Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, stafaf είπε

Δεν έχει σχέση το 2019 ή το ποσό μεγάλο είναι το ταμπλετ. 

Οι κάμερες αποτελούνται από οπτικά στοιχεία που πάντα θα απαιτούν χώρο/πάχος. 

Η θα τα κάνουν 1cm χοντρά να "έρχεται" το "καρούμπαλο" σύριζα με το υπόλοιπο σώμα ή θα έχουμε αυτό που έχουμε τώρα. 

Αλλά μετά, θα φωνάζουμε ότι τα κάνουν χοντρά, δε μας πιάνουν από πουθενά, κατάλαβες; 

Κι αυτά βεβαίως ισχύουν και για όλα τα κινητά όχι μόνο το ipad. 

Να αλλάξουμε τη φυσική κύριοι! Εμείς θέλουμε υπέρλεπτο tablet / κινητό με κάμερα που δεν προεξέχει!

Δημοσ.

Μόνο εγώ ξεραινομαι στο γέλιο όταν τραβάνε φωτογραφίες με τάμπλετ? Να είσαι πουθενά και να μην μπορείς να βλέπεις από τον μπροστινό που σηκώνει συνέχεια το τάμπλετ!!

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eko13 είπε

Μόνο εγώ ξεραινομαι στο γέλιο όταν τραβάνε φωτογραφίες με τάμπλετ? Να είσαι πουθενά και να μην μπορείς να βλέπεις από τον μπροστινό που σηκώνει συνέχεια το τάμπλετ!!

Ναι. 

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, stafaf είπε

Και πότε είχανε πρόβλημα τα ipad με την ενεργειακή διαχείριση; 

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει καλύτερο 

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως το δικό μου τάμπλετ που έχω του 2018 είνα τούρμπο και βγάζει τέλειες φωτό οπότε νομίζω ότι έφτασε η ώρα να το δούμε πιο σοβαρά και μου αρέσει που τα τάμπλετ της εταιρίας τα βρίσκεις σε βολικό κόστος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kirileman είπε

Αυτό το iPad Pro, τι συσκευάρα είναι ρε γμτ; Και πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει;

Εχω το ipad  της υπογραφης μου και απο το ipad 2 και μετα ειχα παντα μια συσκευη ipad . Με  το  pro 11'' εκανε μια  εξαιρετικη συσκευη σε ολα τα επιπεδα ,πραγματικα  η εμπειρια χρησης ειναι απαραμιλλη .Εκτος οτι και σχεδιαστικα ειναι σαν κοσμημα .

Με το καινουριο μοντελο (που δεν θα παρω ) θα βελτιωθει και η καμερα που ηταν το αδυνατο του σημειο καθως δεν ειναι  αυτο το   μειζον για ενα tablet  αλλα σιγουρα ειναι καλοδεχουμενη  η βελτιωση .

Τωρα οι  περισσοτεροι που σχολιαζουν τις γνωστες σαχλαμαρες  δεν εχουν καν tablet  η' ταλαιπωρουνται με κατι παιδικα τσιν τσαν τσον  που δεν τα δινω ουτε στο ανιψακι μου  για να παιξει .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stafaf είπε

Δεν έχει σχέση το 2019 ή το ποσό μεγάλο είναι το ταμπλετ. 

Οι κάμερες αποτελούνται από οπτικά στοιχεία που πάντα θα απαιτούν χώρο/πάχος. 

Η θα τα κάνουν 1cm χοντρά να "έρχεται" το "καρούμπαλο" σύριζα με το υπόλοιπο σώμα ή θα έχουμε αυτό που έχουμε τώρα. 

Αλλά μετά, θα φωνάζουμε ότι τα κάνουν χοντρά, δε μας πιάνουν από πουθενά, κατάλαβες; 

Κι αυτά βεβαίως ισχύουν και για όλα τα κινητά όχι μόνο το ipad. 

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Να αλλάξουμε τη φυσική κύριοι! Εμείς θέλουμε υπέρλεπτο tablet / κινητό με κάμερα που δεν προεξέχει!

P30 pro γκουχου γκουχου

Του χωρεσαν ολοκληρο "περισκοπιο" και προεξεχει ελαχιστα, ποσο δυσκολο ειναι για την apple να κανει κατι αντιστοιχο?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Anaisthitos είπε

P30 pro γκουχου γκουχου

Του χωρεσαν ολοκληρο "περισκοπιο" και προεξεχει ελαχιστα, ποσο δυσκολο ειναι για την apple να κανει κατι αντιστοιχο?

Σιροπάκι για τον βήχα. 

Το είδες από κοντά;

Το έπιασες; 

Έχουμε εικόνα; Για πες. 

Μήπως είναι όπως το Sony xz2 που στις άκρες είναι λεπτό και στη μέση είναι 1cm?

Μήπως ξέρουμε τουλάχιστον διαστάσεις;

Μπα ε; 

Ρε σεις απ'τη πολλή πρεμούρα να τρολάρετε, αναφέρεστε σε μοντέλα που ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΑΝ. 

Επεξ/σία από stafaf
  • Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, stafaf είπε

Σιροπάκι για τον βήχα. 

Το είδες από κοντά;

Το έπιασες; 

Έχουμε εικόνα; Για πες. 

Μπα ε; 

Ρε σεις απ'τη πολλή πρεμούρα να τρολάρετε, αναφέρετε μοντέλα που ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΑΝ. 

Κατι πρεπει να πουν και αυτοι  ρε συ ειναι λογικο αφου τους πιανει αμοκ το βλεπεις ...

Επεξ/σία από Fotis13
  • Sad 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, stafaf είπε

Σιροπάκι για τον βήχα. 

Το είδες από κοντά;

Το έπιασες; 

Έχουμε εικόνα; Για πες. 

Μπα ε; 

Ρε σεις απ'τη πολλή πρεμούρα να τρολάρετε, αναφέρεστε σε μοντέλα που ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΌΡΗΣΑΝ. 

το εχω  δει απο κοντα, και το εχω πιασει και το εχω δουλεψει, τωρα αν εσυ μπορεις να καταλαβεις την διαφορα 0.7 ή 1.0mm τι να πω, χαραμιζεσαι εδω μεσα

αλλα ξεχασα εσας σας αρεσει να βαζετε το κινητο στο τραπεζι και να κανει τραμπαλα.

δεν ειμαι φαν της huawei ενα παραδειγμα εφερα, τωρα αν εσυ το περνεις προσωπικα τι να πω, ευχομαι να μην πεσουν οι μετοχες της αππλε και χασεις

23 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Κατι πρεπει να πουν και αυτοι  ρε συ ειναι λογικο αφου τους πιανει αμοκ το βλεπεις ...

μεγαλομετοχος της αππλε α.ε. πρεπει να εισαι εσυ

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Anaisthitos είπε

μεγαλομετοχος της αππλε α.ε. πρεπει να εισαι εσυ

Οχι ,απλα δεν ειμαι αργοσχολος να σχολιαζω πραγματα που δεν θα παρω ποτε και δεν με ενδιαφερουν .

• Like 3
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fotis13 είπε

Οχι ,απλα δεν ειμαι αργοσχολος να σχολιαζω πραγματα που δεν θα παρω ποτε και δεν με ενδιαφερουν .

α σορρυ νομιζα site τεχνολογιας ειμαστε εδω

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Anaisthitos είπε

α σορρυ νομιζα site τεχνολογιας ειμαστε εδω

Δλδ  τα σχολια με τα αστεια Σεφερλη  και τις  υπολοιπες μπουρδες  αρμοζουν σε τεχνολογικο site ε?

• Like 5
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Anaisthitos είπε

Ευχομαι να μην πεσουν οι μετοχες της αππλε και χασεις

Αυτό ξαναπέστο.

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...