xenos.p Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Με την κάμερα να προεξέχει προσπάθησε να γράψεις κάτι με το μολύβι έχοντας το τάμπλετ ακουμπισμένο σε τραπέζι... Ας βάζανε μια σε κάθε γωνιά να μην κουνάει τουλάχιστον, έτσι κι αλλιώς ποιος θα τις χρησιμοποιήσει... 1
korakios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Περισσότερο χρήσιμο είναι για την Apple ώστε να δικαιολογήσει το κόστος....
stafaf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε 1 ώρα πριν, xenos.p είπε Με την κάμερα να προεξέχει προσπάθησε να γράψεις κάτι με το μολύβι έχοντας το τάμπλετ ακουμπισμένο σε τραπέζι... Ας βάζανε μια σε κάθε γωνιά να μην κουνάει τουλάχιστον, έτσι κι αλλιώς ποιος θα τις χρησιμοποιήσει... Μόλις τώρα, stafaf είπε Problem solved. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από stafaf
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε Περισσότερο χρήσιμο είναι για την Apple ώστε να δικαιολογήσει το κόστος.... Οτιδήποτε προστίθεται στη συσκευή, είναι επιπλέον κόστος. Οι κάμερες στοίχησαν κάτι, δεν μπήκαν δωρεάν πάνω στη συσκευή απλά και μόνο για να δικαιολογήσουν κάτι. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy
ts0ts0s Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 @stafaf @Fotis13 @D.Luffy Ικετευω, μη δινετε σημασια στα παιδακια,διοτι μπαινουν σε καθε ποστ λενε τη πατατα τους,κανουν εκει like μεταξυ τους και χαιρονται μονοι τους παιζοντας κονταρομαχια. 1 1 1
DaemonLord92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ts0ts0s είπε @stafaf @Fotis13 @D.Luffy Ικετευω, μη δινετε σημασια στα παιδακια,διοτι μπαινουν σε καθε ποστ λενε τη πατατα τους,κανουν εκει like μεταξυ τους και χαιρονται μονοι τους παιζοντας κονταρομαχια. Μπα σε καλό σου με έκανες και γελασα 😂 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από DaemonLord92 1
gthe Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακόμα μετά από τόσες σελίδες και τόσα flames, δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ένα σχόλιο ενός που να εξηγεί ποιο είναι το use case της χρήσης των καμερών σε ένα καθαρά productivity tablet 12"? Δλδ τι θα γίνει θα σηκώσεις το ταψί να βγάλεις μια φώτο ανέμελα? Κάποιος να ξέρει μια εφαρμογή που θα του είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο σαν αναβάθμιση? Η λογική ... "καλοδεχούμενο είναι να υπάρχουν" ή η λογική "θα κάνει καλό match με το iphone μου" sorry apple fanboys & apple haters εμένα δεν με καλύπτει. Γιατί μην τρελαθούμε, δεν θα μπούνε δωρέαν, θα τις πληρώσει σίγουρα παραπάνω όποιος αναβαθμιστεί στο καινούργιο. Την apple, αν και γενικά σαν εταιρία δεν την πάω, στα ipads την παραδέχομαι γιατί έχει στήσει σοβαρό οικοσύστημα εφαρμογών για κόσμο που όντως τα χρησιμοποιεί σωστά (π.χ. μουσικοί, ηχολήπτες κτλ είναι με ένα ipad στο χέρι). Και εκεί έχει κερδίσει το παιχνίδι σε σχέση με την απλή ανάλωση περιεχομένου που καλύπτουν τα android tablet της αγοράς (netflix βλέπεις και στο amazon fire FHD με 150 ευρώ, δεν θες ipad pro). Πάντως αν είναι να μπαίνουν γενικά κάμερες άνευ λόγου, τα macbooks έχουν μπόλικο χώρο μπρος και πίσω για να μπουν και εκεί Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από gthe
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 59 minutes ago, gthe said: Ακόμα μετά από τόσες σελίδες και τόσα flames, δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ένα σχόλιο ενός που να εξηγεί ποιο είναι το use case της χρήσης των καμερών σε ένα καθαρά productivity tablet 12"? Δλδ τι θα γίνει θα σηκώσεις το ταψί να βγάλεις μια φώτο ανέμελα? Κάποιος να ξέρει μια εφαρμογή που θα του είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο σαν αναβάθμιση? Η λογική ... "καλοδεχούμενο είναι να υπάρχουν" ή η λογική "θα κάνει καλό match με το iphone μου" sorry apple fanboys & apple haters εμένα δεν με καλύπτει. Γιατί μην τρελαθούμε, δεν θα μπούνε δωρέαν, θα τις πληρώσει σίγουρα παραπάνω όποιος αναβαθμιστεί στο καινούργιο. Την apple, αν και γενικά σαν εταιρία δεν την πάω, στα ipads την παραδέχομαι γιατί έχει στήσει σοβαρό οικοσύστημα εφαρμογών για κόσμο που όντως τα χρησιμοποιεί σωστά (π.χ. μουσικοί, ηχολήπτες κτλ είναι με ένα ipad στο χέρι). Και εκεί έχει κερδίσει το παιχνίδι σε σχέση με την απλή ανάλωση περιεχομένου που καλύπτουν τα android tablet της αγοράς (netflix βλέπεις και στο amazon fire FHD με 150 ευρώ, δεν θες ipad pro). Πάντως αν είναι να μπαίνουν γενικά κάμερες άνευ λόγου, τα macbooks έχουν μπόλικο χώρο μπρος και πίσω για να μπουν και εκεί Κι εγώ που την "πάω" την Apple και έχουν περάσει από τα χέρια μου 4-5 διαφορετικά iPad, ομολογώ ότι δυσκολεύομαι να βρω χρησιμότητα (για τα δικά μου γούστα και τις δικές μου ανάγκες πάντα) σε οπίσθια κάμερα στο iPad. Θα προτιμούσα να υπήρχε ένα μοντέλο άνευ οπίσθιας κάμερας και να πέσει λίγο η τιμή (κατά τα πρότυπα των μοντέλων WiFi/WiFi+Cellular).
Νικος Ραμαντανης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, Anaisthitos είπε Ειναι τραγικο εν ετη 2019 να μην μπορουν να ενσωματωσουν τις καμερες μεσα στο σασι αντι να προεξεχουν σαν μη πω τι, ποσο μαλλον σε ενα tablet που ο χωρος δεν ειναι τοσο περιορισμενος Το πάχος όμως είναι.
korakios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, D.Luffy είπε Οτιδήποτε προστίθεται στη συσκευή, είναι επιπλέον κόστος. Οι κάμερες στοίχησαν κάτι, δεν μπήκαν δωρεάν πάνω στη συσκευή απλά και μόνο για να δικαιολογήσουν κάτι. Δεν αντιλέγω, απλά 1. Δεν είναι τόσο χρήσιμο (για μένα τουλάχιστον) 2. Αν αυξάνει το κόστος στον καταναλωτή απο μια άλλη εταιρία κατα 100Ε η Apple θα το χρεώνει +200Ε τουλάχιστον (κάτοχος Air2, ipad 2018) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από korakios
kanagias13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Overpriced παιχνίδι. Πόσους να κοροϊδέψει το μηλαράκι με τρίκ όπως IPAD OS. Πόσοι έμειναν ?
Fotis13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, kanagias13 είπε Overpriced παιχνίδι. Πόσους να κοροϊδέψει το μηλαράκι με τρίκ όπως IPAD OS. Πόσοι έμειναν ? Χμμμ ,πρωτο σε πωλησεις ειναι ...
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, gthe είπε Ακόμα μετά από τόσες σελίδες και τόσα flames, δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ένα σχόλιο ενός που να εξηγεί ποιο είναι το use case της χρήσης των καμερών σε ένα καθαρά productivity tablet 12"? Δλδ τι θα γίνει θα σηκώσεις το ταψί να βγάλεις μια φώτο ανέμελα? Κάποιος να ξέρει μια εφαρμογή που θα του είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο σαν αναβάθμιση? Η λογική ... "καλοδεχούμενο είναι να υπάρχουν" ή η λογική "θα κάνει καλό match με το iphone μου" sorry apple fanboys & apple haters εμένα δεν με καλύπτει. Γιατί μην τρελαθούμε, δεν θα μπούνε δωρέαν, θα τις πληρώσει σίγουρα παραπάνω όποιος αναβαθμιστεί στο καινούργιο. Την apple, αν και γενικά σαν εταιρία δεν την πάω, στα ipads την παραδέχομαι γιατί έχει στήσει σοβαρό οικοσύστημα εφαρμογών για κόσμο που όντως τα χρησιμοποιεί σωστά (π.χ. μουσικοί, ηχολήπτες κτλ είναι με ένα ipad στο χέρι). Και εκεί έχει κερδίσει το παιχνίδι σε σχέση με την απλή ανάλωση περιεχομένου που καλύπτουν τα android tablet της αγοράς (netflix βλέπεις και στο amazon fire FHD με 150 ευρώ, δεν θες ipad pro). Πάντως αν είναι να μπαίνουν γενικά κάμερες άνευ λόγου, τα macbooks έχουν μπόλικο χώρο μπρος και πίσω για να μπουν και εκεί Εντελως καλοπροεραιτα, αναλογα το business case οι καμερες (δεν μιλησες μονο για την πισω) σε ενα tablet που χρησιμοποιειται σαν productivity tables θα μπορουσε να ειναι η επικοινωνια με εικονα, που αναλογα την περιπτωση θελει και front, και back ή ακομα και το σκαναρισμα εγγραφων (πχ οι ασφαλιστικες πλεον σε ατυχημα δεν τραβανε φωτο, αλλα με ενα ταμπλετ συμπληρωνουμ φορμες καο τραβανε φωτο) η χρηση της καμερας δεν περιοριζεται στην ληψη φωτογραφιων, αν και αυτο αποτελει για πολλους (ειδικα ηλικιωμενους) κατι ουαου. προσωπικα με βρισκει συμφωνο στο να υπαρχει καθως τα ταμπλετ δεν ειναι μονο για τον καναπε και τον ταριφα, αλλα πιανουν καθε λογης business αν χρησιμοποιηθουν σαν εργαλειο. το ιδιο θα μπορουσε να πει καποιος και για το 3g ή την υποστηριξη pencil, απλα και μονο επειδη δεν το χρησιμοποιει προσωπικα.
gthe Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, basilis5 είπε Εντελως καλοπροεραιτα, αναλογα το business case οι καμερες (δεν μιλησες μονο για την πισω) σε ενα tablet που χρησιμοποιειται σαν productivity tables θα μπορουσε να ειναι η επικοινωνια με εικονα, που αναλογα την περιπτωση θελει και front, και back ή ακομα και το σκαναρισμα εγγραφων (πχ οι ασφαλιστικες πλεον σε ατυχημα δεν τραβανε φωτο, αλλα με ενα ταμπλετ συμπληρωνουμ φορμες καο τραβανε φωτο) η χρηση της καμερας δεν περιοριζεται στην ληψη φωτογραφιων, αν και αυτο αποτελει για πολλους (ειδικα ηλικιωμενους) κατι ουαου. προσωπικα με βρισκει συμφωνο στο να υπαρχει καθως τα ταμπλετ δεν ειναι μονο για τον καναπε και τον ταριφα, αλλα πιανουν καθε λογης business αν χρησιμοποιηθουν σαν εργαλειο. το ιδιο θα μπορουσε να πει καποιος και για το 3g ή την υποστηριξη pencil, απλα και μονο επειδη δεν το χρησιμοποιει προσωπικα. Χρειάζεται ultra wide φακός, tele φακός f 1.8 διάφραγμα στον κύριο φακό για να σκανάρει κάποιος έγγραφα ? Η να τραβήξει μια απλή φωτό μιας πραγματογνωσύνης (που όντως το κάνουν εκεί θα συμφωνήσω)? Η απλή ταπεινή κάμερα που είχε έφτανε! Να μου πεις μια εφαρμογή για AR που με το νέο camera setup θα απογειώσει την ποιότητα του αποτελέσματος, να πω μπράβο! Αλλά εγώ νομίζω πως θα μπει το gimmick και θα τραβήξουν ένα διακοσάρι αυξηση στην τιμή απλά. Το 3G βγάζει τα tablet εκτός γραφείου και το pencil έχει εφαρμογή σε κόσμο που σχεδιάζει σε 3d cad tools επαγγελματικά. Επομένως δεν είναι το ίδιο Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από gthe
basilis5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gthe είπε Χρειάζεται ultra wide φακός, tele φακός f 1.8 διάφραγμα στον κύριο φακό για να σκανάρει κάποιος έγγραφα ? Η να τραβήξει μια απλή φωτό μιας πραγματογνωσύνης (που όντως το κάνουν εκεί θα συμφωνήσω)? Η απλή ταπεινή κάμερα που είχε έφτανε! Να μου πεις μια εφαρμογή για AR που με το νέο camera setup θα απογειώσει την ποιότητα του αποτελέσματος, να πω μπράβο! Αλλά εγώ νομίζω πως θα μπει το gimmick και θα τραβήξουν ένα διακοσάρι αυξηση στην τιμή απλά. Το 3G βγάζει τα tablet εκτός γραφείου και το pencil έχει εφαρμογή σε κόσμο που σχεδιάζει σε 3d cad tools επαγγελματικά. Επομένως δεν είναι το ίδιο Οχι δεν χρειαζεται Τοση εξειδικευση στις xρησεις που μπορω να φανταστω, αλλα το 3ple camera setup ειναι προς το παρον αλλο ενα clickbait αρθρο του ινσομνια. τελος δεν καταλαβαινω γιατι ξεχωριζεις το productivity απο το business use σε αυτο που συζηταμε. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από basilis5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα