Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε θα έχει απ τη μανα του Google services, οπότε για να το παρει καποιος πρέπει να έχει κατι αλλο τουλάχιστον πολύ καλύτερο του ανταγωνισμού. Και τι βγάζει? Notch πάλι (οταν η σαμσουνγκ στο νοτε εβαλε μια μικρη τρυπα που σε συνδυασμό με την τεράστια οθόνη μοιαζει ακομα μικροτερη), edge οθονη 90 μοιρες? Εδώ παλαιβουμε να κανει η σαμσουνγκ την edge με μικρότερη κλήση, και ευτυχώς καπως της εχει κόψει και ολο την ισιώνει, και η huawei κανει εντελώς edge. Κατι αβολο αχρηστο, ουτε καν ομορφο δεν είναι. Και χάνεις και τα πλήκτρα τα οποία είναι αναγκαία. Καμια επαφη σε edge δεν εχει το αποτέλεσμα του φυσικού πλήκτρου. 

Το μόνο που λείπει (και πιθανόν να το δούμε) βαλε τωρα huawei και την τιμή 100ε πανω, ξεκινά το στα 1200, και κανε και ενα καλο στον εαυτό σου μετα, μη το φέρνεις καθόλου Ευρώπη να γλυτώσεις και τα εξοδα, ετσι και αλλιως κανεις δε θα το πάρει. 

Για μενα αυτη η τεράστια edge αποτελεί λογος απόρριψης ακομα και αν ψήνει καφε, ουτε καν ομορφο δεν δειχνει ετσι. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Δεν αντεχω αλλο 710, ελπίζω να βγαλουν κατι καινούργιο. 

Παίζει να βάλει κάναν 810 που θα βάζει και στο honor 9x. Upper midrange.

Καλη φάση. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mpazoykas είπε

Τι να το κανεις αν εχεις  μια Porsche  αλλα χωρίς την  μηχανή?ετσι θα ειναι και το κινητο χωρις την google.

no playstore no problem

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stefanos_th είπε

no playstore no problem

Ναι μωρέ αυτή είναι η λύση. 

Playstore και χαζομάρες τώρα. 

Να, θα δίνουν link από το βιντεάκι με τον τυπάκο στους αγοραστές και θα κάνουν de-googling.

Απλά πραγματάκια. 

Δημοσ.

Κανενας λογος περα απ το camera setup για να παρει κανεις αυτο αντι για το 7T Pro υπαρχει? Αυτο το νοτς δηλαδη... κομπος στο στομαχι, λογικα τα gapps θα μπορουν να γινουν inject αν rootαρηστει αλλα τρεχα γυρευε.

• Like 1
Δημοσ.

Σχεδιάστηκα μου αρέσει η διάταξη των καμερών της έκδοσης porsche και του lite. 

Αυτό το κυκλικό setup δεν μου κάθετε καλά... 

Το mate 20 pro μου άρεσε περισσοτερο. 

Δημοσ.

Ωραίο το κινητό. Υπάρχει μια απορία με το ΑΝ τελικα ο χρήστης θα μπορεί να εγκαταστήσει μόνος του τα gapps, ποσο απλό ή πολύπλοκο θα είναι αυτό,και αν μετά την εγκατάσταση θα έχουμε διαφορά θέματα με την ομαλότητα της λειτουργίας τους. Κατά τ'άλλα τα κλασσικά: θα έχει την καλύτερη κάμερα για το έτος 2019 και αρχές 2020 (ειδικά τη νύχτα), μπαταρία τέρας με την γρηγορότερη φόρτιση και μια premium συσκευή. Το notch είναι ένα θέμα, αλλά σίγουρα θα έχουμε ασφάλεια, ακαριαιο face unlock και σύγχρονη selfie. 

Λόγω της google νομίζω θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα ειδησιογραφικα παρουσίαση. 

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ μόδα τελευταία με τα κινητά στις διαφημίσεις να βρίσκονται σε νερό, να πιτσιλιούνται να σέρνονται. Περιμένω τη μόδα που θα τα αλοίφουν με μέλι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, oldnew είπε

και κανε και ενα καλο στον εαυτό σου μετα, μη το φέρνεις καθόλου Ευρώπη να γλυτώσεις και τα εξοδα, ετσι και αλλιως κανεις δε θα το πάρει.

Πες το και έγινε!

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζω παντού έξυπνα σχόλια σχετικά με τα νοτσ σε διάφορες συσκευές κινητών, θέλουμε όλο οθόνη και δεν θέλουμε νοτσ λοιπόν... εφόσον δεν θέλουμε κάποιοι από μας νοτσ δεν θα πρέπει να γκρινιάζουμε γιατί δεν έχει λεντ ειδοποιήσεις, γιατί δεν έχει αισθητήρα τάδε και δεν ξέρω εγώ,η δεν έχει δυνατό ηχείο, αυτά κάπου πρέπει να μπούνε, γι'αυτό είναι αναπόφευκτο το νοτσ αν θες να υπάρχουν τα παραπάνω,θα πεταχτεί κάποιος να σχολιάσει ότι μπορούν να βάλουν την κάμερα πχ ποπ απ' δηλαδή ασανσέρ η δεν ξέρω τι άλλο  από κάπου να πετάγεται...ναι το έχουμε δεί σε αρκετές συσκευές αλλά δεν είναι αδιάβροχα, δηλαδή δεν έχουν πιστοποίηση Ip68.. άρα δεν έχει βρεθεί τρόπος ακόμα να γίνει, οπότε δεν έχει καταντήσει βαρετό σχετικά με τα νοτσ !

Και κάτι ενδιαφέρον από τα XDA σχετικά αν υπάρχει λύση για την εγκατάσταση εφαρμογών Google play στο νέο mate 30 pro , όλα γίνονται, διαβάστε..

https://www.xda-developers.com/huawei-mate-30-google-play-store-challenges/

Επεξ/σία από Stelios@
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2019 στις 9:38 ΜΜ, Talepwros είπε

Δεν αντεχω αλλο 710, ελπίζω να βγαλουν κατι καινούργιο. 

Τι σου έκανε ο καημένος ο 710; Σου επιτέθηκε;

Επεξ/σία από whoever81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...