skoulas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Otter είπε Πήγαινε και καμμία βόλτα από το Μοναστηράκι που έχει μαγαζιά με τσάντες. Εγώ από εκεί είχα τσιμπήσει μια πολύ καλή cabin handbag ultra light ακριβώς στο μέγεθος που θέλουν όλες, (i.e. Aegean, Olympic, Ryan) γύρω στα 50 €. Έχω κάνει κάμποσα ταξίδια εδώ και 5 χρόνια με αυτή και φτου φτου δεν με έχει απογοητεύσει. Δυστυχώς δεν μένω Αθήνα αλλά Πάτρα... 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Για σκέψου και για backpack ,εγώ με ένα 35L πηγαινοέρχομαι αγγλία και την περνάω στην καμπίνα χωρίς έξτρα χρεώση,Αρκετά πράγματα,αλλά αυτό δεν είναι ίδιο για όλους. Αν μένεις σε σπίτι σκέψου μήπως αφήνεις πράγματα εκεί και δεν τα κουβαλάς πέρα δωθε. Δεν έχω σκοπό να πηγαινωφέρνω πολλά πράγματα...πάω για δουλειά στη Γερμανία και θα έρχομαι να βλέπω την οικογένεια...οπότε τα πολλά ρούχα θα μεταφερθούν στο πρώτο ταξίδι (έχω κλείσει ήδη extra βαλίτσα) απλά χρειάζομαι μία βαλίτσα καμπίνας για να μεταφέρω ότι χρειάζομαι (δεν θα είναι πολλά) τις ημέρες που θα έρχομαι... Έχω δει αυτή (Diplomat-ZC930) και αυτή (Diplomat ZC3001-55) αξίζουν; δεν κοιτάζω για hard γιατί απ'οτι κατάλαβα "τρώνε" χώρο από το εσωτερικό και επίσης αφού πρόκειται για καμπίνας δεν θα υποστούν κακομεταχείρηση...
Menelaos83 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Και γω εδωσα ενα 20αρικο και πηρα μια κινεζια πριν καμια 10αρια χρονια και ακομα την εχω.Ειναι τι θα σου βγει αλλα δεν νομιζω να εδινα 60 και ευρω για να παρω βαλιτσα χειραποσεκυη. 1
tounion Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Diplomat φίλε αθάνατες!! Με ένα 20αρικο τις βρίσκεις Αθήνα αν θέλεις στείλε μου όμως να σου πω που.. 2
panosk1 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Εγω εχω παρει αυτην https://www.skroutz.gr/s/11118795/Benzi-Upright-BZ5027-50-Cabin-Beige.html Εχω κανει αρκετα ταξιδια και το μεγαλο της + ειναι οτι ειναι παναλαφρη .Εχω περασει και απο σκληρες βαλιτσες αλλα δεν με βολευουν γιατι καμια φορα σε ανταποκρισεις αν πεσεις σε μικρο αεροπλανο οι θηκες ειναι μικρες και κανεις αμαν να στριμωξεις την σκληρη ειδικα αν εχει και τα 4 ροδακια που εμενα δεν με βολευουν καθολου. Επισης αυτες με 4 ροδες βολευουν μονο για το αεροδρομιο,αν βγεις σε δρομο-πεζοδρομιο ειναι δυσκολο να τις τραβας.
me3ikan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 American tourister και από μενα. Την είχαμε πάρει από Ryanair κάνα 60αρι και βγήκε πολύ καλή. Την έχουμε 5+ χρόνια και τη χρησιμοποιώ κάθε 2 βδομάδες, την προσέχω φυσικά, είναι σαν καινούρια. 1
kr0m Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 σαββατο πεταω για εξωτερικο και ψαχνω βαλιτσα καμπινας (55x40x20) με 4 ροδες. πανω απο 1-2 φορες το χρονο δεν νομιζω να μου χρειαστει (οπως και δε μου ειχε χρειαστει ως τωρα). σκεφτομουν να παρω την xiaomi λογω υλικου κατασκευης πρωτον και δευτερον λογω service/ανταλλακτικων ααααν παθει το οτιδηποτε (φανταζομαι οτι αν πχ σπασει ροδακι σε μια no-name, θα κλαιω τα λεφτα μου). βεβαια με χαλαει και το οτι κανει 60 ευρω και το οτι ζυγιζει 3,3 κιλα... εχει κανεις καποια καλη προταση βαλιτσας;
Haldol Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 9 minutes ago, kr0m said: πανω απο 1-2 φορες το χρονο δεν νομιζω να μου χρειαστει (οπως και δε μου ειχε χρειαστει ως τωρα). σκεφτομουν να παρω την xiaomi λογω υλικου κατασκευης πρωτον και δευτερον λογω service/ανταλλακτικων ααααν παθει το οτιδηποτε (φανταζομαι οτι αν πχ σπασει ροδακι σε μια no-name, θα κλαιω τα λεφτα μου). βεβαια με χαλαει και το οτι κανει 60 ευρω και το οτι ζυγιζει 3,3 κιλα... Xiaomi πάρε κινητό. Το ότι μία εταιρεία έχει όνομα σε ένα τομεά (ηλεκτρονικά) δε πάει να πει πως ό,τι κι αν κάνει, θα το κάνει καλά. Αλλιώς θα παίρναμε και τηγάνια Mercedes, ή ηλεκτρικές σκούπες Porsche. Οι κλασικές εταιρείες έχουν < 3 kg. Και σε υφασμάτινη (που είναι γενικά καλύτερη επιλογή) υπάρχουν και < 2 kg. Ξέρω 'γω η Samsonite έχει έως και 1,7 kg σε ύφασμα.
VonLoutsos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, kr0m said: σαββατο πεταω για εξωτερικο και ψαχνω βαλιτσα καμπινας (55x40x20) με 4 ροδες. πανω απο 1-2 φορες το χρονο δεν νομιζω να μου χρειαστει (οπως και δε μου ειχε χρειαστει ως τωρα). σκεφτομουν να παρω την xiaomi λογω υλικου κατασκευης πρωτον και δευτερον λογω service/ανταλλακτικων ααααν παθει το οτιδηποτε (φανταζομαι οτι αν πχ σπασει ροδακι σε μια no-name, θα κλαιω τα λεφτα μου). βεβαια με χαλαει και το οτι κανει 60 ευρω και το οτι ζυγιζει 3,3 κιλα... εχει κανεις καποια καλη προταση βαλιτσας; Επειδή ήμουν στην ίδια φάση με ταξίδια εξωτερικού, αγόρασα από το Bazaropolis αυτήν RCM 171209-20 57εκ.μικρή. Τυπική υφασμάτινη βαλίτσα καμπίνας και σε καλή τιμή. Έχει βγάλει δύο ταξίδια μέχρι τώρα και διάφορες εκδρομές. Δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα με αεροπορικές (έχει μπει σε Transavia, Alitalia, Aegean). Καλύτερα πάντως υφασμάτιμη γιατί είναι πιο ελαφριά και επιπλέον μπορείς να την τιγκάρεις πιο εύκολα.
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Επειδή ήμουν στην ίδια φάση με ταξίδια εξωτερικού, αγόρασα από το Bazaropolis αυτήν RCM 171209-20 57εκ.μικρή. Τυπική υφασμάτινη βαλίτσα καμπίνας και σε καλή τιμή. Έχει βγάλει δύο ταξίδια μέχρι τώρα και διάφορες εκδρομές. Δεν έχει υπάρξει κανένα πρόβλημα με αεροπορικές (έχει μπει σε Transavia, Alitalia, Aegean). Καλύτερα πάντως υφασμάτιμη γιατί είναι πιο ελαφριά και επιπλέον μπορείς να την τιγκάρεις πιο εύκολα. +1 για τις RCM, απλως δεν θα προτεινα 4τροχες για δυο λογους. Οι 4τροχες πρεπει να σερνονται οπωσδηποτε και με τις 4 ροδες. Αυτο ειναι εφικτο και βολικο στα αεροδρομια και λοιπες ιδανικες συνθηκες, αλλα στο μεσο πεζοδρομιο δεν γινεται. Αποτελεσμα ειναι ο περισσοτερος κοσμος να τις τραβαει με τις δυο ροδες. Αυτο ομως μετα απο λιγο φθειρει το ροδακι (τα δυο πισω βασικα) και χρειαζονται αλλαγη. Η αλλαγη πρεπει να γινει με το ιδιο ακριβως ροδακι, οποτε γινεται μονο μεσω της αντιπροσωπειας. Στις RCM ειναι πιο ευκολο να βγαλεις ακρη, στις πιο επωνυμες οχι. Στο μεγιστο υψος των 55cm προσμετρωνται και τα ροδακια. Στις 4τροχες ειναι τηλεσκοπικα και εξεχουν πολυ. Στις 2τροχες ειναι χωνευτα, οποτε ετσι κερδιζεις περισσοτερο εκμεταλλευσιμο χωρο. 4
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Eγώ σήμερα παρέλαβα την https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DNBP3AK/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1 στις £17 (βλέπω έχει αλλάξει τιμή ) . Η ποιότητα μάλλον είναι ανάλογη της τιμής,χαμηλή..Μια φορά θα χρησιμοποιηθεί προς Ελλάδα ,παραδοτέα αποσκευή,για να μεταφέρω κάποια αντικείμενα που δεν μπορώ να έχω στην καμπίνα . Ελαφριά είναι ,ελπίζω να αντέξει .
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eγώ σήμερα παρέλαβα την https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DNBP3AK/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&th=1 στις £17 (βλέπω έχει αλλάξει τιμή ) . Η ποιότητα μάλλον είναι ανάλογη της τιμής,χαμηλή..Μια φορά θα χρησιμοποιηθεί προς Ελλάδα ,παραδοτέα αποσκευή,για να μεταφέρω κάποια αντικείμενα που δεν μπορώ να έχω στην καμπίνα . Ελαφριά είναι ,ελπίζω να αντέξει . Γενικα φαινεται πως θα αντεξει, ο πτυσσομενος βραχιονας ειναι επιρρεπης σε φθορες σε αυτες που εχουν εναν στο κεντρο. Ουτε για πλακα μην την σηκωσεις απο τον βραχιονα για να την ανεβασεις σκαλι ή κατι τετοιο, θα σου μεινει στο χερι. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, stormrain είπε Γενικα φαινεται πως θα αντεξει, ο πτυσσομενος βραχιονας ειναι επιρρεπης σε φθορες σε αυτες που εχουν εναν στο κεντρο. Ουτε για πλακα μην την σηκωσεις απο τον βραχιονα για να την ανεβασεις σκαλι ή κατι τετοιο, θα σου μεινει στο χερι. Τον βραχίονα τον φοβάμαι και εγώ,εχει χερούλι οπότε αυτό θα χρησιμοποιώ. 1
Joanna000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα. Ψάχνω ανθεκτική βαλίτσα μεγάλη για αεροδρόμιο και πλοίο αλλά γενικά θέλω να είναι ανθεκτικη και γερή. Κατά προτίμηση όχι υφασματινη. Έχετε να μου προτείνετε μαρκες?
vamvakoolas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν εισαι Αθηνα, caprisa χαλανδρι. Γκουγκλαρε και διαβασε και κριτικες. Οι καλες μας βαλιτσες ειναι ολες caprisa και μαλιστα σε μια βαλιτσα στο πρωτο χρονο, αν και ηταν #$@ια της aegean μας βοηθησε η εταιρια και μας εστειλε καινουργια! Επισης αν παθει τιποτα ακομα και εκτος εγγυησης εχει service! Εντελως τυχαια αρκετοι πιλοτοι ψωνιζουν απο εκει Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2024 από vamvakoolas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα