giorgos1486 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι για τα χρήματα αυτά είναι πολύ τίμιο: https://www.banggood.com/DANIU-25-in-1-Multi-purpose-Precision-Screwdriver-Wallet-Set-Repair-Tools-p-940063.html?rmmds=search Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos1486 3 2
Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, giorgos1486 είπε Νομίζω ότι για τα χρήματα αυτά είναι πολύ τίμιο: https://www.banggood.com/DANIU-25-in-1-Multi-purpose-Precision-Screwdriver-Wallet-Set-Repair-Tools-p-940063.html?rmmds=home-right-flashDeal&cur_warehouse=CN να δουλευε και το λινκ καλα θα ηταν
SnakeMJK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.banggood.com/DANIU-25-in-1-Multi-purpose-Precision-Screwdriver-Wallet-Set-Repair-Tools-p-940063.html (βέβαια σε αυτή την τιμή παίζει γενικότερα)
bill987 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε να δουλευε και το λινκ καλα θα ηταν Το πατούσα και εγώ από κινητό και δεν έκανε τίποτα, πάει το κινητό λέω
serdakis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια μακρια. Το εχω παρει και δεν αξιζει. Οι μυτες δεν μπαινουν καλα , και θελουν πενσα για να βγουν μετα, ενω αλλες μυτες πεφτουν και δεν συγκρατουνται καθολου 5 6
andreasece Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Το έχω αρκετό καιρό, το είχα πάρει κάτω απο 2€. Καλό είναι, για μόστρα πιο πολύ, όχι πολύ εργονομικό. Μόλις τώρα, serdakis είπε Παιδια μακρια. Το εχω παρει και δεν αξιζει. Οι μυτες δεν μπαινουν καλα , και θελουν πενσα για να βγουν μετα, ενω αλλες μυτες πεφτουν και δεν συγκρατουνται καθολου Εγώ δεν είχα πρόβλημα και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Ίσως να έπεσες σε ελαττωματικό, ίσως να μην το έσφιγγες κι εσύ καλά. Μικρή η χασούρα πάντως. 1 1
Arkin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Ειχα παρει 3 μια 2 χρονια. Μια χαρα δουλευουν και οι μυτες μπαινουν καλα και ουτε ειχα καποιο θεμα τα δουλευω αρκετα σε μικροπραγματα.
Billator Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος θέλει μια στο τόσο να "παίξει" με κανένα κινητό καλό είναι για καμιά. Όπως αναφέρθηκε για εφέ καλές είναι για να το παίζει κάποιος μαστόρι ΑΛΛΑ οι μύτες απέχουν πολύ από τις σωστές προδιαγραφές. Για μένα δώστε πχ 5-7 ευρώ παραπάνω και πάρτε branded (πχ με Philips Wiha ). Οι πρώτες ποιότητες των branded είναι πολύ φθηνές αλλά η διαφορά μέρα με την νύχτα στην καταπόνηση που προκαλούν στις βίδες. Όταν βλέπετε ότι κάποιες φορές "τρώγονται" οι βίδες δεν είναι επειδή είναι μάπα οι βίδες αλλά επειδή το κατσαβίδι είναι μάπα (εφόσον χρησιμοποιήθηκε καταρχάς το σωστό ) και δεν ασκεί σωστά ροπή. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από Billator 4 1
papafigos84 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Το ειχα παρει 90 λεπτα απο gearbest σε καποια φαση που τα χαριζε. Το χρησιμοποιω για λαπτοπακια κλπ. Δεν εχω καποιο θεμα στα 1-2 χρονια που το εχω.
glamor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 ευχαριστώ.... μόλις τσίμπησα και εγώ ενα
spigias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 ευχαριστώ πήρα 3, για δωράκια σε φίλους
prometheas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Billator είπε Αν κάποιος θέλει μια στο τόσο να "παίξει" με κανένα κινητό καλό είναι για καμιά. Όπως αναφέρθηκε για εφέ καλές είναι για να το παίζει κάποιος μαστόρι ΑΛΛΑ οι μύτες απέχουν πολύ από τις σωστές προδιαγραφές. Για μένα δώστε πχ 5-7 ευρώ παραπάνω και πάρτε branded (πχ με Philips Wiha ). Οι πρώτες ποιότητες των branded είναι πολύ φθηνές αλλά η διαφορά μέρα με την νύχτα στην καταπόνηση που προκαλούν στις βίδες. Όταν βλέπετε ότι κάποιες φορές "τρώγονται" οι βίδες δεν είναι επειδή είναι μάπα οι βίδες αλλά επειδή το κατσαβίδι είναι μάπα (εφόσον χρησιμοποιήθηκε καταρχάς το σωστό ) και δεν ασκεί σωστά ροπή. Απόλυτα σωστός. Ψάξτε στο ebay ή στο Γερμανικό Amazon για Wiha ή Wera και θα τα έχετε μια ζωή. 1
Innersense Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, bill987 είπε Το πατούσα και εγώ από κινητό και δεν έκανε τίποτα, πάει το κινητό λέω Καμιά καλή προσφορά για κινητό;
teotsi21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=14200310&SearchText=25+in+1+screwdriver+set&switch_new_app=y Σε ιδια και χαμηλοτερη τιμη παιζει (με αλλη μαρκα γιατι ειναι OEM ολα αυτα) και στο AliExpress (δειτε την αναζητηση πανω, εδω το φθηνοτερο που βρηκα με μια γρηγορη ματια). Δεν νομιζω οτι αξιζει να τρεξει κανεις εκτος και αν οντως κοιταει αυτον τον καιρο, φθηνα σετακια ειναι αυτα που δεν πολυαντεχουν. Καλα ειναι σε περιπτωση που σας τυχει να ανοιξετε καμια συσκευη με περιεργες βιδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις