KostasKri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, mariosCS είπε Με την πάροδο του χρόνου μειώθηκε η επίδραση της εκπομπής των συχνοτήτων που χρησιμοποιούνται; Ευτυχώς υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται για το SAR, δυστυχώς δεν είναι αρκετός. Αν ήταν οι εταιρίες μπορεί να το λάμβαναν υπόψη. (Για να σε προλάβω έχω 2-3 wifi στο σπίτι και μιλάω και με το τηλέφωνο στο αυτί. Υπάρχει διαφορά του τεχνοφοβικού και του αφελή) Δεν ξέρω αν μειώθηκε ή αυξήθηκε, απλά για να μπορεί να πωλείται, στην Ευρώπη τουλάχιστον, πρέπει να εκπέμπει σε ασφαλείς συχνότητες. Αλλιώς δεν θα έπαιρνε έγκριση... Αν σου βάζουν όριο το 10 πχ, δεν σημαίνει ότι το 11 σε σκοτώνει οπότε και 9.9 να έχει, θεωρείται ασφαλές! 1
mariosCS Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, KostasKri είπε Δεν ξέρω αν μειώθηκε ή αυξήθηκε, απλά για να μπορεί να πωλείται, στην Ευρώπη τουλάχιστον, πρέπει να εκπέμπει σε ασφαλείς συχνότητες. Αλλιώς δεν θα έπαιρνε έγκριση... Αν σου βάζουν όριο το 10 πχ, δεν σημαίνει ότι το 11 σε σκοτώνει οπότε και 9.9 να έχει, θεωρείται ασφαλές! Δεν διαφωνούμε. Είναι σίγουρα μέσα στα όρια της ΕΕ και της Αμερικής. Αλλά όσο το χαμηλότερο τόσο το καλύτερο. Δεν συμφωνούμε; 2 ώρες πριν, konan76 είπε Από sar πώς πάμε. Στα προηγούμενα μοντέλα εβραζες αυγό στο πλάι? Για να απαντήσουμε και στον φίλο, Από εδώ: https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/49df5220 φαίνεται μέτριο (κάνε scroll και κάτω για σύγκριση με άλλα μοντέλα της εταιρίας). Ούτε πολύ ψηλό, ούτε πολύ χαμηλό. Δεν φτάνει στα όρια πάντως. Με λογική χρήση δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα (πολλοί αναφέρουν πονοκεφάλους κτλ όταν μιλάνε πολλές ώρες)
KostasKri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mariosCS είπε Δεν διαφωνούμε. Είναι σίγουρα μέσα στα όρια της ΕΕ και της Αμερικής. Αλλά όσο το χαμηλότερο τόσο το καλύτερο. Δεν συμφωνούμε; Για να απαντήσουμε και στον φίλο, Από εδώ: https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/49df5220 φαίνεται μέτριο (κάνε scroll και κάτω για σύγκριση με άλλα μοντέλα της εταιρίας). Ούτε πολύ ψηλό, ούτε πολύ χαμηλό. Δεν φτάνει στα όρια πάντως. Με λογική χρήση δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα (πολλοί αναφέρουν πονοκεφάλους κτλ όταν μιλάνε πολλές ώρες) Ίσως, αλλά το να βασίζεις την αγορά μιας συσκευής στο SAR είναι κουτό και δείχνει ότι φοβάσαι και την σκιά σου. Από την στιγμή που η επιστήμη σου λέει πως αυτές οι συχνότητες δεν είναι ιοντίζουσες και δεν επιδρούν καθόλου με το DNA σου, δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν το θέμα. Τι αν είναι 1/10, 5/10 ή 9.9/10... Όσο κακό σου κάνει το ένα τόσο σου κάνει και το 9.9! Εκτός βέβαια αν πιστεύετε σε θεωρίες συνωμοσίας και ότι οι εταιρίες κινητής πληρώνουν τους επιστήμονες για να βγάζουν τέτοιες μελέτες, που αν είσαι έστω και λίγο λογικός, είναι αδιανόητο να συμβαίνει! Φιλικά Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από KostasKri 1
desosav Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, stapd_21 είπε Δε διαφωνώ σε γενικές γραμμές, αλλά θα έχουν διαφορά στην τιμή σιγουρα θα εχουν. Βεβαια και τα OP εχουν ξεφυγει στις τιμες σε σχεση με πριν μερικα χρονια. Αν μιλαμε για 200€ διαφορα για μενα αξίζει τον κοπο. Εαν απο την αλλη παμε στα 300-400 παραπάνω θα εχω πρόβλημα με την επιλογη κινητου. 1 ώρα πριν, dvs49 είπε Οσον αφορα την διαχειρηση των πορων του iphone που αναφερεις , δεν εισαι απολυτα σωστος. Διοτι τα νεα iphone τα τελευταια χρονια σχεδον παντα χρησιμοποιουν τους πιο δυνατους επεξεργαστες (κατα 20% περιπου απο τους υπολοιπους high-end) . Δεν γνωριζω με μια τετοια κινηση αν κανουν την σωστη χρηση ολων των πορων. Το αναφερω επειδη οι ποροι δεν ειναι μονο η μνημη. Παντα με καλη προθεση. Ναι εχεις δικιο για την επεξεργαστικη ισχυ των iphone και οτι η RAM δεν ειναι οι μοναδικοι ποροι του συστηματος. Αλλά ακόμα και στον πιο δυνατο επεξεργαστη αν κανεις λαθος διαχειριση θα σερνεται... Αναφέρθηκα μόνο στην RAM γιατι πριν 3-4-5 χρόνια εκει σκαλωνανε ολα τα android κινητα της αγοράς. Θυμάμαι οτι υπηρχαν κινητα με 512ΜΒ ή ακόμα και 256ΜΒ RAM οπου τα windows phone πηγαινανε σφαίρα ενω τα android σερνοντουσαν στα πατωματα.
kostas12ldb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 ΚΑΠΟΙΟΙ κορόιδευαν το design καμερών των Lumia 1020 και Nokia 9 (κύκλωπας, σουρωτήρι κλπ)... Σίγουρα, μερικούς από αυτούς τους κάποιους, θα τους δούμε να μην έχουν πρόβλημα, ή ακόμα και να τους αρέσει. 😄
oldnew Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, KostasKri είπε Ίσως, αλλά το να βασίζεις την αγορά μιας συσκευής στο SAR είναι κουτό και δείχνει ότι φοβάσαι και την σκιά σου. Από την στιγμή που η επιστήμη σου λέει πως αυτές οι συχνότητες δεν είναι ιοντίζουσες και δεν επιδρούν καθόλου με το DNA σου, δεν χρειάζεται να το συζητάμε καν το θέμα. Τι αν είναι 1/10, 5/10 ή 9.9/10... Όσο κακό σου κάνει το ένα τόσο σου κάνει και το 9.9! Εκτός βέβαια αν πιστεύετε σε θεωρίες συνωμοσίας και ότι οι εταιρίες κινητής πληρώνουν τους επιστήμονες για να βγάζουν τέτοιες μελέτες, που αν είσαι έστω και λίγο λογικός, είναι αδιανόητο να συμβαίνει! Φιλικά Απο που ακριβώς προκύπτει η βεβαίωτητα οτι ειναι αδιανόητο να συμβαίνει οι επιστήμονες να βγαζουν μελέτες που βολεύουν τις εταιρείες τηλεφωνιας? Δε λέω οπωσδήποτε οτι συμβαίνει αυτο, αλλα βεβαίωτητα (αδιανόητο) οτι δε συμβαίνει.. Τουλάχιστον αυτη η βεβαίωτητα οφείλεται σε γνωση, το έχεις ψαξει πολυ το θέμα και εχεις καταλήξει οτι ετσι είναι σίγουρα ή απλα εχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στους επιστήμονες? Γιατι εγω που το έχω ψαξει ΠΟΛΥ και δεν ειμαι και καθολου τεχνοφοβικος χρησιμοποιοντας τα παντα, αλλα παίρνοντας οσο περισσότερα μετρα ασφαλείας ειναι εφικτό, εχω καταλήξει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα ειναι τουλάχιστον γκριζο και καθολου "αδιανόητο". Κάνεις επιστήμονας και καμια έρευνα δε λεει οτι ειναι αδιανόητο να προκαλεί αυτη η ακτινοβολία βλαβες μακροχρόνια. Ολοι λενε οτι απλα δεν εχει αποδειχτεί και προτείνουν μάλιστα να λαμβάνεις μέτρα ασφαλείας προληπτικά. Μη πάμε στο παρελθόν πόσοι επιστήμονες και έρευνες ειχαν βγαλει πχ οτι ειναι αδιανόητο να φοβόμαστε ότι το κάπνισμα προκαλεί βλαβες και μάλιστα κανει και καλο λεγανε. Οποιος είναι πολυ νεος και δεν πιστεύει Google it. Και ποσες άλλες έρευνες παρόμοιες με την ιδια ιστορία. Επίσης όποιος ψαξει θα δει ότι αρκετές απο αυτες τις έρευνες χρηματοδηθηκαν όντως φανερα και οχι κρυφα απο εταιρείες τηλέφωνιας οσο αδιανόητο σου φαίνεται εσενα. Και υπάρχει και έρευνα αυστραλιανής σοβαρότατης εταιρείας, η οποία ξεκάθαρα δείχνει συσχέτιση αλλα ποτε δε βγηκε επισήμως γιατι οι εταιρείες τηλέφωνιας ισχυρίζονται οτι ειναι αποριτα τα στοιχεία των συνδρομητων και δε δινουν αδεια. Αληθινό γεγονός και καθολου αδιανόητο. Τωρα εσυ και πολοι αλλοι πιστέψτε σε αδιανόητα δικαίωμα σας.
KostasKri Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, oldnew είπε Απο που ακριβώς προκύπτει η βεβαίωτητα οτι ειναι αδιανόητο να συμβαίνει οι επιστήμονες να βγαζουν μελέτες που βολεύουν τις εταιρείες τηλεφωνιας? Δε λέω οπωσδήποτε οτι συμβαίνει αυτο, αλλα βεβαίωτητα (αδιανόητο) οτι δε συμβαίνει.. Τουλάχιστον αυτη η βεβαίωτητα οφείλεται σε γνωση, το έχεις ψαξει πολυ το θέμα και εχεις καταλήξει οτι ετσι είναι σίγουρα ή απλα εχουμε τεράστια εμπιστοσύνη στους επιστήμονες? Γιατι εγω που το έχω ψαξει ΠΟΛΥ και δεν ειμαι και καθολου τεχνοφοβικος χρησιμοποιοντας τα παντα, αλλα παίρνοντας οσο περισσότερα μετρα ασφαλείας ειναι εφικτό, εχω καταλήξει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα ειναι τουλάχιστον γκριζο και καθολου "αδιανόητο". Κάνεις επιστήμονας και καμια έρευνα δε λεει οτι ειναι αδιανόητο να προκαλεί αυτη η ακτινοβολία βλαβες μακροχρόνια. Ολοι λενε οτι απλα δεν εχει αποδειχτεί και προτείνουν μάλιστα να λαμβάνεις μέτρα ασφαλείας προληπτικά. Μη πάμε στο παρελθόν πόσοι επιστήμονες και έρευνες ειχαν βγαλει πχ οτι ειναι αδιανόητο να φοβόμαστε ότι το κάπνισμα προκαλεί βλαβες και μάλιστα κανει και καλο λεγανε. Οποιος είναι πολυ νεος και δεν πιστεύει Google it. Και ποσες άλλες έρευνες παρόμοιες με την ιδια ιστορία. Επίσης όποιος ψαξει θα δει ότι αρκετές απο αυτες τις έρευνες χρηματοδηθηκαν όντως φανερα και οχι κρυφα απο εταιρείες τηλέφωνιας οσο αδιανόητο σου φαίνεται εσενα. Και υπάρχει και έρευνα αυστραλιανής σοβαρότατης εταιρείας, η οποία ξεκάθαρα δείχνει συσχέτιση αλλα ποτε δε βγηκε επισήμως γιατι οι εταιρείες τηλέφωνιας ισχυρίζονται οτι ειναι αποριτα τα στοιχεία των συνδρομητων και δε δινουν αδεια. Αληθινό γεγονός και καθολου αδιανόητο. Τωρα εσυ και πολοι αλλοι πιστέψτε σε αδιανόητα δικαίωμα σας. Ξέρουμε for a fact ότι οι μη ιοντίζουσες ακτινοβολίες ΔΕΝ επιδρούν στο DNA του ανθρώπου. Το μόνο που κάνουν είναι να θερμαίνουν (φούρνοι μικροκυμάτων) αλλά το κινητό δεν έχει τόση ενέργεια για να αυξήσει την θερμοκρασία ενός σώματος. Για το τσιγάρο ξέρω για τι πράγμα μιλάς, αλλά μιλάμε και για μια εποχή όπου δεν υπήρχε ούτε διαδίκτυο ούτε τίποτα συνεπώς η γνώση ήταν πολύ πιο δύσκολο να μεταφερθεί οπότε δεν θεωρώ ότι μπορείς να συγκρίνεις τα δύο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αν γινόταν μια τέτοια ανακάλυψη θα μπορούσε να μείνει εύκολα κρυφή την σήμερον ημέρα. Αυτό για την αυστραλιανή εταιρία το έψαξα και δεν βρήκα κάτι... Μου έβγαζε σε κάθε search results μόνο για το ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε... Αν έχεις κάποιο link να μου δώσεις θα με ενδιέφερε! Επίσης τα κινητά υπάρχουν από το 1973. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επί 46 χρόνια με τα 30 τελευταία τουλάχιστον να είναι διαδεδομένα να να χρησιμοποιούνται από όλους! Όταν λες μακροπρόθεσμα τι εννοείς; 60 χρόνια; 70 χρόνια; Νομίζω πως στα 80 μου δεν θα με νοιάζει τόσο από τι θα πεθάνω 😛 Για να μην συμπεριλάβουμε και το γεγονός ότι χρόνο με τον χρόνο τα τηλέφωνα βελτιώνονται στο τομέα ακτινοβολία. Δεν νομίζω τα τηλέφωνα του σήμερα έχουν καμία σχέση με τα πριν 10-20 χρόνια! Προσωπικά κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια και θα έπρεπε κι εσύ!
treddys Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 17/9/2019 στις 9:26 ΜΜ, lawlezz είπε φερε μας κατι νεο....μην γινεις IPHONE 3 χρονια τα ιδια εε ναι μαλλον ξεμειναν απο ιδεες !
nickelodeon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, mariosCS είπε Από εδώ: https://www.devicespecifications.com/en/model-sar/49df5220 φαίνεται μέτριο (κάνε scroll και κάτω για σύγκριση με άλλα μοντέλα της εταιρίας). Ούτε πολύ ψηλό, ούτε πολύ χαμηλό. Δεν φτάνει στα όρια πάντως. Με λογική χρήση δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα (πολλοί αναφέρουν πονοκεφάλους κτλ όταν μιλάνε πολλές ώρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα