paparockas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 https://socialclub.rockstargames.com/rockstar-games-launcher Εβγαλε τον δικος της launcher η Rockstar και δινει το Grand Theft Auto San Andreas στον launcher της Εγγραφη στο site και μετα κατεβασμα τον launcher και απο εκει ενεργοποιειται 14 15
panagiotis54 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 παντα ειχε ενα social κατι η rockstar απο οσο θυμαμαι thx nonthless
JimGer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Το καλό του steam μεταξύ άλλων ήταν το όλα σε ένα... Τώρα ο καθένας και από εναν launcher... 14
G.TH. Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Έχει όλα τα τραγούδια; Αν δεν κάνω λάθος είχαν αφαιρέσει πάρα πολλά από την έκδοση του στημ
dinosz750 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Ευχαριστω TS! Και σκεφτομουν να το αγορασω πριν λιγες μερες για nostalgia trip...
takinio Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Προβλημα ,το κατεβασα σε pc με win 7 δεν τρεχει το παιχνιδι και λεει σαν error ,an instant game of san andreas is running .....
astrolabos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Σε windows 10 τρέχει πάρα πολύ αργά. Λες και έχω onboard κάρτα γραφικών με 2 Mb ram...
e-tic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Επειδή για κανά 2 εβδομάδες ακόμα δεν θα έχω windows μηχάνημα, και επειδή ο launcher δεν εγκαθήστατε μέσω wine σε linux, ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για online ενεργοποίηση του παιχνιδιού και σύνδεση στον λογαριασμό, χωρίς την εγκατάσταση του launcher;
c_access Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, e-tic είπε Επειδή για κανά 2 εβδομάδες ακόμα δεν θα έχω windows μηχάνημα, και επειδή ο launcher δεν εγκαθήστατε μέσω wine σε linux, ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος για online ενεργοποίηση του παιχνιδιού και σύνδεση στον λογαριασμό, χωρίς την εγκατάσταση του launcher; virtualbox ή vmware
dchatz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 " Download now and get a bonus FREE copy of Grand Theft Auto: San Andreas on PC for a limited time. " "for a limited time" σημαίνει ότι θα μπορείς να το παίξεις για περιορισμένο χρόνο ή θα δίνεται για περιορισμένο χρόνο αλλά το κρατάς για πάντα;
p4n0s86 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, dchatz είπε " Download now and get a bonus FREE copy of Grand Theft Auto: San Andreas on PC for a limited time. " "for a limited time" σημαίνει ότι θα μπορείς να το παίξεις για περιορισμένο χρόνο ή θα δίνεται για περιορισμένο χρόνο αλλά το κρατάς για πάντα; Το δεύτερο. Όταν δίνει πρόσβαση να παίξεις για περιορισμένο διάστημα το αναφέρουν ως "free to play..." 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 thanks το τσίμπησα ! ακομα ενας launcher.........
JimGer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 4 hours ago, Zengar Zombolt said: thanks το τσίμπησα ! ακομα ενας launcher......... Καλά αν θες τον πετάς. Εγώ αυτό έκανα.
vairass Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, JimGer είπε Καλά αν θες τον πετάς. Εγώ αυτό έκανα. Και πως παίζεις τα παιχνίδια τους αν τον πετάξεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα