Προς το περιεχόμενο

asmr videos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

Εγώ το πιστεύω ότι υπάρχει και το έχω νιώσει ως αίσθηση όταν μου χαϊδεύει η ξύνει η γυναίκα το κεφάλι ή την πλάτη ας πούμε και όχι με κάποια ερωτική διάθεση, νιώθω απλά αυτό το ανατριχιασμα και την ευφορία επειδή όμως το κάνει συγκεκριμένο άτομο και με τους ήχους στο κεφάλι κτλ, απλά πράγματα όπως οι πίθηκοι που ξεψειρίζουν ο ένας τον άλλον, αρχέγονο ένστικτο

Αλλά το να τη βρίσκεις με το να ακούς ξεμπαρκους μάλιστα ανθρώπους να μασουλανε μάλλον πάμε σε φάσεις με περίεργα φετίχ, κάτι παράξενο συμβαίνει σε όποιον ηρεμεί με αυτά και εκεί νομίζω ότι παίζει φουλ και το ερωτικό στοιχείο δηλαδή δεν μιλάμε καν για ηρεμία αλλά για ερωτική διέγερση

το asmr είναι κάτι αρκετά συγκεκριμένο και δεν έχει κάτι σεξουαλικό.

Δεν ξέρω τί παίζει με τα βιντεάκια, εγώ νόμιζα ότι έχουν σκοπό να προκαλέσουν το asmr. Δε βρίσκω λογική στο να γουστάρει κανείς να τα παρακολουθεί για "άλλους" λόγους... αλλά ποιός ξέρει... :P

Δημοσ.

είναι από αυτά τα βίντεο που σε ρίχνουν για ύπνο

και πριν αποκοιημηθείς λες ξυπνήστε με όταν αρχίσουν να πετάνε τα ρούχα τους...

Δημοσ.

Υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια.

Το ότι μιλάτε για μάσημα τροφής σημαίνει ότι γνωρίσατε τον θεσμό με λάθος τρόπο.

μόδα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και ανεβάζει η κάθε άσχετη ακόμα και άσχετος βίντεο.

Με την τροφή είναι αηδιαστικό.

Δημοσ.

Μάσημα και γενικά mouth sounds δεν τα μπορώ αλλά άλλοι ήχοι είναι τρομεροί.

Βασικά από μικρός όταν με πήγαιναν να κουρευτώ μου άρεσε ο θόρυβος της μηχανής ή το πολύ παλιό πλυντήριο που είχαμε κι "'έτρεμε" ή ο ήχος του απορροφητήρα και τέτοια πράγματα χωρίς να ξέρω ότι είναι κάτι με όνομα που συμβαίνει και σε άλλους. Το να μην το έχεις καθόλου είναι λίγο σαν αχρωματοψία πάντως, δεν μπορώ να το συγκρίνω με κάτι διαφορετικό.

Βοηθάει και στον ύπνο αλλά και όταν θες να συγκεντρωθείς χωρίς να σε πιάσει πονοκέφαλος.

Δημοσ.

Έχω προσπαθήσει κάμποσες φορές να χαλαρώσω ή να βρω κάποιο νόημα ευχαρίστησης με τέτοια βιντεάκια αλλά καμία φορά δεν μπορώ να πω ότι βρήκα νόημα.

Δεν ξέρω τι πάει λάθος, και αν πιάνει σε συγκεκριμένους μόνο ανθρώπους ή κάτι άλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...