saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, LionHurt1982 είπε μαλλον θα κανω την υπερβαση γτ τα κραταω γενικα τα κινητα δν αλλαζω συχνα. το 10e εχει οντως μικρη μπαταρια Πολύ καλές φωτογραφίες την μέρα. Την νύχτα μας τα χαλάει λίγο. Ναι όντως μικρή.
LionHurt1982 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 για νυχτα νομιζω εχω διαβασει οτι ο βασιλιας ειναι το P3O PRO.ενταξει δν πειραζει φανταζομαι δν θα ναι ασχημες απλα δν θα ναι τοπ..θα ψαξω reviews
saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, LionHurt1982 είπε μαλλον θα κανω την υπερβαση γτ τα κραταω γενικα τα κινητα δν αλλαζω συχνα. το 10e εχει οντως μικρη μπαταρια Εεε τότε ένα και καλό. Τώρα είδα ότι οι αλυσίδες έχουν το Honor 20 που είναι το αδερφάκι του pro. Βέβαια υπάρχουν κάποιες διαφορές αλλά μπορείς να πάρεις μια "γεύση" πως είναι το Pro.
LionHurt1982 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, saruman123 είπε Τώρα είδα ότι οι αλυσίδες έχουν το Honor 20 που είναι το αδερφάκι του pro. Βέβαια υπάρχουν κάποιες διαφορές αλλά μπορείς να πάρεις μια "γεύση" πως είναι το Pro. Ωραιος! σε υπερ ευχαριστω..και τα υπολοιπα παιδια
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Honor 20 pro κ απο μενα! Κατοχος honor 8pro κ μαλλον το επομενο θα ειναι αυτο...
cloud13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 19 ώρες πριν, LionHurt1982 είπε μαλλον θα κανω την υπερβαση γτ τα κραταω γενικα τα κινητα δν αλλαζω συχνα. το 10e εχει οντως μικρη μπαταρια Μικρή ξεμικρή μιας και έχει μικρότερη οθόνη εμένα με βγάζει με χαρακτηριστική άνεση τη μία μέρα με όλα ανοιχτά και φωτεινότητα στο μισό. Τη νύχτα δεν εντυπωσιάζει όντως αν και το night mode δίνει καλό αποτέλεσμα σε φωτό, κατά τα άλλα είναι εξαιρετικό.Μέτρια η selfie για τα λεφτά του μόνο. 1
LionHurt1982 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι , υπαάρχει η δυνατότητα αγορας του p20 pro στα 350 ευρω σγραφισμενο. Αξίζει ευτο ακομα σαν κινητο?ειδα εχει kirin 970 και νομιζω απουσιαζει σταθεροποιητησς σε ληψη video. ποια η γνωμη σας για τη συγκεκριμενη συσκευη σε αυτο το κοστος που αναφερω? Η αληθεια ειναι οτι εψαξα πολυ το mate 20 pro αλλα μετα απο 25 εργασιμες μου λενε ολοι..Επισης υπαρχει διαθεσιμο και honor view 20 που παλι το βρισκω διαθεσιμο. Για το mi9t pro δν μπορεσα να βρω review για τη καμερα του αλλα καπου διαβασα οτι δν ειναι ακριβως ιδια με του mi9 αλλα λιγο κατωτερη. Επισης βρισκω αμεσα διαθεσιμο και το p30 αλλα αυτο δν ειχε προταθει απο κανενα σας Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2019 από LionHurt1982
alan boy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Το mate 20 pro έδωσα παραγγελία σήμερα στο σκρουτζ.(drele) Παράδοση σε 3 με 15 μέρες μου ειπαν. Αλλά και από άλλους που το πήραν κάπου στις 7 μέρες είναι η αναμονή
LionHurt1982 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, alan boy είπε Το mate 20 pro έδωσα παραγγελία σήμερα στο σκρουτζ.(drele) Παράδοση σε 3 με 15 μέρες μου ειπαν. Αλλά και από άλλους που το πήραν κάπου στις 7 μέρες είναι η αναμονή θα τσεκαρω το καταστημα σ ευαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα