Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι απόφοιτος ΙΕΚ Βοηθός Νοσηλευτή με Πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ. Θέλω να μαθω, στην Αγγλία, με το χαρτί που εχω, μπορώ να κάνω μια μετεκπαίδευση και να εξελιχθω σε Νοσηλευτή; Ή υποχρεωτικά πρέπει να ξεκινήσω την σχολή από την αρχή;

Εάν ναι, χρειάζεται το Δίπλωμα μου αναγνώριση και πόσο καιρό διαρκεί;

Πέρα από Care Assistant, στον τομέα των παραιατρικων επαγγελμάτων, σε τι άλλη θέση μπορώ να βρω εργασία με το παρόν Δίπλωμα;

Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι Γερμανία εδώ και πάνω από ένα χρόνο και έχω κουραστεί είναι η αλήθεια. Πήγα σχολείο, πήρα δίπλωμα Β1, κάθε μέρα σχολείο-δουλεια (γηροκομείο), μηδέν ζωή, κανένας δε μιλάει αγγλικά εδώ που μένω και για να κάνω αυτό που ζητάω πιο πάνω πρέπει να πάω Β2 που είναι δύσκολο (λένε), μου ανέβαλαν τα μαθήματα για Νοέμβριο ενώ ήταν να ξεκινήσουν αρχές Σεπτεμβρίου άρα καλό Ιούνιο θα έχω το χαρτί και μετά κάνα χρόνο για αναγνώριση και αν...

Δημοσ.

Και στην Αγγλία αν πας σε care home ,που δεν χρειάζεται τίποτα απο χαρτιά απλά να ξέρεις αγγλικά,πάλι δεν θα έχεις ζωή.Είναι το χειρότερο επάγγελμα στην αγγλία και με αποδοχές το βασικό μισθό.

Δημοσ.

Μπορείς να πας Πανεπστήμιο στην Αγγλία και εφόσον έχεις πιστοποίηση μπορούν να σου αναγνωρίσουν κάποια μαθήματα και να μπεις στο 2ο ή στο 3ο έτος. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να απευθυνθείς απευθείας στο Πανεπιστήμιο που σ' ενδιαφέρει για να σου πουν τι χαρτιά χρειάζονται από εσένα, ώστε να αξιολογήσουν την περίπτωσή σου (σε ποιο έτος μπορείς να μπεις κλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...