Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Σήμερα έκανα λογαριασμό, έκανα κατάθεση 8 ευρώ και έπαιξα στοιχημα. Το βράδυ που προσπάθησα να μπω είδα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ. 1η προσπάθεια ήταν να κάνω ανάκτηση αλλά εκεί μου είπε να επικοινωνήσω με το support. 

Εν τω μεταξύ είδα στα μαιλ μου ότι ο λογαριασμός κινητής δεν έγινε δεκτός, και λογικό, είχαν παρέλθει οι 3 μήνες έκδοσης κατά λίγες μέρες. 

Άνοιξα chat και αφού είπα τα στοιχεία μου, με ενημέρωσαν ότι επειδή δεν έγινε η ταυτοποίηση των εγγράφων ο λογαριασμός κλείδωσε για πάντα. Ζήτησα υπεύθυνο και με ενημέρωσε ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τον λογαριασμό μου. Με τα πολλά ανέφερα ότι θα προβώ σε καταγγελία και με ενημέρωσε ότι διαβίβασε το πρόβλημα στο σχετικό τμήμα ώστε να ελέγξουν τα έγγραφα. Το θέμα είναι μέχρι το κομμάτι της καταγγελίας μου έλεγε ότι δεν θα ξεκλειδώσει και σε προσπάθεια να φτιάξω νέο λογαριασμό θα μου κλείδωναν και αυτούς. Μετά που έκανα αναφορά καταγγελίας άλλαξε αυτό. 

Εγω τι μπορώ να περιμένω? Να ξεκινήσω με την καταγγελία? Έλεγα στον συνήγορο του καταναλωτή, ως χρήστης της υπηρεσίας. 

Πριν κλείσω το τσατ έβγαλα screenshots όλο το τσατ για να υπάρχει. 

Το θέμα δεν είναι τα 8 ευρώ, αλλά τουλάχιστον να μου απαντήσουν με τον λόγο και να κάνουν refund. Δεν καίγομαι να χρησιμοποιώ το bet, αλλά όχι και τέτοια αντιμετώπιση. 

Το μόνο μου μπορώ να σκεφτώ είναι ίσως κάποια συνωνυμία και να μην έλεγξαν ότι είμαστε διαφορετικά άτομα. Οι φωτογραφίες της ταυτότητες είναι καθαρές. Τον λογαριασμό κινητής τον ξανά έστειλα μέσω email. 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

Προφανώς κατά τη διάρκεια του profiling του λογαριασμού σου, διαπίστωσαν ότι κάτι δεν τους αρέσει. Δεν είμαι σίγουρος αν δέχονται λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, οι περισσότεροι δεν δέχονται. Ζητάνε συνήθως λογαριασμούς σταθερού τηλεφώνου, ρεύματος κ.α. Πάντως σίγουρα δεν μπορούσαν να δεχτούν ληγμένο λογαριασμό.

Τώρα για την καταγγελία, μάλλον δεν τους καίγεται καρφί. Στην Ελλάδα είμαστε.

Αν πάντως αποφασίσεις να προχωρήσεις, μήπως θα έπρεπε να απευθυνθείς στην ΕΕΕΠ; Όχι ότι εκεί θα αλλάξει κάτι, απλώς αυτοί ίσως να είναι πιο αρμόδιοι σε σχέση με το συνήγορο του καταναλωτή.

Δημοσ.

Ερώτηση βασική...... Μας τα λες όλα??....

Από εκεί και πέρα.. Δε χρειάζονται screenshots. Μπορείς να ξαναμπεις στο chat και να ζητήσεις αντίγραφο της συνομιλίας σας. Είναι υποχρεωμένοι να στο στείλουν και θα το κάνουν.

Οι διαδικασίες ταυτοποίησης έχουν αυστηροποιηθεί κατά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ενδεχομένως να έπρεπε να ταυτοποιήσεις το λογαριασμό ΠΡΙΝ ξεκινήσεις να παίζεις για διάφορους λόγους. Εγώ απλά θα σου πω -χωρις να ξέρω ποιος είσαι προφανώς- ότι αν τα στοιχεία σου ή η ip σου ή η συσκευή από την οποία συνδέεσαι έχει ταυτιστεί με άλλο λογαριασμό που έχει μπλοκαριστεί τότε δεν έχει νόημα να το ψάχνεις.

Επίσης, δε νομίζω ότι έχει νόημα να κυνηγήσεις κανέναν. Όποιον θέλουν κόβουν (έχουν λόγο σίγουρα...είτε σου αρέσει είτε όχι), δικό τους είναι το μαγαζί, και για αυτούς είσαι ο κανένας.. Μη σκας..πήγαινε αλλού.

• Like 3
Δημοσ.

Διαβάζω ότι ένα group παικτών προσέφυγε στην Ισπανική δικαιοσύνη και κατάφερε να πάρει απόφαση από το δικαστήριο που υποχρεώνει την Bet365 να επαναφέρει τα αρχικά όρια στοιχηματισμού στους λογαριασμούς τους και να ανοίξει τους λογαριασμούς που είχε κλείσει.

https://arbusers.com/index.php?topic=6715.msg72179#msg72179

Από αυτά που αναφέρονται μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν η απόφαση του δικαστηρίου εφαρμόστηκε από την Bet365 ή όχι. Το θέμα το παρακολουθώ.

Επίσης πιστεύω ότι αυτά γίνονται μόνο σε χώρες που έχουν θεσμούς που προστατεύουν τον καταναλωτή και τον πολίτη.

Δημοσ.

Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής:

Μια παρέα 8 φίλων δημιουργεί ένα group στο WhatsApp όπου μοιράζει τα tips της. Σύντομα το group αποκτά 50 μέλη και αρχίζουν να κερδίζουν χοντρά. Σε κάποιο σημείο η Bet365 τους κλείνει ή τους περιορίζει τους λογαριασμούς. Το group προσλαμβάνει δικηγόρο και πάνε την εταιρεία στα δικαστήρια ζητώντας να απελευθερωθούν οι λογαριασμοί τους από τα στοιχηματικά όρια. Ο δικηγόρος στηρίζεται στα δικαιώματα του καταναλωτή.

Η Bet365 κατηγορεί τους παίκτες για απάτη και συνεργασία.

Το δικαστήριο απορρίπτει την κατηγορία της απάτης και αποφασίζει ότι η Bet365 πρέπει να επαναφέρει τους λογαριασμούς στην προηγούμενη κατάσταση.

Η Bet354 έχει δικαίωμα έφεσης.

Μια ωραία ατμόσφαιρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πιστευω δεν εχει κανενα νοημα να ασχολησε πλεον με στοιχηματικες. Πρεπει να τους ταιζεις συνεχεια αλλα μια φορα να κερδισεις χοντρα ειναι ικανοι να σβησουν/διαγραψουν, και να σου φανε και τα λεφτα που κερδισες.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος διαβάσει τα ψιλά γράμματα, κάπου γράφει ότι η εταιρία μπορεί να σε αποκλείσει, διαγράψει, μπανάρει, λιμιτάρει, ακυρώσει.

Πατάς ΟΚ και το αποδέχεσαι.

Δε θα κάνω διαφήμιση, παίξτε αλλού ανώνυμα και με μικρότερα ποσοστά και αν δεήσει να κερδίσετε, καλώς. Μη βλέπετε το τζόγο ως εξασφάλιση ζωής.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/9/2019 στις 8:08 ΜΜ, foufidis είπε

Διαβάζω ότι ένα group παικτών προσέφυγε στην Ισπανική δικαιοσύνη και κατάφερε να πάρει απόφαση από το δικαστήριο που υποχρεώνει την Bet365 να επαναφέρει τα αρχικά όρια στοιχηματισμού στους λογαριασμούς τους και να ανοίξει τους λογαριασμούς που είχε κλείσει.

https://arbusers.com/index.php?topic=6715.msg72179#msg72179

Από αυτά που αναφέρονται μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν η απόφαση του δικαστηρίου εφαρμόστηκε από την Bet365 ή όχι. Το θέμα το παρακολουθώ.

Επίσης πιστεύω ότι αυτά γίνονται μόνο σε χώρες που έχουν θεσμούς που προστατεύουν τον καταναλωτή και τον πολίτη.

Από αυτά που διαβάζω καταλαβαίνω ότι οι παίκτες βρίσκονται ακόμα στα δικαστήρια με την Bet365 και ότι έχουν υποχρεωθεί να υπογράψουν συμφωνία εμπιστευτικότητας. Πολύ ενδιαφέρον.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/10/2019 στις 12:25 ΠΜ, Lanike71 είπε

Όποιος διαβάσει τα ψιλά γράμματα, κάπου γράφει ότι η εταιρία μπορεί να σε αποκλείσει, διαγράψει, μπανάρει, λιμιτάρει, ακυρώσει.

Πατάς ΟΚ και το αποδέχεσαι.

Δε θα κάνω διαφήμιση, παίξτε αλλού ανώνυμα και με μικρότερα ποσοστά και αν δεήσει να κερδίσετε, καλώς. Μη βλέπετε το τζόγο ως εξασφάλιση ζωής.

Το τι λέει η συμφωνία ανάμεσα σε μια εταιρεία και έναν πελάτη της, δεν μπορεί να είναι πάνω από τους νόμους και τις αποφάσεις δικαστηρίων ενός κράτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...