gthe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, christakos07 είπε Τέλεια. Ξαναδιάβασα το άρθρο των hoaxes και όντως παρουσιάζεται σε 8 δημοσιεύσεις. Ο ισχυρισμός είναι ότι τα 3 πρωτότυπα, δεν έχουν το όνομα της ως πρώτο ερευνητή. Στη δημοσίευση του Elsevier δηλώνει διδάκτορας και δεν αποδεικνύεται κάποιο ενεργό διδακτορικό μέχρι στιγμής. Περίεργα πράματα. Σε κάθε περίπτωση, είτε συμμετείχε είτε όχι στα πρότζεκτ, από ακαδημαικής άποψης είχε υλικό. Υλικό που δεν αντιστοιχεί σε τόση προβολή, ούτε στα παραμύθια που έχει φτιάξει με το μυαλό της. Θα πνιγεί με τη θηλιά που η ίδια έπλεξε. Phd Candidate γράφει το elsevier... Υποψήφια διδάκτορας δλδ είναι η κοπέλα (άγνωστο αν το πήρε ή όχι πότε). 3 ή 8 δημοσιεύσεις ειναι αστείο νούμερο.... Και εγώ στο διδακτορικό μου έβγαλα 12 σύνολο, ena student honor της ieee, και σαν post doc δουλεύαμε σε κάτι esa funded projects.... Που είναι το βραβείο μου και η κουκλα ματελ μου; 😂😂😂 Πέρα από την πλάκα, ακαδημαϊκά και η γυναίκα του Τσιπρα ακομα (που από το παράθυρο μπήκε επίσης) την τρώει λάχανο με 2 ieee transactions Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από gthe
christakos07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, gthe είπε Phd Candidate γράφει το elsevier... Υποψήφια διδάκτορας δλδ είναι η κοπέλα (άγνωστο αν το πήρε ή όχι πότε). 3 ή 8 δημοσιεύσεις ειναι αστείο νούμερο.... Και εγώ στο διδακτορικό μου έβγαλα 12 σύνολο, ena student honor της ieee, και σαν post doc δουλεύαμε σε κάτι esa funded projects.... Που είναι το βραβείο μου και η κουκλα ματελ μου; 😂😂😂 Πέρα από την πλάκα, ακαδημαϊκά και η γυναίκα του Τσιπρα ακομα (που από το παράθυρο μπήκε επίσης) την τρώει λάχανο με 2 ieee transactions Μα αυτό ισχυριζόμαστε. Ο μέσος ερευνητής κατά μέσο όρο θα έχει αντίστοιχες αναφορές σε δημοσιεύσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος για τόση προβολή. Θεωρώ ότι πιθανά την προόριζε κάποιος για ισχυρή θέση, οπότε στήσανε το χρόνιο παραμύθι. Πάντως το UCL θα μπορούσε να απαντήσει για το αν είναι ενεργή διδάκτορας. Αν δεν είναι, η επιστημονική κοινότητα πρέπει να βρει δικλείδες πιστοποίησης. Το ότι δηλώνω είμαι, οφείλει να πάψει. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από christakos07
NT1G Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 δημοσιεύσεις από όσο ξέρω είναι σε πανεπιστήμια στην Ευρώπη το ελάχιστο για να πάρεις διδακτορικό.
gthe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, christakos07 είπε Μα αυτό ισχυριζόμαστε. Ο μέσος ερευνητής κατά μέσο όρο θα έχει αντίστοιχες αναφορές σε δημοσιεύσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος για τόση προβολή. Θεωρώ ότι πιθανά την προόριζε κάποιος για ισχυρή θέση, οπότε στήσανε το χρόνιο παραμύθι. Πάντως το UCL θα μπορούσε να απαντήσει για το αν είναι ενεργή διδάκτορας. Αν δεν είναι η επιστημονική κοινότητα πρέπει να βρει δικλείδες πιστοποίησης. Το ότι δηλώνω είμαι, οφείλει να πάψει. Και εγώ νομίζω ότι όντως εοαιζε ψηλά σε γνωριμίες. Η μόνη αλήθεια στην ιστορία είναι μάλλον το κομμάτι της startup, ότι φτιάξανε μια δλδ. Αλλα αυτό δεν λέει τίποτα, η εταιρία προφανώς ήταν Πυροτέχνημα, δεν υπάρχει καμ πλέον
christakos07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, gthe είπε Και εγώ νομίζω ότι όντως εοαιζε ψηλά σε γνωριμίες. Η μόνη αλήθεια στην ιστορία είναι μάλλον το κομμάτι της startup, ότι φτιάξανε μια δλδ. Αλλα αυτό δεν λέει τίποτα, η εταιρία προφανώς ήταν Πυροτέχνημα, δεν υπάρχει καμ πλέον Προφανώς κάποιο κονδύλι προσδοκούσε να μασουλήσει. Αριστεία, επιχειρηματικότητα.. 1
KoreanW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 η κυρία δεν είναι ότι απλώς άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν χαμένα στη μετάφραση, έστω και ενώπιόν της η κυρία επακριβώς δημιουργούσε την «παρανόηση» και επωφελούνταν τουλάχιστον δε ζήσαμε μια ακόμη Theranos
NT1G Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 ε Theranos στην Ελλάδα δύσκολα. Δεν υπάρχουν τα λεφτά. 1
christakos07 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, KoreanW είπε η κυρία δεν είναι ότι απλώς άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν χαμένα στη μετάφραση, έστω και ενώπιόν της η κυρία επακριβώς δημιουργούσε την «παρανόηση» και επωφελούνταν τουλάχιστον δε ζήσαμε μια ακόμη Theranos Ο Κιμ μπροστά της, είναι γατάκι
KoreanW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, NT1G said: ε Theranos στην Ελλάδα δύσκολα. Δεν υπάρχουν τα λεφτά. στη χώρα που έζησε το χρηματιστήριο, που μασουλάει ΕΣΠΑ και ευρωπαικά προγράμματα, που μοίρασε θαλασσοδάνεια και δεν αναζήτησε τραπεζικές ευθύνες, και τώρα είναι ξανά έτοιμη να σταθεί στα πόδια της δίνοντας το Ελληνικό στο 1% της αντικειμενικής αξίας του ποτέ μη λες ποτέ . η κυρία είναι λέει advisory board στο διαΝΕΟσις, στο οποίο συμμετέχει η επιχειρηματική αφρόκρεμα του τόπου https://www.dianeosis.org/about/ . και στην προκειμένη περίπτωση επειδή σχολιάζουμε ένα θέμα, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με την εικόνα μας ατα social media που τη διαχειρίστηκε κάποιος τρίτος, εδώ η κυρία έβγαινε στις τηλεοράσεις και μιλούσε πολύ, στα βραβεία και βραβευόταν, μέχρι και Barbie έπαιζε για πρότυπο στα μικρά . αυτό που γουστάρω όμως περισσότερο είναι το πόσο πολύ όλοι θέλουν να χάψουν κάθε φορά από ένα παραμύθι ...συνέλληνες!!!...και το πόσο είτε ξεφτίλα είτε χάπατα είναι επιτέλους όλοι οι παράγοντες του κοινωνικού κατεστημένου : δημοσιογράφοι, πολιτικοί, δικαστικοί, πολίτες κλπ και φυσικά το πόσο λίγο θέλει να κάνουν κύκλο τα παραμύθια και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αν έχεις την τύχη που χρειάζονται αυτές οι περιστάσεις Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από KoreanW 3
KoreanW Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) προσωπικά έχω άλλη αντίληψη στη ζωή μου περισσεύει να μπορώ να είμαι περήφανος για μένα αν μπορώ να είμαι κάποιος (και το λέω και απρόσωπα το α' ενικό) παρά να περηφανεύομαι για ξένα επιτεύγματα σα να τα καπηλεύομαι ο καθένας είναι υπόλογος και άξιος για τον εαυτό του και την πορεία του το ίδιο θα έπρεπε να κάνει με σεμνότητα και η κυρία και να το αποδεικνύει με την πορεία της, όπως και τα εκατομμύρια των Ελλήνων επιστημόνων και δε θεωρώ καθόλου σκύλευση την αντιμετώπιση που ειχε το θέμα στη δημοσιότητα, είναι ο κρότος από τους εξαγριωμένους χάπατους που έπεσαν από τα συννεφα στα οποία τους ανέβασε η περίπτωση της κυρίας ε λίγο που ήθελε κι ο αμόρφωτος λαός να πιστέψει σε ένα success story, λίγο που κι οι αρμόδιοι ήθελαν να πλασάρουν μια εθνική ανάταση εν μέσω κρίσης αυτό που δεν δικαιολογείται είναι που σε όλο το «brain gain» αυτό (κατά τα λεγόμενα της κυρίας) είχε συμμετοχή και η λεγάμενη και το αποκορύφωμα είναι που δεν είναι φρέσκια η αποκάλυψη, είναι χρόνια που υπάρχουν δημόσια εκπεφρασμένεςε οι αντιρρήσεις Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από KoreanW 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άλλο να το παίζεις ινφλουενσερ στο ινσταγκραμ, κι άλλο εκπαιδευτής αστροναυτών στη NASA και πρωτεργάτης σε επιστημονικά breakthroughs. Καλά κάνουν και της τα χώνουν διάφοροι καθηγητές και διδάκτορες. Η επιστήμη δεν είναι δείχνω ... στα σοσιαλ να μαζέψω φολοουερς. Υπάρχουν άνθρωποι που φτύνουν αίμα κάνοντας απίστευτες μελέτες και δεν λαμβάνουν καμιά αναγνώριση. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από MakeGreeceSexyAgain 1
forgotten Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 https://getpocket.com/explore/item/this-physics-pioneer-walked-away-from-it-all?utm_source=pocket-newtab
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ciyo είπε κοιτα, επειδη αυτη ειναι ενα τσοκαρο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν πολλοι αξιολογοι ελληνες επιστημονες εν ζωη, που σε κανουν να νιωθεις περιφανος που εισαι ελληνας. Εγω παλι αυτο δε το καταλαβαινω, γιατι να αισθανεται καποιος περηφανια για επιτυχιες αλλουνου? Θαυμασμο ναι, να εμπνευσει να προσπαθησει να κυνηγησει την επιτυχια σιγουρα, αλλα περηφανια? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις