xristos sol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα, εχω ενα samsung galaxy note 3 και καποια στιγμη εκλεισε λογο μπαταριας..καθως προσπαθησα να το ανοιξω δεν ανοιγει καθολου..φτανει δηλαδη μεχρι το λογοτυπο της samsung και μενει εκει..ειχα δοκιμασει το dr phone για να ανακτήσω τα αρχεια μου αλλα δεν με αφηνει γιατι ειναι το trial.. υπαρχει αλλος τροπος η τσαμπα παιδευομαι?
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άμα δεν έχει μπαταρία δεν θα καταφέρεις τίποτα. Επίσης αν δεν έχεις ενεργοποιήσει τον εντοπισμό σφαλμάτων usb δεν θα το βλέπει ο υπολογιστής. Πάντως δες αν μπορείς να κάνεις κάτι και με αυτό https://www.ccleaner.com/recuva/download Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από saruman123
xristos sol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Το έχω δοκιμάσει το recuva και τίποτα. USB debugging το έχω ενεργό και η μπαταρία απλά όταν φτάσει κάπου στην μέση τότε κλείνει και πάει από 50% στο 0. Δεν έχει θέμα στις πιο ψηλές τιμές
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Τους driver τους έχεις περασμένους στον υπολογιστή.
xristos sol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 ναι τα παντα..σκεψου με το dr phone μου τα εδειξε ολα τα αρχεια απλα δεν μου τα επαναφερει γιατι πρεπει να το αγορασω
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δυστυχώς αυτά τα tools πρέπει να τα πληρώσεις. Σε κανένα Γερμανό πηγές?
xristos sol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 οχι δεν το εχω παει γιατι δεν ξερω και τι θα μου ζητησουνε απο χρηματα
jim_p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για να δει το recuva το κινητο οπως πρεπει ωστε να ανακτησει αρχεια απο αυτο, αυτο πρεπει να συνδεθει σαν usb storage, πραγμα που δεν γινεται, μιας και ολες οι συσκευες πλεον αναγνωριζονται σαν mtp devices και σε αυτο το καρκινιαρικο πρωτοκολλο δεν δουλευει. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από jim_p
xristos sol Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, jim_p είπε Για να δει το recuva το κινητο οπως πρεπει ωστε να ανακτησει αρχεια απο αυτο, αυτο πρεπει να συνδεθει σαν usb storage, πραγμα που δεν γινεται, μιας και ολες οι συσκευες πλεον αναγνωριζονται σαν mtp devices και σε αυτο το καρκινιαρικο πρωτοκολλο δεν δουλευει. Τελεια. Και τώρα τι μπορώ να κάνω;
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Αφού έχεις ενεργοποιήσει το USB debugging χρησιμοποίησε το ADB 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα