7nisiotis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Την είχα πατήσει κ γω τον πρώτο χρόνο που είχα Steam ( 2010 ) Είχα πατήσει σε ένα λινκ το οποίο φαινόταν σαν μήνυμα από άτομο της friend list μου ( και καλά πάτα εδώ θα κερδίσεις 1 στα 3 παιχνίδια της επιλογής σου εάν έχεις nvidia gpu - και καλά σαν προμο ) Εκείνη τη περίοδο ήμουν νέος στο χώρο και στη πλατφόρμα, δεν ήμουν πονηρεμενος και δεν γνώριζα οπότε την πάτησα. Τούρκος μου το είχε κλέψει εμένα. Μίλησα με το support και σε 2 μέρες το είχα πίσω. Μου είχαν ζητήσει κωδικό retail ( φωτογραφία ) παιχνιδιού ( ήταν το CoD Black ops 1 , το πρώτο παιχνίδι που είχα κάνει activate ) και μετά από μερικά μηνύματα το είχα πίσω.
tonkpils Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, vairass είπε Το πήρα πίσω μου έστειλαν email και τελικά όλα καλά. Έκανες αυτά που σου είπε ο ilos ;
vairass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, tonkpils είπε Έκανες αυτά που σου είπε ο ilos ; Οχι με βοήθησε ο δίδυμος αδερφός μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις