Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, τέλος Οκτωβρίου πρόκειται να ταξιδέψω με Aegean για Γερμανία και ψάχνω να αγοράσω μία βαλίτσα καμπίνας...οι μέγιστες διαστάσεις είναι 56x45x25...θα κάνω το Γερμανία-Ελλάδα-Γερμανία περίπου μία φορά το μήνα οπότε θα ήθελα κάτι που να αντέξει και όσο πιο VFM γίνεται (-max 60euro???-ίσως να ζητάω πολλά αλλά αυτή τη στιγμή δεν περισεύουν παραπάνω γι'αυτό το μέγεθος βαλίτσας...).Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από μένα American Tourister.

Μπορείς να τις βρεις σε προσφορά 60-80 ευρώ .

Ελαφρια, αψογη ποιότητα, αντοχή σε χρήση. Καταλήξαμε να έχουμε 3 τώρα μέσα στο σπίτι. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έψαχνα και εγώ ίδια βαλίτσα και είχα budget κοντά 60-80€.

Δεν το πίστευα, αλλά πήγα σε ένα μαγαζί με κινέζικα (αυθεντικό κινέζικο μαγαζί, με Κινέζους πωλητές κλπ, όχι μούφα!) και πήρα με 20€ (την κλασική με ροδάκια και σκληρή επιφάνεια). Την έχω χρόνια και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο αυτές με τα 60€.

Αν έχεις κανένα μαγαζί κοντά σου, ίσως θα άξιζε να μπεις να δεις

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3
Δημοσ.

Αυτές με 4 ροδάκια ενώ είναι βολικές για να μην τις σέρνεις, ουσιαστικά σου κλέβουν χώρο από τη βαλίτσα. Χώρο περίπου όσο ένα τζιν παντελόνι.

Προσωπικά έχω μια delsey χοντρό υφασμα, όχι hard shell. Νομίζω ακόμα και με το hard shell χάνεις λίγο χώρο, ενώ με την υφασμάτινη οσο σε παίρνει τα πατηκώνεις. Ο δικός μου είχε πάρει μια μικρή κάπου στα 20ευρώ από την αμερικάνικη αγορά στη Θεσσαλονίκη και έχει αντέξει 2 χρόνια τώρα  3 φορές ταξίδια το χρόνο (μερικές φορές με μετεπιβίβαση).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές με την σκληρή επιφάνεια πάντα τις φοβόμουν. 

Επειδή τις "πετάνε" όταν είναι να τις φορτώσουν, έχω δει 2-3 με ραγισματα στο κέντρο τους άλλων επιβατών

Σπάνε εύκολα η θέλει δυνατο χτύπημα; 

Επισεις στα κινεζικά μαγαζιά όπως είπε ο συμφορουμιτης παραπάνω έχω δει πάρα πολλές σε πολύ καλές τιμές. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Αυτές με την σκληρή επιφάνεια πάντα την φοβόμουν. 

Επειδή της "πετάνε" όταν είναι να τις φορτώσουν, έχω δει 2-3 με ραγισματα στο κέντρο τους άλλων επιβατών

Σπάνε εύκολα η θέλει δυνατο χτύπημα; 

Επισεις στα κινεζικά μαγαζιά όπως είπε ο συμφορουμιτης παραπάνω έχω δει πάρα πολλές σε πολύ καλές τιμές. 

Αν δεν ειναι καλη ποιότητα και δεν ειναι τίγκα γεμάτη, ναι θα σπάσει. Μαζί με της καμπίνας είχε πάρει και μια μεγάλη. Ηταν τόσο μεγάλη που αν την γεμίζαμε θα ξεπερνούσε το όριο των 15 κιλών. 2 φορές χρησιμοποιήθηκε και αντίθετα με την μικρή που κουμαντάρεις εσύ, ράγισε, από το πέταμα φαντάζομαι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι την μάρκα, αλλά τα ΑΒ έχουν αυτή την περίοδο καμπίνας και μεσαίου μεγέθους σε προσφορά, σκληρό υλικό με ροδάκια. Η μικρή βγαίνει στα €26 αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

Για σκέψου και για backpack ,εγώ με ένα 35L πηγαινοέρχομαι αγγλία και την περνάω στην καμπίνα χωρίς έξτρα χρεώση,Αρκετά πράγματα,αλλά αυτό δεν είναι ίδιο για όλους.

Αν μένεις σε σπίτι σκέψου μήπως αφήνεις πράγματα εκεί και δεν τα κουβαλάς πέρα δωθε.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stelios_2809 είπε

Από μένα American Tourister.

Μπορείς να τις βρεις σε προσφορά 60-80 ευρώ .

Ελαφρια, αψογη ποιότητα, αντοχή σε χρήση. Καταλήξαμε να έχουμε 3 τώρα μέσα στο σπίτι. 

πού βρήκες American Tourister Cabin με 60 ευρώ;;; 🙄

Δημοσ.

Πήγαινε και καμμία βόλτα από το Μοναστηράκι που έχει μαγαζιά με τσάντες.

Εγώ από εκεί είχα τσιμπήσει μια πολύ καλή cabin handbag ultra light ακριβώς στο μέγεθος που θέλουν όλες, (i.e. Aegean, Olympic, Ryan) γύρω στα 50 €. Έχω κάνει κάμποσα ταξίδια εδώ και 5 χρόνια με αυτή και φτου φτου δεν με έχει απογοητεύσει.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα έχεις και κανονική βαλίτσα μαζί σου που θα δίνεις στο check-in, ή τα ταξίδια σου είναι π.χ. για 1 μέρα και θα έχεις τα πάντα στη χειραποσκευή;

Αν ισχύει το δεύτερο, τότε οι hard/medium shell έχουν μικρότερο διαθέσιμο χώρο από αυτόν που φαντάζεσαι. Ειδικά αν έχουν και χερούλι ή 4 ροδάκια. Στη θέση σου θα επέλεγα ένα καλό σακβουαγιάζ σε συνδυασμό με ένα ελαφρύ backpack (το επιτρέπει η αεροπορική). Τώρα αν θα κουβαλάς κουστούμι και πουκάμισο, οι hard shell το διατηρούν καλύτερα.

Κατά τη γνώμη μου, οι πιο γνωστές μάρκες έχουν και καλή ποιότητα/αντοχή (π.χ. samsonite ή delsey). Ταξιδεύω συχνά και το έχω δει στην πράξη. Δηλαδή δώσε κάτι παραπάνω για να μην το διπλοπληρώσεις μετά. Και προσοχή στα ροδάκια, δεν θες αυτά που εξέχουν πολύ.

Επεξ/σία από tasanton

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...