Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπηκα σε αυτη την σελιδα εκανa roll και καλα για να κερδισω ενα game και μου κλεψανε το λογαριασμο

*** ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε ***

Ουτε ονομα λογαριασμου υπαρχει πλεον ουτε τιποτα

Εκανα ανακτηση και αλλαγη κωδικου μεσω της εφαρμογης αλλα τιποτα!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, djcat είπε

https://help.steampowered.com/en/wizard/HelpWithLogin

εχει επιλογή για stolen account

*Αλλά τώρα είδα πως εκει σου λένε αν βρίσκεις το λογαριασμο, χμ.

Με φάγανε Ρώσοι φίλε 

Screenshot_2019-09-17-19-10-40-825_com.google.android.gm.png

Αλήτες και είχα πολύ πράγμα μέσα 

Επεξ/σία από vairass
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στείλε στο steam αφού το email που διαχειρίζεσαι τον λογαριασμό δεν το έχει ακόμα υπό έλεγχο η τους το έδωσες και αυτό? Και να έχουν αλλάξει το email το θέμα έιναι ποιο email είχες για διαχείριση πριν ώστε να αποδείξεις ότι είναι κλοπή.  

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κριμα πραγματικα φιλε αλλα θελει μεγαλη προσοχη σε οσους κανουνε login σε οποιαδηποτε σελιδα με το steam account τους! Στειλε μηνυμα στο support και σιγουρα θα βγαλεις ακρη! Θα σου ζητησουν καποια πειστηρια οτι ο λογαριασμος ειναι δικος σου! Προσωπικα πλεον δεν κανω πουθενα login εκτος απο σελιδες που ηδη ξερω!

Επεξ/σία από MistoklaS26
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Mobile Authenticator δεν χρησιμοποιούσες;

Ναι αλλά μου γράφει έχω ξεπεράσει τις προσπάθειες, Αντε βγάλε άκρη τώρα. 

Δημοσ.

Πιστευω αμα τους αποδειξεις οτι ειναι δικος σου ο λογαριασμος θα στον δωσουν πισω! Κουραγιο, υπομονη και ελπιζω ολα να πανε καλα!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, vairass είπε

Ναι αλλά μου γράφει έχω ξεπεράσει τις προσπάθειες, Αντε βγάλε άκρη τώρα. 

Έχεις αγοράσει game με πιστωτική ή έχεις ενεργοποιήσει retail game (του κουτιού) με cd key στο steam? Φτιάξε νέο account και κάνε ticket στο support ότι σου έχει κλαπεί ο λογαριασμός και δώσε αυτά τα στοιχεία, το username του λογαριασμού και τη photo από το cd key καλύτερα αν δε θες να βγάλεις photo τη πιστωτική. Μακάρι να βγάλεις άκρη φίλε μου, φοβάμαι η διαδικασία τώρα θα διαρκέσει μήνες. Εγώ από μόνος μου κλείδωσα το steam account μου, όταν στους βλαμμένους τα είχε παίξει ο caching server τους μια χρονιά στα xmas sales και έβλεπά άλλα ντάλα (αλλων στοιχεία με αγορές ακόμα και διεθύνσεις/νούμερα από πιστωτικές) και λανθασμένα υπέθεσα ότι υπήρχε hacking attempt. Για να τον ξεκλειδώσω εντελώς έπρεπε να περιμένω 2 βδομάδες, ενώ είχα κρατήσει και χρησιμοποιήσει το code που χρειαζόταν για το ξεκλείδωμα. Ο λογαριασμός ήταν υπό επιτήρηση και συμπεριφερόταν σαν offline ωστόσο.

edit: νομίζω θα σου ζητήσουν και ταυτότητα και λογαριασμό να φαίνεται η φυσική σου διεύθυνση.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

ρε μαν τι γκαντεμιά και αυτή εχθές σάπιο κλειδί για το GTA σήμερα αυτό ? κρίμα

χτες  εκανα λαθος εγω...σημερα δεν ξερω ακομα το ψαχνω

Έκανα login στον σύνδεσμο εκεί και με φάγανε 

Άλλαξε αμέσως το email ο server τους και πάει χαθήκαμε. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, omghi2u είπε

Περιεργο , πως γινεται να σε φαγανε με steam guard?

Δεν ξέρω... Μου απάντησαν σε email ότι θα το πάρω πίσω. Θα ενημερώσω το απόγευμα πάω δουλειά τώρα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...