ramshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Τώρα το ανακάλυψα και εχω μείνει ......wtf? Βρε που παμε.... 2 1
skar1983 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 τι είναι αυτά τα βιντεάκια; τους βλέπω να τρώνε, και;
ramshi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Σου προκαλουν ανατριχιλα λεει.........😬
naimore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 εχω καλυτερο: αναγουλα στα... συννεφα 😛
Kostasspil Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένα και βοηθούν πάρα πολύ κόσμο
logistoulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένα και βοηθούν πάρα πολύ κόσμο πρέπει να είσαι λίγο ανωμαλάτζα για να θεωρείς ότι αυτό σε βοηθάει κάπου 1 2
djcat Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, logistoulis είπε πρέπει να είσαι λίγο ανωμαλάτζα για να θεωρείς ότι αυτό σε βοηθάει κάπου βοηθάει κόσμο που έχει θέματα με το φαγητό - ανορεξία κλπ. 2
nick_gr2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, logistoulis είπε πρέπει να είσαι λίγο ανωμαλάτζα για να θεωρείς ότι αυτό σε βοηθάει κάπου δεν έχει σκοπό να "βοηθήσει" το asmr ούτε έχει κάποια σχέση με το φαγητό. τα βίντεο έχουν σκοπό να κάνουν trigger το asmr. για εμένα αποτυχημένα σε όσα βίντεο είδα...
Ison_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Είναι μέχρι να βρεις τον ήχο που σου αρέσει. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες ήχοι από ό,τι μπορείς να φανταστείς. Και να ακούς μόνο από ακουστικά, όχι ηχεία.
MistoklaS26 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μένα είναι ότι πιο εκνευριστικό υπάρχει εκεί έξω. Εμένα μου προκαλεί δυο συναισθήματα: άγχος και νεύρα! Το έχω μεγάλη απορία, σε ποιον άνθρωπο αρέσει να έχει κάποιον που μασουλάει μέσα στα αφτιά του; 😋 Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από MistoklaS26
nick_gr2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικά δεν μπορούν να το νιώσουν όλοι οι άνθρωποι το asmr, αλλά είναι κάτι 100% υπαρκτό που αν δε το νιώσεις δε θα το καταλάβεις ποτέ και πάντα θα νομίζεις ότι πρόκειται για κάτι που κάποιοι έχουν κατασκευάσει με το μυαλό τους. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο trigger ούτε μπορείς να το αναπαράγεις κατά βούληση. Για εμένα απλά δε λειτουργεί μέσω video, είτε με ακουστικά είτε χωρίς...
logistoulis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nick_gr2 είπε Λογικά δεν μπορούν να το νιώσουν όλοι οι άνθρωποι το asmr, αλλά είναι κάτι 100% υπαρκτό που αν δε το νιώσεις δε θα το καταλάβεις ποτέ και πάντα θα νομίζεις ότι πρόκειται για κάτι που κάποιοι έχουν κατασκευάσει με το μυαλό τους. Δεν υπάρχει συγκεκριμένο trigger ούτε μπορείς να το αναπαράγεις κατά βούληση. Για εμένα απλά δε λειτουργεί μέσω video, είτε με ακουστικά είτε χωρίς... Εγώ το πιστεύω ότι υπάρχει και το έχω νιώσει ως αίσθηση όταν μου χαϊδεύει η ξύνει η γυναίκα το κεφάλι ή την πλάτη ας πούμε και όχι με κάποια ερωτική διάθεση, νιώθω απλά αυτό το ανατριχιασμα και την ευφορία επειδή όμως το κάνει συγκεκριμένο άτομο και με τους ήχους στο κεφάλι κτλ, απλά πράγματα όπως οι πίθηκοι που ξεψειρίζουν ο ένας τον άλλον, αρχέγονο ένστικτο Αλλά το να τη βρίσκεις με το να ακούς ξεμπαρκους μάλιστα ανθρώπους να μασουλανε μάλλον πάμε σε φάσεις με περίεργα φετίχ, κάτι παράξενο συμβαίνει σε όποιον ηρεμεί με αυτά και εκεί νομίζω ότι παίζει φουλ και το ερωτικό στοιχείο δηλαδή δεν μιλάμε καν για ηρεμία αλλά για ερωτική διέγερση Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα