Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, 

Έδωσα δίπλωμα οδήγησης και πέρασα τις εξετάσεις στις 04/09/2019. Ειδικότερα, τη πρώτη μέρα μετά την απίστευτη διακοπή (9 μηνών) των πρακτικών εξετάσεων. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό περίπου θα το έχω στα χέρια μου..

Ευχαριστώ πολύ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα πρέπει να υπάρχουν και 10 δέκα ίδια θέματα

Τα οποία χρονολογίας 2012

Rmacobra Ευχαριστώ πολύ φίλε 

Επεξ/σία από Johnant2000
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Johnant2000 είπε

Παιδιά καλησπέρα, 

Έδωσα δίπλωμα οδήγησης και πέρασα τις εξετάσεις στις 04/09/2019. Ειδικότερα, τη πρώτη μέρα μετά την απίστευτη διακοπή (9 μηνών) των πρακτικών εξετάσεων. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό περίπου θα το έχω στα χέρια μου..

Ευχαριστώ πολύ !

Κάνα μήνα υπολόγιζε. 

Επεξ/σία από Otter
Δημοσ.

Εγώ πάντως έδωσα στις 9/9/2019 ενώ περίμενα από τις 8/8/2018, έπεσα σε μια απεργία πολλών μηνών μόλις τελείωσα τα σήματα και μετά έκανα τα υποχρεωτικά μαθήματα. Μόλις είχα τελειώσει με τα πρακτικά μαθήματα έφτασα να περιμένω μέχρι το Φεβρουάριο του 2019 που τελείωσε η απεργία των εξεταστών και καπάκι άλλαξε το σύστημα με τον νόμο ο ΣΥΡΙΖΑ με τις τρομερές του ιδέες περί καμερών και εξετάσεων σε συγκεκριμένους χώρους με ασφάλιστρο για να βολεύτουν οι φίλοι του πρώην υπουργού μεταφορών κυρίου Σπίρτζη που είχαν ασφαλιστικές εταιρείες και θέλαν να χρεώνουν τα ίδια λεφτά που δίνεις για 6 μήνες ασφάλεια για τα 10 λεπτά της εξέτασης. Τέλος πάντων πέρασα στις 9/9 φέτος και υποθέτω ότι το δίπλωμα μας φίλε θα το πάρουμε σε 2 και βάλε μήνες γιατί πέρα από τους πολλούς που κόβονται υπολόγισε ότι έχει και πολλούς που πληρώνουν οπότε θα υπάρχει μεγάλη ουρά αναμονής και στα μηχανολογικά ειδικά τώρα που τα δίπλωματα εκδίδονται για όλες τις μεγάλες πόλεις από Αθήνα (η τουλάχιστον έτσι λένε για να γλυτώσουν τη γκρίνια η υπάλληλοι στα μηχανολογικά).

Δημοσ.

Nickdiamond95

Καλησπέρα φίλε, την ίδια ταλαιπωρία περάσαμε, εγώ, εσύ και άλλα 100.000 άτομα. Όσο για το ότι επί κυβέρνηση Σύριζα πήγε να γίνει αυτή η << καταπληκτική >> αλλαγή χωρίς ίχνος δοκιμών, δεν έχω να πω τίποτα παρά να γελάσω και να εκνευριστώ. Τώρα όσο για το δίμηνο τρελαίνομαι μόνο και στη σκέψη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά υπομονή. Όπως κάναμε και τόσο καιρό άλλωστε..     

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Johnant2000 είπε

Nickdiamond95

Καλησπέρα φίλε, την ίδια ταλαιπωρία περάσαμε, εγώ, εσύ και άλλα 100.000 άτομα. Όσο για το ότι επί κυβέρνηση Σύριζα πήγε να γίνει αυτή η << καταπληκτική >> αλλαγή χωρίς ίχνος δοκιμών, δεν έχω να πω τίποτα παρά να γελάσω και να εκνευριστώ. Τώρα όσο για το δίμηνο τρελαίνομαι μόνο και στη σκέψη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά υπομονή. Όπως κάναμε και τόσο καιρό άλλωστε..     

Ε μα τώρα περιμέναμε κοντά ένα χρόνο. Θα πειράξουν 2 μήνες; Αφού περάσαμε και δεν κοπήκαμε να περιμένουμε να δώσουν όλοι μετά από εμάς και να ξαναέρθει η σειρά μας πάλι καλά να λες. Όπως έλεγε και ο πατέρας μου, φάγαμε το γάιδαρο η ουρά έμεινε..

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 17/9/2019 στις 8:54 ΜΜ, spertoy είπε

Προχθές πήρανε στα χέρια τους οι σχολές τα διπλώματα αρχών Ιουλίου . Υπολόγισε κανά μήνα ακόμα

Για ποια περιοχή μιλάς; και αν πρόκειται για Αθήνα, ποιον τομέα; Εγώ νότιο τομέα Αττικής έχω δώσει εξετάσεις 27 Ιουνίου και μέχρι σήμερα 8 Οκτώβρη τίποτα.. 

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, επαναφέρω το θέμα. Είχαμε κανένα νεότερο; Εγώ προσωπικά μετά από 41 μέρες ακόμα δεν έχω το δίπλωμα. Εσείς;

Δημοσ.
Στις 15/10/2019 στις 5:37 ΜΜ, Johnant2000 είπε

Παιδιά καλησπέρα, επαναφέρω το θέμα. Είχαμε κανένα νεότερο; Εγώ προσωπικά μετά από 41 μέρες ακόμα δεν έχω το δίπλωμα. Εσείς;

Χαχαχα. Φίλε μου σε ένα άλλο θέμα του φόρουμ ένα παιδί είπε ότι μόλις έλαβε δίπλωμα και έδωσε εξετάσεις αρχές Ιουνίου(κι εκείνος Αθήνα νότιο τομέα σαν εμένα). Εγώ σε 10 μέρες κλείνω 4 μήνες!! Αλλά είναι και ανάλογα την περιοχή. Αν κρίνω από τη δική μου περίπτωση , θα πρεπει να περιμένεις αρκετά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...