Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μπει ως εξωτερικός σκληρός στο Nvidia Shield και να παίζει 4k ματρόσκες με πολύ υψηλό Bitrate, κάνει; Ή θα έχω κολλήματα από την ταχύτητα του δίσκου;

Γύρω στα 80-120 GB το κάθε αρχείο 2-3 ωρών βίντεο, για να έχετε μια εικόνα;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Για να μπει ως εξωτερικός σκληρός στο Nvidia Shield και να παίζει 4k ματρόσκες με πολύ υψηλό Bitrate, κάνει; Ή θα έχω κολλήματα από την ταχύτητα του δίσκου;

Γύρω στα 80-120 GB το κάθε αρχείο 2-3 ωρών βίντεο, για να έχετε μια εικόνα;

για να καταλαβεις καποια μεγεθη ενας παλιος usb 2 εξωτερικος πιανει 30κατι MB/sec. αυτο μας κανει περιπου ~240mbps πραγματικη ταχυτητα.

ενα 4κ bluray ειναι γυρω στα 100mbps

(και το  usb 3  που πιανει ανετα 3-4x  παραπανω απο το usb 2 οποτε και για 8Κ καλυπτει😋)

Επεξ/σία από rofl
  • Thanks 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους !

Παρέλαβα τον εν λόγω δίσκο πριν 10 μέρες και δυστυχώς δεν μου δουλέυει εκτός κουτιού με το τρυκ της ταινίας στο 3ο pin :-( 

Δούλεψε σε κάποιον άλλο που έβγαλε τον δίσκο ??  Ο δίσκος είναι white WD120EMAZ κατασκευής 20 SEP 2019 

Κάποια ιδέα ? 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Auctionfreak είπε

Καλησπέρα σε όλους !

Παρέλαβα τον εν λόγω δίσκο πριν 10 μέρες και δυστυχώς δεν μου δουλέυει εκτός κουτιού με το τρυκ της ταινίας στο 3ο pin :-( 

Δούλεψε σε κάποιον άλλο που έβγαλε τον δίσκο ??  Ο δίσκος είναι white WD120EMAZ κατασκευής 20 SEP 2019 

Κάποια ιδέα ? 

H άλλη λύση είναι αυτό https://www.e-shop.gr/akasa-ak-cb050-40-sata-slimline-cable-mini-sata-to-sata-molex-40cm-p-PER.810973

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...