Vaggelisioan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο (γτ σε καινουριο δεν τραβαει η τσεπη μου προς το παρον) Iphone. Ειμαι αναμεσα στα Iphone X και σε Iphone XR. Tι μου προτεινετε και γιατι? Ευχαριστω εκ των προτερων
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 OFFTOPIC : Ωραία κινητά με δυνατότητες αλλά αφου ξέρεις οτι δεν τραβά η τσέπη σου, γιατί θες να πληρώνεις λογοτυπα; Με λιγοτερα λεφτά παιρνεις δυναμίτες android. Αν τώρα εισαι φανατικός του ios τοτε μια χαρά θα δουλευεις και iphone 7/8 1
kaktos77 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Ανάμεσα σε αυτά τα δύο που προτείνεις ξεκάθαρα το Xr, λόγω επεξεργαστή κυρίως. Αν τώρα το σηκώνει η τσέπη σου θα κοίταζα για xs, αυτό πήρα τώρα εγώ πριν μια εβδομάδα και είμαι στο έπακρο ευχαριστημένος, αλλιώς xr στα 600 κάτι το βρίσκεις καινούργιο κιόλας.
Muscarius Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Αν το μέγεθος δεν είναι καθόλου πρόβλημα και η μπαταρία δεν είναι πρώτη σου προταιραιοτητα, πάρε το χ, αν σου αρέσει η οθόνη και γενικότερα δίνεις έμφαση στην ποιότητα κατασκευής ομορφιά κτλ, πάρε το χρ. οταν είχα ανάλογο ερώτημα το μέγεθος του χ και μόνο μου είχε δείξει το δρόμο για το χρ. αν ήταν μεγαλύτερο σίγουρα θα περνά αυτό.
Runner25 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 για μενα ξεκαθαρα το χ και ας εχει περσινο επεξεργαστη το χ προσεξε ειναι premium ενω το xr ειναι το φθηνο της αππλε αυτο φαινεται απο οτι στο χ το πλαισιο ειναι απο ατσαλι γενικα ειναι πιο ομορφο τηλεφωνο επισης το χ ειναι το επετειακο μοντελο για τα 10 χρονια ιφονε και αυτο ενδεχωμενως στο μελλον να το κανει και συλλεκτικο επισης το χρ και τα υπολοιπα μοντελα που βγηκανε μετα εχουν κοψει το force touch ενω το χ το εχει και αν το παρεις τωρα πιστευω θα χει αναβθαμιση σιγουρα 2 3 χρονια και παραπανω
manoskap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 ΧR με κλειστά ματια και καινουριο. Και ακόμα καλύτερα, περίμενε λίγο και μάζεψε κανένα κατοστάρι ακόμα και πάρε το "απλό" 11. Τα σπάει, πολύ καλύτερο και από το ΧS και όσον αφορα οθόνη και αντοχή, όλα είναι σχετικά..
basilis5 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/9/2019 στις 12:58 ΠΜ, Vaggelisioan είπε Καλησπερα παιδια, σκεφτομαι να παρω ενα μεταχειρισμενο (γτ σε καινουριο δεν τραβαει η τσεπη μου προς το παρον) Iphone. Ειμαι αναμεσα στα Iphone X και σε Iphone XR. Tι μου προτεινετε και γιατι? Ευχαριστω εκ των προτερων X: καλυτερη οθονη, μικροτερο μεγεθος, μεταχειρισμενο θα εχει περισσοτερο ταλαιοωρημενη μπαταρια, δευτερη καμερα ζουμ xr: καλυτερη cpu, Καλυτερη main camera, δεν εχει ζουμ καμερα, χειροτερη οθονη, μεγαλυτερο μεγεθος και καλυτερη μπαταρια (και μεγαλυτερη, κ ενα χρονο νεοτερη). προσωπικα εχω xr και ειναι τουμπανο αλλα δεν με βολεψε το μεγεθος. Ηρθα απο 8+ σε xr, και αν μπορουσα θα πηγαινα σε μεγεθος Χ. αλλα απο τα 2 που πες θα επαιρνα το xr λογω καμερας προσωπικα συν του οτι παλι λογικα θα παρει μια παραπανω εκδοση ios. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2019 από basilis5
Vaggelisioan Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Θα παω σε XR μαλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα