Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Narayan είπε

Άλλος ένας λόγος να μην πάω σε Cosmote. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλά κουράγια.

Και η  vodafone τα ίδια κάνει. Με έχουν πάρει το τελευταίο τρίμηνο πάνω από 30 φορές να μου πουν για «υποχρεωτική μετάβαση σε οπτική ίνα»(εδώ γελάμε γιατί προφανως και δεν έχουν ίνα) και τους λέω εάν είναι υποχρεωτική θα είναι και τσάμπα καθωσ Είναι δίκη σας επιλογή-εγώ δε πρόκειται να δώσω ούτε 1€ παραπάνω... η τελευταία είχε το θράσος να μου πει ε δε καταλαβαίνετε πια δεν ασχολούμαι και της απάντησα πολύ καλά θα κανείς και δε ξαναπήραν έκτοτε...

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, paylidis είπε

Και η  vodafone τα ίδια κάνει. Με έχουν πάρει το τελευταίο τρίμηνο πάνω από 30 φορές να μου πουν για «υποχρεωτική μετάβαση σε οπτική ίνα»(εδώ γελάμε γιατί προφανως και δεν έχουν ίνα) και τους λέω εάν είναι υποχρεωτική θα είναι και τσάμπα καθωσ Είναι δίκη σας επιλογή-εγώ δε πρόκειται να δώσω ούτε 1€ παραπάνω... η τελευταία είχε το θράσος να μου πει ε δε καταλαβαίνετε πια δεν ασχολούμαι και της απάντησα πολύ καλά θα κανείς και δε ξαναπήραν έκτοτε...

Κι εγώ Vodafone έχω και από το καλοκαίρι δεν με έχουν ενοχλήσει ξανά. Μπορεί να φταίει το ότι μου "πάσαραν" έντονα το Vodafone TV και εγώ τους αντιπρότεινα να μου αλλάξουν το πακέτο double play στο φθηνότερο που έχουν, και μάλιστα επέμενα να γίνει η αλλαγή τηλεφωνικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...