Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παίδες!

Πριν από λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο MBP από eBay, και θα ήθελα να μου πείτε (ίσως και από εμπειρία που έχετε), τι πρέπει να ελέγξω ώστε να είναι όλα καλά, εκτός από τα κλασικά (κύκλοι μπαταρίας, πληκτρολόγιο, touchpad, φορτιστής, κάμερα, wifi/bluetooth).

Αυτό που με απασχολεί είναι να μην έχει καμία μεταχειρισμένη οθόνη ή καμία αλλαγμένη μπαταρία της πλάκας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελένξω μέσα από το macOS άμα η οθόνη ή η μπαταρία είναι εργοστασιακή?

Θενξ!

Επεξ/σία από alekoskaiyao
Δημοσ.
15 ώρες πριν, alekoskaiyao είπε

Καλησπέρα παίδες!

Πριν από λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο MBP από eBay, και θα ήθελα να μου πείτε (ίσως και από εμπειρία που έχετε), τι πρέπει να ελέγξω ώστε να είναι όλα καλά, εκτός από τα κλασικά (κύκλοι μπαταρίας, πληκτρολόγιο, touchpad, φορτιστής, κάμερα, wifi/bluetooth).

Αυτό που με απασχολεί είναι να μην έχει καμία OEM οθόνη ή καμία αλλαγμένη μπαταρία της πλάκας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ελένξω μέσα από το macOS άμα η οθόνη ή η μπαταρία είναι εργοστασιακή?

Θενξ!

OEM σημαίνει original equipment manufacturer ήτοι εγκεκριμένος κατασκευαστής του part. Εσύ το θεωρείς κακό να είναι γνήσιο;

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, alekoskaiyao είπε

😂 σόρρυ μεταχειρισμένο εννοούσα

Για μπαταρία μπορείς να βάλεις το CoconutBattery. Είναι δωρεάν. Για την οθόνη, δε ξέρω αν υπάρχει πρόγραμμα. Υπάρχει όμως εντολή που τρέχεις από Terminal και σου λέει τον κατασκευαστή της οθόνης (εξαρτάται και ποια έκδοση mac os x τρέχει το laptop).

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Για μπαταρία μπορείς να βάλεις το CoconutBattery. Είναι δωρεάν. Για την οθόνη, δε ξέρω αν υπάρχει πρόγραμμα. Υπάρχει όμως εντολή που τρέχεις από Terminal και σου λέει τον κατασκευαστή της οθόνης (εξαρτάται και ποια έκδοση mac os x τρέχει το laptop).

Ωραίος, σε ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...