Προς το περιεχόμενο

2003 server - mandrake linux 10 - winroute pro 4.2

ktgeorge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω σπίτι μου domain πάνω σε 2003 server, και το connection sharing το αναλαμβάνει το winroute. Το θέμα είναι πως κάθε φορά που θέλω από ένα PC μου να βγω net, συνδέομαι μέσω του winroute (από το client pc στο server) και κάνω manual την σύνδεση. Δε έχω επιλέξει την on demand γιατί κάθε φορά που ένα από τα client pc (και όλα τα προγράματα που αυτό τρέχει) θέλει να βγεί net θα ανοίγει μόνο του την σύνδεση.

Το θέμα είναι ότι με το linux, πως θα ανοίγω την σύνδεση, αφού δεν υπάρχει client winroute εφαρμογή for linux?

Η άλλη λύση είναι να μπώ remote στα 2003 server (τρεχουν και terminal server) αλλά μου δίνει αυτή την δυνατότητα το linux?

Έχει κανείς να προτίνει κάτι???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Den nomizw na xreiazete na exeis domain sto spiti apth stigmh pou einai toso poluploko sto sthsimo ,sth xrhsh kai berdevete polu me to firewall...ektos kai an kaneis kati allo kai ontws to xreiazese to domain..giati den kaneis polu pio apla ena workgroup na beite oloi sto idio kai ston win2k3 server tha trexeis to routing and remote access server me IGMP kai NAT? K egw spiti exw to idio diktio peripou me 3 pc k ena server.....Twra gia linux den xerw tpt na sou pw...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...