radiodj105 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Γειά χαρά σε όλους. Έχω κάνει pair το bluetooth του υπολογιστή μου, με ένα Samsung A3 και με ένα Huawei P20Lite. Ο υπολογιστής στέλνει εύκολα αρχεία (μέσω bluetooth) και στα 2 κινητά. Το Samsung στέλνει προς τον υπολογιστή χωρίς πρόβλημα. Το Huawei δεν έχει καταφέρει ακόμα να στείλει. Μόλις πατήσω "αποστολή" επικοινωνεί με τον υπολογιστή... αλλά τελικά η φωτογραφία δεν φεύγει και μετά από λίγο μου βγάζει "αποτυχία". Τι προτείνετε να κοιτάξω;
saruman123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smarterdroid.wififiletransfer Κατέβασε αυτό στο κινητό σου από το Playstore πάτησε start θα σου δώσει έναν αριθμό χτυπά τον στο Chrome και θα έχεις ασύρματα πρόσβαση στο κινητό από το PC 1
chios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Ποιος ο λόγος να στείλεις φωτογραφία με Bluetooth που αργεί και όχι με καλώδιο ή wifi που θα γίνει γρήγορα; 1
radiodj105 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, chios είπε Ποιος ο λόγος να στείλεις φωτογραφία με Bluetooth που αργεί και όχι με καλώδιο ή wifi που θα γίνει γρήγορα; Με καλώδιο, να σου πω την αλήθεια, βαριέμαι το "βάλε-βγάλε". Μέσω Wifi, ναι, έχει μια εφαρμογή η Huawei που το λέει "Huawei Share". Αλλά πρέπει να το ενεργοποιήσω, να μπω σε μενού, να επιλέξω "ορατό σε PC"... ενώ μέσω bluetooth, φεύγει χωρίς να φάω τα νιάτα μου σε κουμπιά (χεχεχεχ).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα