Προς το περιεχόμενο

asmr videos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Στο εξωτερικό είναι πολύ διαδεδομένα και βοηθούν πάρα πολύ κόσμο

πρέπει να είσαι λίγο ανωμαλάτζα για να θεωρείς ότι αυτό σε βοηθάει κάπου 

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, logistoulis είπε

βοηθάει κόσμο που έχει θέματα με το φαγητό - ανορεξία κλπ.

• Confused 2
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, logistoulis είπε

δεν έχει σκοπό να "βοηθήσει" το asmr ούτε έχει κάποια σχέση με το φαγητό. τα βίντεο έχουν σκοπό να κάνουν trigger το asmr. για εμένα αποτυχημένα σε όσα βίντεο είδα...

Δημοσ.

Είναι μέχρι να βρεις τον ήχο που σου αρέσει. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες ήχοι από ό,τι μπορείς να φανταστείς.

Και να ακούς μόνο από ακουστικά, όχι ηχεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα είναι ότι πιο εκνευριστικό υπάρχει εκεί έξω. Εμένα μου προκαλεί δυο συναισθήματα: άγχος και νεύρα! Το έχω μεγάλη απορία, σε ποιον άνθρωπο αρέσει να έχει κάποιον που μασουλάει μέσα στα αφτιά του; 😋

Επεξ/σία από MistoklaS26
Δημοσ.

Λογικά δεν μπορούν να το νιώσουν όλοι οι άνθρωποι το asmr, αλλά είναι κάτι 100% υπαρκτό που αν δε το νιώσεις δε θα το καταλάβεις ποτέ και πάντα θα νομίζεις ότι πρόκειται για κάτι που κάποιοι έχουν κατασκευάσει με το μυαλό τους.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο trigger ούτε μπορείς να το αναπαράγεις κατά βούληση.

Για εμένα απλά δε λειτουργεί μέσω video, είτε με ακουστικά είτε χωρίς...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nick_gr2 είπε

Λογικά δεν μπορούν να το νιώσουν όλοι οι άνθρωποι το asmr, αλλά είναι κάτι 100% υπαρκτό που αν δε το νιώσεις δε θα το καταλάβεις ποτέ και πάντα θα νομίζεις ότι πρόκειται για κάτι που κάποιοι έχουν κατασκευάσει με το μυαλό τους.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο trigger ούτε μπορείς να το αναπαράγεις κατά βούληση.

Για εμένα απλά δε λειτουργεί μέσω video, είτε με ακουστικά είτε χωρίς...

Εγώ το πιστεύω ότι υπάρχει και το έχω νιώσει ως αίσθηση όταν μου χαϊδεύει η ξύνει η γυναίκα το κεφάλι ή την πλάτη ας πούμε και όχι με κάποια ερωτική διάθεση, νιώθω απλά αυτό το ανατριχιασμα και την ευφορία επειδή όμως το κάνει συγκεκριμένο άτομο και με τους ήχους στο κεφάλι κτλ, απλά πράγματα όπως οι πίθηκοι που ξεψειρίζουν ο ένας τον άλλον, αρχέγονο ένστικτο

Αλλά το να τη βρίσκεις με το να ακούς ξεμπαρκους μάλιστα ανθρώπους να μασουλανε μάλλον πάμε σε φάσεις με περίεργα φετίχ, κάτι παράξενο συμβαίνει σε όποιον ηρεμεί με αυτά και εκεί νομίζω ότι παίζει φουλ και το ερωτικό στοιχείο δηλαδή δεν μιλάμε καν για ηρεμία αλλά για ερωτική διέγερση

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...