Pavou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Πόσες φορές μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο σε μια μέρα; Σηνδρομιτής COSMOTE εδώ και πολλά χρόνια , το τελευταίο διάστημα με έχουν ζαλίσει από το 13888 για προσφορές , τους ενιμέροσα πως δεν ενδιαφέρομαι τον χαβά τους αυτοί , πέρνουν ότι ώρα τους καπνίσει , ε και εγώ τους έκανα αποκλεισμό καλούντος . Όμως Όταν με πέρνουν μου έρχεται αμέσως μετά μήνυμα , σήμερα φτάσαμε τις 6 κλήσεις και δεν έχει τελειώσει η ημέρα .
GREGORYMO Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Pavou είπε Πόσες φορές μπορούν να σε πάρουν τηλέφωνο σε μια μέρα; Σηνδρομιτής COSMOTE εδώ και πολλά χρόνια , το τελευταίο διάστημα με έχουν ζαλίσει από το 13888 για προσφορές , τους ενιμέροσα πως δεν ενδιαφέρομαι τον χαβά τους αυτοί , πέρνουν ότι ώρα τους καπνίσει , ε και εγώ τους έκανα αποκλεισμό καλούντος . Όμως Όταν με πέρνουν μου έρχεται αμέσως μετά μήνυμα , σήμερα φτάσαμε τις 6 κλήσεις και δεν έχει τελειώσει η ημέρα . Θα είναι για κάτι σοβαρό. 2
helicoid Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν είσαι ο μόνος. Χτες 3 τηλέφωνα στο σταθερό από τις 9:30 το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Έχουν αφηνιάσει. Και οχι δεν ήταν τίποτα σοβαρό, ήταν προώθηση για να αναβαθμίσω σε "fiber", με το κλασικό παραμύθι που δεν σου δίνουν επιλογή και στο παρουσιάζουν σαν τετελεσμένο γεγονός σε φάση "αναβαθμίστηκε η περιοχή σας, θα πιάνετε τόσο, θα μιλάτε τόσο και θα πληρώνετε τόσο." Και στο τέλος πετάνε και ένα "εντάξει;" για να καταγραφεί οτι δεν είπες οχι και να ισχύσει ως νέο συμβόλαιο και να σου ανεβάσει και το τιμολόγιο 25%, να τσιμπήσει το bonus και η τηλεφωνήτρια. 2
Comic maniak Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω πηγα και το μπλοκαρα στον Γερμανο. Δεν αντεχα αλλο. Ζητα να σε βαλουν στο αρθρο 11. 1
Pavou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό ακριβός θα κάνω , αισίως φτάσαμε στις 8 κλήσεις και έχουμε έως της 21:00 που σχολάνε
Miracle Worker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Και εγω ειχα το ιδιο θεμα την προηγουμενη βδομαδα. Εως και 10 κλησεις την ημερα, αλλα συνηθως δεν το σηκωνα. Οταν το σηκωνα εκανε εναν ηχο και εκλεινε, εκτος απο μια που ηταν για αναβαθμιση σε "fiber".
Pavou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Εγω πηγα και το μπλοκαρα στον Γερμανο. Δεν αντεχα αλλο. Ζητα να σε βαλουν στο αρθρο 11.
haris_216 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Καλά, και το "άρθρο 11" δεν είναι πανάκεια (το έχω ενεργοποιήσει). Σίγουρα τα περιορίζει αρκετά αλλά σε καμιά περίπτωση δεν ησυχάζεις τελείως. Απλά αν σε πάρουν και τους αναφέρεις το "άρθρο" σε αφήνουν στην ησυχία σου χωρίς πολλά-πολλά (βέβαια το ίδιο συμβαίνει ακόμα και αν απλά το πεις χωρίς να είσαι γραμμένος εκεί).
KoreanW Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 13 minutes ago, Miracle Worker said: Και εγω ειχα το ιδιο θεμα την προηγουμενη βδομαδα. Εως και 10 κλησεις την ημερα, αλλα συνηθως δεν το σηκωνα. Οταν το σηκωνα εκανε εναν ηχο και εκλεινε, εκτος απο μια που ηταν για αναβαθμιση σε "fiber". προφανώς ήταν αυτόματο κέντρο που καλούσε τις κλήσεις και δεν υπήρχε διαθέσιμος υπάλληλος κανονικά αυτό θα έπρεπε να συνιστά καταχρηστική πρακτική που να ελέγχεται από την ΕΕΤΤ
Metal_Head Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Pavou είπε Αυτό ακριβός θα κάνω , αισίως φτάσαμε στις 8 κλήσεις και έχουμε έως της 21:00 που σχολάνε Rookie numbers😋 Πέρσι το καλοκαίρι είχαν ξεφύγει τελείως Spoiler 1
primeragt Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Εμενα με Οτε σε καποια στιγμη με επερναν καμια 10 φορες τη μερα σε τελειως ασχετες ωρες. Πηρα καποια στιγμη πισω και ειχε κολησει το κολοσυστημα τους. Μετα απο αυτο δεν ξερω τι κανανε αλλα μεχρι σημερα δεν με εχουνε ξανακαλεσει.
Pavou Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Update: στις 20:54 πήραν από σταθερό 2108007000 και απάντησα , περιττό να σας πω τι έγινε .... για προώθηση προϊόντος ήταν το όλο θέμα 😉 1
duende Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 αυτα δεν ειναι τιποτα. κατσε να μπουμε τελευταιο τριμηνο, εκει θα ξεφυγουν τελειως. εχουν να πιασουν στοχους τα παιδια, να μαζεψουν ο,τι μπορουν απο πελατεια. τα καλυτερα deal συνηθως παιζονται εκει, Οκτωβρη/Νοεμβρη. Μετα, σιγη ιχθυος
KoreanW Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή αυτοί δεν καταλαβαίνουν από ώρες κοινής ησυχίας, δεν δίνουν δεκάρα που ενοχλούν τόσες φορές, αυτό που κάνω είναι να το σηκώνω και να το αφήνω χωρίς να μιλάω. Διότι και σε block να τους έχεις, φροντίζουν να σε καλούν από μια πλειάδα διαφορετικών αριθμών. Δεν τους βρίζω, αλλά κι από το να σπάνε τα δικά μου νεύρα , είναι πιο δίκαιο αυτούς που δεν έχουν συναίσθηση, να τους γειώνω. Αν το τηλεφωνικό τους κέντρο είναι αυτοματοποιημένο και λειτουργεί με στόχους αποδοτικότητας, το να δίνουν γραμμή σε τηλεφωνητές και να απασχολούνται άσκοπα για τα δευτερόλπετα που το σηκώνω, είναι η μόνη λύση σε μια πρακτική ασυδοσίας και κατάχρησης. Κάποια στιγμή επιτέλους.την οικιακή και προσωπική τηλεφωνικη μου γραμμή δεν την πληρώνω για να διασαλεύουν την προσωπική μου ηρεμία,, και σίγουρα δεν είναι για να δέχομαι spamming όπως με τον ίδιο τρόπο προβλέπει ο πάροχος στο συμβόλαιο να μην τη χρησιμοποιώ κι εγώ για να κάνω spamming σε άλλους. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από KoreanW 2
Narayan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Άλλος ένας λόγος να μην πάω σε Cosmote. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλά κουράγια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα