Προς το περιεχόμενο

Αμοιβές Προγραμματιστών

mkst

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην να πω συγνωμη στον Dionisos εαν εκτιμαει οτι το συγκερκιμενο τοπικ δεν ανηκει στην κατηγορια αυτή αλλά πιστεύω οτί εδώ θα έχουμε τις ορθότερες απαντήσεις...

Η ερώτηση που έχω να κάνω κάνω είναι εαν γνωρίζετε πόσο περίπου κοστολογούνται στην αγορά εργασίας τα δύο χρόνια προϋπηρεσίας στον τομέα του προγραμματισμού.

Μιλάω φυσικά για την περίπτωση που κάποιος με δυο χρόνια προϋπηρεσία έχει προσφορά για άλλη δουλειά και όχι για αναπροσαρμογή μισθού στην τωρινη του εργασία.

Παρακαλώ όσοι πουν καποιο ποσό να πουν επίσης τον χρόνο της προϋπηρεσίας, εαν το ποσό είναι προσωπική τους εκτίμιση ή εμπειρία (προσωπική ή από φίλο κτλ), καθως γιατί πιστεύουν ότι το αυτό είναι τόσο χαμηλό/ψηλό.

Μιχάλης

Δημοσ.

Σας ευχαρστω παιδια για τις απαντήσεις σας.

Μιλαω για Κρητη και για ιδιωτικές εταιρείες. Οι δουλειες εδω δεν ειναι αφθονες οπως φανταζομαι πως ειναι στην αθηνα, αλλα κατι γινεται. Το σιγουρο ειναι πως υπαρχει ανταγωνισμός και πρεπει να εισαι καλος.

Για 1000 € δεν θα ήμουν ευχαριστημένος. Μετράνε όμως πολλα άλλα πραγματα σε μια δουλεια με ποιο σημαντικο κατα την γνώμη μου οι προοπτικές εξέλιξης και η συλλογη εμπειρας.

Εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι για μια νεα δουλεια για την οποια πληρεις ολα τα προσοντα μια αυξηση του μισθου της ταξης του 30-50% ειναι ικανοποιητικη. Για λιγοτερα δεν ειμαι σιγουρος εαν αξίζει....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...