w95chris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Πρόσφατα πήρε το μάτι μου μια αγγελία εργασίας από την συγκεκριμένη εταιρία και αποφάσισα να στείλω αίτηση. Ακόμα βέβαια δεν έχει καλέσει κανείς (νωρίς είναι βέβαια) απλά αναρωτιέμαι πως είναι να δουλεύεις εκεί. Εγώ προσωπικά που ρώτησα γνωστούς δυο άτομα είχαν εμπειρία εκεί, ο ένας είπε ότι οι συνθήκες είναι άθλιες ο μισθός πολύ χαμηλός και ότι γενικά σε ξεζουμίζουν για ψίχουλα και δεν αξίζει γενικά. Ενώ ο άλλος μου λέει ότι μια χαρά πέρασε εκεί, ότι είχε μισθό ικανοποιητικό και ότι δεν δούλεψε ποτέ παραπάνω από όσο είχε συμφωνήσει Άρα καταλαβαίνεται ότι είμαι λίγο διχασμένος και θα ήθελα για όποιον έχει εμπειρία να μου πει. Η θέση είναι για Ηράκλειο Κρήτης (δε ξέρω αν κάθε μαγαζί ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη γι'αυτό το αναφέρω) Ευχαριστώ για το χρόνο σας και αναμένω απαντήσεις
slk200gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 πας δοκιμαζεις και αν δεν σου αρεσει φευγεις,για τοσο σοβαρα ζητηματα δεν επαναπαυομαστε σε γνωμες τριτων ,εμενα δεν μου αρεσει να μαγειρευω αλλοι τρελαινονται
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 κάτσε να σε πάρουν πρώτα γιατί με τόση ανεργία....
slk200gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιαούρτι είπε κάτσε να σε πάρουν πρώτα γιατί με τόση ανεργία.... true,μεχρι να το σκεφτεις-ρωτησεις μαλλον δεν θα προλαβεις
Γιαούρτι Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 για να σου δώσω να καταλάβεις, ένα πραγματικό παράδειγμα. Σε επιχείρηση γνωστού μου, σε μια από τις μεγάλες πόλεις της ελλάδας έτρεχε όλο το καλοκαίρι αγγελία για δουλειά γραφείου. (Η αγγελία τρέχει ακόμα παρόλο που έχει βρεθεί υπάλληλος) Τα βιογραφικά που έχει λάβει είναι αρκετά πάνω από 1000! Πολλά από αυτά βέβαια είναι για πέταμα διότι ο καθένας στέλνει όπου βρει κι ας μην έχει ιδέα με το αντικείμενο. Οπότε βγάλε συμπέρασμα τώρα και ξανα σκέψου αν έχει νόημα η ερώτηση σου
w95chris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, slk200gr είπε πας δοκιμαζεις και αν δεν σου αρεσει φευγεις,για τοσο σοβαρα ζητηματα δεν επαναπαυομαστε σε γνωμες τριτων ,εμενα δεν μου αρεσει να μαγειρευω αλλοι τρελαινονται Κοίτα αυτό δε μπορείς να το κάνεις σε κάθε δουλειά που πας. Πας πχ κάθεσαι 3 μήνες μετά φεύγεις; Δε μου φαίνεται σωστό εκτός βέβαια αν πας πχ μόνο για τα χρήματα και δεν έχεις καμία διάθεση να δουλέψεις εκεί κ είσαι απλά "τυπικός". Αλλά και πάλι δεν μου φαίνεται σωστό, ίσως μόνο αν ξέρεις ότι θα πας για Χ μήνες και τέλος (για δικό σου λόγο ή για λόγο του εργοδότη) 28 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε κάτσε να σε πάρουν πρώτα γιατί με τόση ανεργία.... Ο σκοπός είναι να κάνεις μια έρευνα για την εταιρία πριν σε πάρουν (όπως κάνει και η εταιρία σε εσένα) όχι αφού πας, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ και ο καθένας μας έχει τις δικές του απόψεις. Σεβαστό Βέβαια αν είσαι σε σημείο που δεν έχεις επιλογή ναι πας για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεις καλύτερο, αυτό ναι 16 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε για να σου δώσω να καταλάβεις, ένα πραγματικό παράδειγμα. Σε επιχείρηση γνωστού μου, σε μια από τις μεγάλες πόλεις της ελλάδας έτρεχε όλο το καλοκαίρι αγγελία για δουλειά γραφείου. (Η αγγελία τρέχει ακόμα παρόλο που έχει βρεθεί υπάλληλος) Τα βιογραφικά που έχει λάβει είναι αρκετά πάνω από 1000! Πολλά από αυτά βέβαια είναι για πέταμα διότι ο καθένας στέλνει όπου βρει κι ας μην έχει ιδέα με το αντικείμενο. Οπότε βγάλε συμπέρασμα τώρα και ξανα σκέψου αν έχει νόημα η ερώτηση σου Δε νομίζω να έχει σχέση για το πόσο καιρό τρέχει η αγγελία (δεν νομίζω καν μερικοί εργοδότες να αφαιρούν την αγγελία αφού βρουν άτομο-α)μ και το πόσα άτομα στέλνουν βιογραφικά (εδώ οι περισσότεροι ψάχνουν δουλειά γραφείου να "βολευτούν"), μιας και ρώτησα τις συνθήκες εργασίας, όχι για το αν το βιογραφικό μου ταιριάζει με αυτό. Άρα δε βγάζεις νόημα, εκτός και εννοείς κάτι που δε το έπιασα εγώ. Εκεί πάω πάσο
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, w95chris είπε Κοίτα αυτό δε μπορείς να το κάνεις σε κάθε δουλειά που πας. Προφανως δεν πας με τη λογικη "θα κατσω 3 μηνες" εκτος αν οντως εχεις κατι να περιμενεις σε 3 μηνες. Απλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, αν πας εκει και δεν εχεις τις συνθηκες που περιμενεις ή σου αρεσουν, ψαχνεις για αλλη θεση σε καποιον αλλον τομεα. Δεν ειναι κακο αυτο, αλλωστε προφανως πρεπει να φας και κατι, οποτε αν δεν εχεις δουλεια και το εισοδημα σου ειναι 0 ευρω τον μηνα, φυσικα τα Χ ευρω θα ειναι καλυτερα. Οποτε πας και βλεπεις. Επισης τα συγκεκριμενα μαγαζια μεχρι πριν δυο χρονια που ειχα ενημερωθει, δεν ανηκουν ολα σε εναν, υπαρχουν διαφοροι ιδιοκτητες. Επισης μην σκεφτεσαι πως ο Χ πηγε σε μια δουλεια και δεν ηταν καλα, αρα η θεση αυτη ειναι σαπια. Ειναι και στον ανθρωπο, τι κινησεις θελεις να κανεις, τι να κερδισεις κ.ο.κ. γιατι αλλη συμπεριφορα μπορει να εχει ενας εργοδοτης στον Χ υπαλληλο και αλλη στον Ψ και αλλη νοοτροπια μπορει να εχει ο Χ και αλλη ο Ψ για το τι ζηταει, τι ορια εχει κλπ. Φυσικα ολο αυτο αλλαζει αν εχεις ηδη δουλεια. 1
w95chris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, stormrain είπε Προφανως δεν πας με τη λογικη "θα κατσω 3 μηνες" εκτος αν οντως εχεις κατι να περιμενεις σε 3 μηνες. Απλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, αν πας εκει και δεν εχεις τις συνθηκες που περιμενεις ή σου αρεσουν, ψαχνεις για αλλη θεση σε καποιον αλλον τομεα. Δεν ειναι κακο αυτο, αλλωστε προφανως πρεπει να φας και κατι, οποτε αν δεν εχεις δουλεια και το εισοδημα σου ειναι 0 ευρω τον μηνα, φυσικα τα Χ ευρω θα ειναι καλυτερα. Οποτε πας και βλεπεις. Επισης τα συγκεκριμενα μαγαζια μεχρι πριν δυο χρονια που ειχα ενημερωθει, δεν ανηκουν ολα σε εναν, υπαρχουν διαφοροι ιδιοκτητες. Επισης μην σκεφτεσαι πως ο Χ πηγε σε μια δουλεια και δεν ηταν καλα, αρα η θεση αυτη ειναι σαπια. Ειναι και στον ανθρωπο, τι κινησεις θελεις να κανεις, τι να κερδισεις κ.ο.κ. γιατι αλλη συμπεριφορα μπορει να εχει ενας εργοδοτης στον Χ υπαλληλο και αλλη στον Ψ και αλλη νοοτροπια μπορει να εχει ο Χ και αλλη ο Ψ για το τι ζηταει, τι ορια εχει κλπ. Φυσικα ολο αυτο αλλαζει αν εχεις ηδη δουλεια. Μα ο όλος σκοπός είναι να κάνεις έρευνα πριν πας, όπως κάνει κ η εταιρία για εσένα γι'αυτό και η ερώτηση μου για εμπειρίες. Επίσης αν πας σε μια δουλειά μόνο για τα λεφτά ή να χτίσεις προϋπηρεσία πάλι πρέπει να το "ανεχτείς" αν δεν είναι καλές συνθήκες εκεί απλά για λιγότερο χρονικό διάστημα (αν και στις μέρες μας συμβάσεις υπογράφεις περιορισμένου χρόνου σπάνια κάποιος θα δώσει "μόνιμη" άρα ουσιαστικά το ίδιο χρονικό διάστημα κάθεσαι τις περισσότερες φορές). Όπως ανάφερα και πιο πριν δε μου φαίνεται σωστό να πας κάπου και μετά από λίγο χρονικό διάστημα να φύγεις (χωρίς να το έχεις καθορίσει με τον εργοδότη ότι θα κάτσεις Χ καιρό) Όμως αν όλοι λένε ότι είναι άθλια εκεί τότε καταλαβαίνεις ότι μάλλον δεν αξίζει ή αν λένε ότι είναι καλά τότε το σκέφτεσαι αλλιώς Όπως και να έχει εν τέλει πήγα για συνέντευξη και ο τύπος που μίλησα φάνηκε ευγενικός στην αρχή αλλά πολύ ανυπόμονος. Θα δείξει πως θα κινηθεί το πράγμα αλλά όπως και να έχει δε θα τον περιμένω και με κομμένη την ανάσα ούτε με σταυρωμένα χέρια και στο τέλος της ημέρας η προσωπική μου γνώμη είναι να κάνουμε έρευνα για την οποιαδήποτε εταιρία όπως κάνει κ αυτή σε εμάς αλλά να παραμένουμε θετικοί και ανοιχτόμυαλοι σε όλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα