Προς το περιεχόμενο

Ο Richard Stallman παραιτείται από το MIT εξαιτίας των δηλώσεών του για την υπόθεση Epstein


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, SilverMachine είπε

Δεν ειμαι εγω φιλος του Epstein, ουτε ειμαι καθηγητης στο ΜΙΤ, ουτε κανω δηλωσεις για παιδια δημοτικου οτι μπορουν να διαλεξουν εραστες κ ειναι ολα οκ.

Κρεμιεται ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ οποιος κανει τετοιες δηλωσεις.

Δεν ειναι πολιτικες, δεν ειναι εθνικιστικες, δεν ειναι θρησκευτικες, δεν ειναι οπαδικες, κομματικες, δεν ειναι τιποτα που να μπορω να πω αυτα που λες. Ειναι καθαρα εγκληματικες για κατι που στην συντριπτικη πλειοψηφια της ανθρωπινης ιστοριας ειναι ετσι. Τωρα θες εσυ να λες οτι τον κρεμαω με το πληκτρολογιο μου? Δικαιωμα σου να υπερασπιζεσαι ενα κτηνος βγαλμενο απο την πιο αρρωστημενη φαντασια. Μπορεις κ να υπερηφανευεσαι αμα θες οτι υπερασπιζεσαι παιδεραστες!!! Δικαιωμα σου κ αυτο φιλε. Αν θες μπορεις κ να ανοιξεις ξεχωριστο θεμα λεγοντας χαρωπα οτι κανεις επιθεση σε καποιον που "σταυρωνει με το πληκτρολογιο" καποιους που ειναι μελη σπειρας διακινησης παιδιων κ οτι εσυ τους υπερασπιζεσαι στο ονομα της δημοκρατιας!!!  

Οσο για Εβραιους, αστο φιλε, εχασες.... Τους εχω πολυ πιο κοντα στην ζωη μου απ οτι νομιζεις. Αν διαβαζαν τις χαζομαρουλες που λες θα γελαγαν. Το οτι αναφερα οτι ο Stallman ειναι εβραιος δεν ειναι ρατσιστικο. Ειναι εβραιος κ μπραβο του. Οτι τα μιντια ειναι επισης εβραικα το ξερεις κ συ - το λενε κ οι ιδιοι, δεν ειναι κρυφο. Το οτι δειχνουν μια "ελαστικοτητα" σε ατομα του ιδιου θρησκευματος ειναι απλη ανθρωπινη φυση. Ουτε ρατσιστικο, ουτε περιεργο. Οπως ο Ελληνας προτιμα το ελληνικο γκαρσονι στο ελληνικο εστιατοριο. Οπως ο Ιταλος προτιμα τον Ιταλο στην ιδια μαφια. Οπως ο Ιρλανδος θα παρει τον Ιρλανδο ευκολοτερα για αστυνομικο. Αλλα οσο ξερεις εσυ απο Αμερικη, αλλο τοσο ξερεις κ απο ρατσισμο. Αν διαβαζες τα λινκ που εβαλε ο aypnia, σε καποιο σημειο το εγραφε οτι ολοκληρο Twitter αλλαξε αυτα που εγραφε για τον Epstein κ μεσολαβησαν καποια εβραια γκρουπ "μιντιακης πιεσης" λεγοντας οτι ειναι λευκος κ οχι Εβραιος για να διασκεδασουν τις εντυπωσεις κ να κανουν "μειωση ζημιων".... (παλι ειμαι ρατσιστης τωρα?) Κ αυτα γραμμενα σε αμερικανικη/ εβραικη ιντερνετικη εφημεριδα... (ξανα ρατσιστης?).

Σου ευχομαι να βρεις καποια να αγαπησεις κ να κανεις οικογενεια. Κ ελα τοτε να κερασεις καφε κ να μου πεις -εχοντας παιδια- πως θα νοιωσεις με τους Epstein/Stallman του τοτε κ να δω κ γω ποσο θα τους υπερασπιστεις για να μπορεις να μιλας για δημοκρατια.

Φιλικα.

Την προφορα μην την υποπτευεσαι. Σε αλλα μυκη κ πλατη της ιδιας της Αμεικης λεγεται Επστιν κ σε αλλα Επσταιν. Αλλο εχει μεινει η γερμανικη προφορα κ αλλου η αμερικανοποιημενη. Καλα κανεις κ ψιλιαζεσαι, αλλα στο παραδειγμα που λες δεν υπαρχει δολος. Απλα τοπικες προφορες. Για να σε βοηθησω.

 

Τον Stallman τον έβγαλες ότι χειρότερο υπάρχει επειδή εξέφρασε μια άποψη out of the box. Ο Επστάιν δεν το συζητάμε, είναι η προσωποποίηση του κακού. 

Εγώ να ψάξω να βρω την αγάπη και να κάνω και παιδιά. Αύριο το πρωί θα το πω στην γυναίκα μου και τα παιδιά μου.

Τους Εβραίους τους έχεις πολύ κοντά σου αλλά τους κατηγορείς ότι υποστηρίζουν ακόμα και εγκληματίες αρκεί που είναι Εβραίοι. 

Υπάρχει μια σύγχυση στις συγκεκριμένες απόψεις σου.

Μάθε ότι οι παιδεραστές πάρα πολλές φορές είναι παντρεμένοι και έχουν και παιδιά που τα κακοποιούν και αυτά. Είναι ψυχολογική πάθηση. Ότι και να κάνεις σε αυτόν που θα πιάσεις οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν απτόητοι. 

Ο μόνος τρόπος να προστατευτείς σε οικογενειακό επίπεδο είναι να μεγαλώσεις τα παιδιά σου μέσα σε ένα περιβάλλον ψυχολογικά ισορροπημένο με αγάπη και όρια. Δεν σε εξασφαλίζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. 

Σε επίπεδο κοινωνίας, η ψυχολογική αξιολόγηση από μικρές ηλικίες που θα αναδείξουν προβληματικές καταστάσεις νωρίς είναι ότι καλύτερο. Σταθερή θέση ψυχολόγου/ψυχιάτρου σε κάθε μονάδα εκπαίδευσης και στις τρεις βαθμίδες. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει τίποτα να συζητάμε. Όλα τα υπόλοιπα είναι στην τύχη. 

Το να καταριόμαστε τον κάθε ψυχολογικά άρρωστο είναι επιπέδου μεσαίωνα. 

Οι νόμοι είναι ήδη όσο αυστηροί χρειάζεται.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Μερικές φορές απορώ με το πως διαστρεβλώνονται τα πράγματα. Είπε κανείς ότι μπορεί να είσαι μισογύνης αν δεν είσαι κοινωνικά καταξιωμένος;

 

Βασικά ...μπορεί. Και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό, thats the point. Η πραγματικότητα είναι δεν χρειάζεται να το πει κάποιος.

 

2 ώρες πριν, vampira είπε

Η αποπομπή πιθανά να είναι το λιγότερο που αξίζει σε κάποιον που έχει τέτοιες "απόψεις".

Φυσικά και δεν θα κρατήσεις ένα τέτοιο άτομο σε πόστο όπου έχει επαφή με νεαρά άτομα και μπορεί να διαμορφώνει προσωπικότητες. Σίγουρα η μόνη θέση που δεν πρέπει να κατέχει είναι σε ένα πανεπιστημιακό ίδρυμα.

 

Τα νεαρά αυτά άτομα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να ψηφίζουν ή να δανειοδοτούνται με φοιτητικά δάνεια αξίας δεκάδων χιλιάδων αλλά όχι αρκετά μεγάλα ώστε να δέχονται και να ανταλλάσσουν απόψεις σε ένα δημόσιο χώρο στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου; μάλιστα. Αν δεν θεωρείται επιβεβλημένο άλλωστε να γίνεται μια τέτοια κουβέντα μέσα σε ένα πανεπιστήμιο ως χώρος έκφρασης ελεύθερων και διαφορετικών ιδεών αλήθεια που θα έπρεπε να γίνεται;

 

Αλήθεια μια που το ανέφερες πώς κρίνεις ποιες απόψεις αρμόζουν σε έναν πανεπιστημιακό και ποιες όχι;

Επεξ/σία από the other one
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Krusty είπε

Για να τραβήξω το γαϊτανάκι για τον Stallman μέχρι και για τις "ιστορικές σφαγές του Τσε" που αναφέρθηκα πριν, να παραθέσω ένα όχι σχόλιο, αλλά κείμενο στο συμπόσιο του Πλάτωνα από τον Αλκιβιάδη και παρακάτω ένα κείμενο για την παιδεραστία στην αρχαία Ελλάδα και την καταδίκη της όμως αρκετές φορές. Δηλαδή έτσι θα μπορούσε να πάρει την μπάλα η παιδεραστία και τον φιλόσοφο Σωκράτη, τον μαθητή του Πλάτωνα που μας τα έσωσε γραπτά και πολλούς άλλους φιλοσόφους, αθλητές, στρατιωτικούς και την elit γενικά της αρχαίας Ελλάδας!!!

 «Ό,τι και αν έκανα
δεν υπέκυψε (ο τάδε) στα νεανικά θέλγητρά μου, τα
περιφρόνησε, τα χλεύασε και τα ταπείνωσε» . Τάδε έφη ο Αλκιβιάδης που συγχρωτιζόταν με τον Σωκράτη στο ίδιο συμπόσιο όπως γράφτηκε λίγο πριν ότι ο Stallman συγχρωτιζόταν με τον Epstein.

πηγή:

Πρωτα να σε ευχαριστησω για την ωραια πηγη (ειναι ηδη στον σκληρο μου).

Ομως ειναι ατυχης παραθεση. Οι ιδιοι οι συγγραφεις που μας δινεις ΤΟΝΙΖΟΥΝ αρκετες φορες οτι-

""Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι είναι μεγάλο λάθος με τα μέτρα της σημερινής ηθικής μιας συγκεκριμένης κοινωνίας να επιχειρείται ερμηνεία συμπεριφορών άλλων εποχών ή άλλων τόπων. Σήμερα η παιδεραστία θεωρείται κατακριτέα από την κρατούσα ηθική μας παιδεία. Δεν είναι λογικό, όμως, να ερμηνεύουμε με τη σημερινή ηθική το εθιμικό δίκαιο των προχριστιανικών χρόνων.""

Μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικες πραγματικοτητες. Απ την μια η Ελλαδα κ απ την αλλη το αμερικανοποιημενο βυζαντινο προτεκτορατο της ΝΑ Ευρωπης..... Αλλες θρησκειες, αλλα ιδεωδη, αλλα ηθη, αλλη φιλοσοφια.... Βασικα, τοτε ειχαν καποια απο αυτα. Σημερα εχουμε μονο (ψευτικο) χρημα. Αδερφε, δεν μπορουμε να κανουμε καμια συγκριση. Το ιδιο ισχυει λιγο-πολυ κ για οποια αλλη χωρα μιλησουμε, δεδομενου οτι ο υλισμος κ η αποχαυνωση εχουν ευτελισει τα παντα. Απο αυτο κ μονο το τελευταιο, την ευτελεια των παντων γυρω μας, ερχεται κ η βασικη διαφορα στη μια πραξη που κρινουμε εδω. Η οποια δεν μπορει ουτε καν να ονομαστει με το ιδιο ονομα--> αν διαβασεις προσεχτικα σε αυτο που μας δινεις, οι ερευνητες τονιζουν οτι "παιδεραστια" ηταν η "αγαπη προς το παιδι". Μια πραξη δλδ, που περαν του σεξ ειχε κ συναισθημα. Σημερα μιλαμε για σκετη ψυχρη σωματικη εκπορνευση ανηλικου. Ιδια λεξη- δυο νοηματα. Οποτε ας μην μπερδευομαστε. Καλοι οι αρχαιοι αλλα ας μεινουμε στο σημερα κ στα ηθη που γνωριζουμε καλα.

7 ώρες πριν, gordonas είπε

Εδώ ο Βαρουφάκης και παίρνει λεφτά από διαλέξεις κτλ. δεν θα έπαιρνε ο Stallman που ήταν και στο MIT με πολύ σοβαρότερο βιογραφικό; 

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Κυλιεμαι κατω !!! λολολ!!!! Βαρουφακης!!! Που θα εσκιζε τα μνημονια σαν καλτσον!!! Κ δινει διαλεξεις πραγματι!!! χαχαχα!!! 

32 λεπτά πριν, the other one είπε

Βασικά ...μπορεί. Και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό, thats the point. Η πραγματικότητα είναι δεν χρειάζεται να το πει κάποιος.

Τα νεαρά αυτά άτομα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να ψηφίζουν ή να δανειοδοτούνται με φοιτητικά δάνεια αξίας δεκάδων χιλιάδων αλλά όχι αρκετά μεγάλα ώστε να δέχονται και να ανταλλάσσουν απόψεις σε ένα δημόσιο χώρο στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου; μάλιστα. Αν δεν θεωρείται επιβεβλημένο άλλωστε να γίνεται μια τέτοια κουβέντα μέσα σε ένα πανεπιστήμιο ως χώρος έκφρασης ελεύθερων και διαφορετικών ιδεών αλήθεια που θα έπρεπε να γίνεται;

Αλήθεια μια που το ανέφερες πώς κρίνεις ποιες απόψεις αρμόζουν σε έναν πανεπιστημιακό και ποιες όχι;

Ενας νεος μπορει να παει κ να σκοτωθει μεθυσμενος πανω σε μια κολωνα σαν ηλιθιος, παρολη την ηλικια του. Σε αλλες περιπτωσεις μπορει να σκοτωθει ηρωας σε μια μαχη αφου κουβαλησει/σωσει τον συντροφο του, αφου βοηθησει μια οικογενεια να φτασει σε ασφαλες μερος, κ αφου σκοτωσει κ δεκα εχθρους. Οι νεοι φιλε ειναι ικανοι για το καλυτερο κ το χειροτερο. Ειναι το ανθος καθε κοινωνιας κ ο βοθρος της.  Παντα ετσι ηταν κ λογικα ετσι θα συνεχισει.

Το προβλημα βρισκεται οτι σημερα πλεον δεν υπαρχουν ηθη, αξιες κ πραγματικοι σκοποι. Κ οι νεοι ειναι "αδειοι" σε αυτο το επιπεδο, αφου ολοκληρες κοινωνιες εχουν μετατραπει σε υλιστικες ζουγκλες του στυλ "να περασω καλα, να κονομησω, να γ@μησω, κ ας καει το συμπαν". Δεν φταινε σε αυτο (αφου αυτα "κληρονομουνται" απ τους παλιοτερους) αλλα δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση. Οι πραξεις τους καθρεφτιζουν αυτη την ασχημια λοιπον. 

Καλα αυτα που λες θεωριτικα. Πρακτικα ομως τα ΑΕΙ μας ειναι για καψιμο.  Εχουν μετατραπει σε κομματικα στεκια, καταφυγια αλλοδαπων κ μικρομαγαζα μικροπωλητων/ ναρκοεμπορων. Με την συγκαταθεση των νεων. Κ οι καθηγητες στις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι κομματοσκυλα διορισμενα να "κραταν τα μποσικα" του κομματος τους κ μονο μεσα στην σχολη. Ποια ελευθερια ιδεων λες λοιπον? Αυτη που κλειδωνουν καθηγητες στα γραφεια τους? Η την αλλη που τους κοπανανε μεχρι να ερθει το ασθενοφορο? Χωρος εκφρασης διαφορετικων ιδεων λες? Ποιων? Αυτων με τα σημαιακια/ροπαλακια "σπαμε τα κεφαλια οποιου διαφωνει γιατι ειναι φασιστας"? Αυτη την ελευθερια εκφρασης λες, η την αλλη "σας σταματαμε την διαλεξη γιατι δεν συμφωνουμε με αυτα που λεει ο ομιλιτης- ειστε ρατσιστες κ σας πεταμε εξω"??? 

Μια κ μαλλον εισαι νεος, να σου πω ποτε σταματησαμε να εχουμε ανωτατες σχολες. Το 1974. Μεχρι τοτε ειχαμε λιγες. Με το ζορι, με κατοχες, εμφυλιους, χουντες, φτωχιες, βασιλιαδες, στρατηγους κ δικτατορες. Αλλα κατι ειχαμε. Απ το 74 κ μετα υπαρχει ενα τεραστιο θεατρο.

Στην Αμερικη, επειδη υπηρχε ο ψυχρος πολεμος, κρατησαν πιο σκληρα τα "μετρα" κ τα σχολεια τους παραμειναν σχολες μεχρι το 2000 περιπου. Απο τοτε που ξεκινησε ο "πολεμος κατα της τρομοκρατιας" κ δωθε, γιναν κ κει κολαση παρομοια με μας. Ο Stallman με τον φιλο του κ την τρελη που τους κυνηγα ειναι επισοδεια αυτου του εργου. Το σαπισμα της αμερικανικης ανωτατης παιδειας.

Επεξ/σία από SilverMachine
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφόσον διέρρευσε πλέον η πλήρης συνομιλία μέιλ, αξίζει να πούμε κάτι. Η θέση του Stallman επί του θέματος δεν είναι όπως ακριβώς την παρουσιάζουν. Από τα μέιλ φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Stallman, υπερασπίστηκε μονάχα την θέση του Marvin Minsky, δηλαδή πως ο Minsky ήταν πιθανό να μην γνώριζε πως η κοπέλα ήταν ανήλικη και πως έχει εκβιαστεί να συνευρεθεί με αυτόν. Βέβαια όταν μιλάμε για πορνεία και εμπόριο ανθρώπων, όλα τα θύματα εξαναγκάζονται, οπότε αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Από αυτό και μόνο το να το αποκαλούν έως και παιδόφιλο είναι ακραίο.

Το λάθος του Stallman είναι πως μπλέκεται σε ένα θέμα που δεν τον αφορά και με έναν τρόπο που είναι πολύ εύκολα παρεξηγήσιμος. Μεγάλη βλακεία του! και οι συνέπειες δικές του.

ΑΛΛΑ, το ότι ο Stallman είναι σεξιστής κλπ, δεν έχει καμία σχέση με το ελεύθερο λογισμικό και το κίνημα του. Αν είναι δυνατόν να συζητάμε τέτοια πράγματα. Μπορεί ο Stallman να ξεκίνησε την φάση, αλλά πλέον το FOSS είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον Stallman. Έλεος δηλαδή!

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, the other one είπε

Βασικά ...μπορεί. Και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτε για αυτό, thats the point. Η πραγματικότητα είναι δεν χρειάζεται να το πει κάποιος.

Τα νεαρά αυτά άτομα είναι αρκετά μεγάλα ώστε να ψηφίζουν ή να δανειοδοτούνται με φοιτητικά δάνεια αξίας δεκάδων χιλιάδων αλλά όχι αρκετά μεγάλα ώστε να δέχονται και να ανταλλάσσουν απόψεις σε ένα δημόσιο χώρο στα πλαίσια της ελευθερίας του λόγου; μάλιστα. Αν δεν θεωρείται επιβεβλημένο άλλωστε να γίνεται μια τέτοια κουβέντα μέσα σε ένα πανεπιστήμιο ως χώρος έκφρασης ελεύθερων και διαφορετικών ιδεών αλήθεια που θα έπρεπε να γίνεται;

Αλήθεια μια που το ανέφερες πώς κρίνεις ποιες απόψεις αρμόζουν σε έναν πανεπιστημιακό και ποιες όχι;

Και επειδή μπορεί σημαίνει ότι θα πρέπει να αφήνουμε τέτοιους ανθρώπους σε τέτοιες θέσεις;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, orfibous είπε

Εφόσον διέρρευσε πλέον η πλήρης συνομιλία μέιλ, αξίζει να πούμε κάτι. Η θέση του Stallman επί του θέματος δεν είναι όπως ακριβώς την παρουσιάζουν. Από τα μέιλ φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Stallman, υπερασπίστηκε μονάχα την θέση του Marvin Minsky, δηλαδή πως ο Minsky ήταν πιθανό να μην γνώριζε πως η κοπέλα ήταν ανήλικη και πως έχει εκβιαστεί να συνευρεθεί με αυτόν. Βέβαια όταν μιλάμε για πορνεία και εμπόριο ανθρώπων, όλα τα θύματα εξαναγκάζονται, οπότε αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν. Από αυτό και μόνο το να το αποκαλούν έως και παιδόφιλο είναι ακραίο.

Το λάθος του Stallman είναι πως μπλέκεται σε ένα θέμα που δεν τον αφορά και με έναν τρόπο που είναι πολύ εύκολα παρεξηγήσιμος. Μεγάλη βλακεία του! και οι συνέπειες δικές του.

ΑΛΛΑ, το ότι ο Stallman είναι σεξιστής κλπ, δεν έχει καμία σχέση με το ελεύθερο λογισμικό και το κίνημα του. Αν είναι δυνατόν να συζητάμε τέτοια πράγματα. Μπορεί ο Stallman να ξεκίνησε την φάση, αλλά πλέον το FOSS είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον Stallman. Έλεος δηλαδή!

Νομιζεις οτι γραφτηκαν 7 σελιδες εδω γιατι καναμε λαθος κ ο Stallman απλα υπερασπιστηκε τον φιλο του κ εμεις δεν διαβασαμε το μειλ? Μαλλον εσυ δεν διαβασες τις καθαρα παιδοφιλικες δημοσιες δηλωσεις που εχει κανει ανα τα χρονια κ βγαινουν στην επιφανεια μαζι με το μειλ. Ετσι καταλαβαινεις εσυ ΓΙΑΤΙ πεταχτηκε σαν ηλιθιος κ εστειλε το μειλ. Αν το λαθος του ηταν μονο ενα ξεκαρφωτο μειλ, γιατι δεχοταν χρηματικες χορηγησεις απο ring leaders παιδοφιλιας (ο Επσταιν ηταν ηδη καταδικασμενος)??? Αφου σιγουρα ηξερε οτι ο συναδελφος του απ το διπλανο εργαστηριο (Μινσκι) δεχοταν δωρακια σε μορφη ανηλικο_κορμι_με_βυζια απ τον ring leader, γιατι εβαλε το δαχτυλο του στο στομα του λυκου? Γιατι εδω κ δεκαπενταετια υπερασπιζεται δημοσια την παιδοφιλια (οχι με 17χρονα- καθαρες ηλικιες δημοτικου)?? 

Δυστυχως φιλε μου, νομιζω οτι εσυ δεν τα διαβασες ολα. Το ελευθερο λογισμικο καμια σχεση δεν εχει με ολα αυτα. Ουτε το λινουξ φυσικα δεν αλλαζει θεση στα ματια μας. Ουτε καν συζηταω τετοιες σαχλαμαρες. Απλα μια ηγετικη μορφη στο χωρο (που κ εγω εκτιμουσα ιδιαιτερα) αποδειχτηκε οτι ηταν του χειριστου ειδους. Αυτη την στιγμη για να εχεις δικιο -που μακαρι να αποδειχτεις σωστος- πρεπει να αποδειχτουν fake ολα τα προηγουμενα που του αποδιδονται οτι εχει πει (κ τα οποια δειχνουν τα σημερινα γεγονοτα κατω απο αλλο φως). Κ φυσικα να βγουν στην επιφανεια τα χρηματικα νουμερα που εδιναν τυποι σαν τον Επσταιν στα εργαστηρια, για να μιλαμε κ για paper trail. Καθως κ οι "επισκεψεις" κοριτσιων του Επσταιν που καποιοι ισχυριζονται οτι γιναν. Αυτα ειναι που ενοχοποιουν κ αυτον κ τον Μινσκι. Οχι ενα χαζο μειλ.

Μπες στον κοπο να τα διαβασεις αυτα κ ξαναμπες να μου πεις πως σου φαινεται ο χοντρουλης μετα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, SilverMachine είπε

Νομιζεις οτι γραφτηκαν 7 σελιδες εδω γιατι καναμε λαθος κ ο Stallman απλα υπερασπιστηκε τον φιλο του κ εμεις δεν διαβασαμε το μειλ? Μαλλον εσυ δεν διαβασες τις καθαρα παιδοφιλικες δημοσιες δηλωσεις που εχει κανει ανα τα χρονια κ βγαινουν στην επιφανεια μαζι με το μειλ. Ετσι καταλαβαινεις εσυ ΓΙΑΤΙ πεταχτηκε σαν ηλιθιος κ εστειλε το μειλ. Αν το λαθος του ηταν μονο ενα ξεκαρφωτο μειλ, γιατι δεχοταν χρηματικες χορηγησεις απο ring leaders παιδοφιλιας (ο Επσταιν ηταν ηδη καταδικασμενος)??? Αφου σιγουρα ηξερε οτι ο συναδελφος του απ το διπλανο εργαστηριο (Μινσκι) δεχοταν δωρακια σε μορφη ανηλικο_κορμι_με_βυζια απ τον ring leader, γιατι εβαλε το δαχτυλο του στο στομα του λυκου? Γιατι εδω κ δεκαπενταετια υπερασπιζεται δημοσια την παιδοφιλια (οχι με 17χρονα- καθαρες ηλικιες δημοτικου)?? 

Δυστυχως φιλε μου, νομιζω οτι εσυ δεν τα διαβασες ολα. Το ελευθερο λογισμικο καμια σχεση δεν εχει με ολα αυτα. Ουτε το λινουξ φυσικα δεν αλλαζει θεση στα ματια μας. Ουτε καν συζηταω τετοιες σαχλαμαρες. Απλα μια ηγετικη μορφη στο χωρο (που κ εγω εκτιμουσα ιδιαιτερα) αποδειχτηκε οτι ηταν του χειριστου ειδους. Αυτη την στιγμη για να εχεις δικιο -που μακαρι να αποδειχτεις σωστος- πρεπει να αποδειχτουν fake ολα τα προηγουμενα που του αποδιδονται οτι εχει πει (κ τα οποια δειχνουν τα σημερινα γεγονοτα κατω απο αλλο φως). Κ φυσικα να βγουν στην επιφανεια τα χρηματικα νουμερα που εδιναν τυποι σαν τον Επσταιν στα εργαστηρια, για να μιλαμε κ για paper trail. Καθως κ οι "επισκεψεις" κοριτσιων του Επσταιν που καποιοι ισχυριζονται οτι γιναν. Αυτα ειναι που ενοχοποιουν κ αυτον κ τον Μινσκι. Οχι ενα χαζο μειλ.

Μπες στον κοπο να τα διαβασεις αυτα κ ξαναμπες να μου πεις πως σου φαινεται ο χοντρουλης μετα....

 

Μπορεί να γραφτούν εκατομμύρια σελίδες και να είναι όλα μπούρδες. Δεν αποκτά αξιοπιστία μια άποψη από την δημοφιλία της και μόνο. 

Βρήκα το παρακάτω link. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ πεισματάρη τύπο σε σημείο ψύχωσης, που σκέφτεται φωναχτά. Σε μια κοινωνία που η πολιτική ορθότητα έχει σαρώσει τα πάντα, ήταν θέμα χρόνου να του έρθει η κατατραπακιά. Να σκέφτεσαι φωναχτά; Και να έχεις και απόψεις τελείως στο όριο; Απορώ πόσο άργησαν να τον ανακαλύψουν.

Όσο αφορά τον Μίνσκι,  ο οποίος έχει πεθάνει το 2016, δεν έχει αποδειχθεί ότι έκανε πράγματι sex με εκείνο το 17χρονο. Υπάρχει μαρτυρία ότι είχε αρνηθεί κιόλας την σεξουαλική επαφή. Who knows...

Από την στιγμή που δεν έχει αποδειχθεί κάτι για τον Stallman και τον Minsky, το όλο θέμα μοιάζει με κυνήγι μαγισσών. 

https://arstechnica.com/tech-policy/2019/09/richard-stallman-leaves-mit-after-controversial-remarks-on-rape/

Αποσπάσματα:

In the last week, after his comments received widespread attention, Stallman said he was rethinking some of these views.

"Many years ago I posted that I could not see anything wrong about sex between an adult and a child, if the child accepted it," he wrote on Saturday. "Through personal conversations in recent years, I've learned to understand how sex with a child can harm her psychologically. This changed my mind about the matter: I think adults should not do that."

In another post later the same day, Stallman objected to headlines saying he defended Jeffrey Epstein.

"Headlines say that I defended Epstein," Stallman wrote. "Nothing could be further from the truth. I've called him a 'serial rapist,' and said he deserved to be imprisoned. But many people now believe I defended him—and other inaccurate claims—and feel a real hurt because of what they believe I said."

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι ανοητος....δεν μπορεις να δηλωνεις και να γραφεις τετοιες σαχλαμαρες σε τοσο ευαισθητα ζητηματα οταν δεν εισαι.... παρον!! 

Επεξ/σία από Leparte1862
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιέσεις από παντού δέχτηκε επειδή εξέφρασε τη γνώμη του. Λάθος ή σωστή, είναι μια γνώμη και όχι μια ποινική πράξη. Κακώς υπέκυψε στις πιέσεις και παραιτήθηκε, πρόσθεσε τον εαυτό του στα θύματα των sjw.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...