Nezakos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, είχα κάνει ένα Post και ρωτούσα για κάρτα γραφικών που θα μπορούσα να αγοράσω (έστω προσωρινά για να κάνω τη δουλειά μας αλλά να 'βαστάει' και δίπλα στον CPU!). Το συγκεκριμένο Post είναι Α-Υ-Τ-Ο ~ Αναφορά σε κείμενο Σαν ενημέρωση πάντως: Για την ώρα έχω την παραπάνω Intel DP55WG (1156) + CPU: i5 655K + SSD (850 Samsung) Στο επόμενο 3μηνο επίσης θα αλλάξω τροφοδοτικό να πάω σε κάτι καλύτερο κι λίγο αργότερα CPU/MOBO/RAM. Οπότε την κάρτα θα την πάρω ώστε να κάνω «την αρχή» με την κάρτα. Η σκέψη όλη πάει πως -σίγουρα αργότερα η κάρτα δεν θα έχει πρόβλημα με το μελλοντικό Build αλλά- θα αντέξει μια «καλύτερη» κάρτα με το ήδη υπάρχει σύστημα; Ευχαριστώ και πάλι! Δεν ξανακάνω Post για να κερδίσω κάτι, απλά κάνω καινούριο Post γιατί θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο που συμπληρώνει το παραπάνω! Οι περισσότεροι με είπαν να πάρω την «RX 570» γιατί θα είναι ικανή να αντέξει δίχως να έχουμε και bottleneck. Επειδή εγώ αργότερα θα κάνω το «κουτί» μου όπως θέλω, την κάρτα γραφικών θα ήθελα να την περάσω στο PC της κοπέλας μου. Δεν έχει κανένα φοβερό PC παρά ένα παλαιότερης τεχνολογίας Desktop το οποίο την ικανοποιεί αρκετά, αλλά και τελευταία παραπάνω γιατί την πέρασα κι έναν SSD, οπότε όλα είναι άψογα (για την κοπέλα μου!) Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κουτί της/Desktop είναι ικανό να φορέσει κάρτα γραφικών ή είναι καθαρά ΚΑΙ ΜΟΝΟ ενσωματωμένη, οπότε όταν εγώ πάρω τη δική μου να την περάσω την RX570! Έχει ένα Lenovo h515s! Για την ακρίβεια σας παραθέτω παρακάτω 2 εικόνες που βρήκα στο eBay αλλά είναι αυτή η Μητρική του Desktop! Ανεξάρτητα εγώ πάρω μια RX570 να κάνω τη δουλειά μου, το Desktop της κοπέλας μου μπορεί να πάρει κάποιου είδους Κάρτα Γραφικών (Κι ας μην είναι η RX570!) Σας ευχαριστώ πολύ, Δημήτρης!
tanasen01 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καταρχάς κανείς δεν σου πε ότι δεν θα έχεις bottleneck με την RX570. Στην προτείναμε γιατί είπες ότι θα αλλάξεις αργότερα και cpu-μητρική-ram. Γι αυτό που ρωτάς, όχι δεν μπορεί να μπει καμία κάρτα γιατί έχει τροφοδοτικό απόδοσης 65w (yikes)...
Nezakos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, tanasen01 είπε Καταρχάς κανείς δεν σου πε ότι δεν θα έχεις bottleneck με την RX570. Στην προτείναμε γιατί είπες ότι θα αλλάξεις αργότερα και cpu-μητρική-ram. Γι αυτό που ρωτάς, όχι δεν μπορεί να μπει καμία κάρτα γιατί έχει τροφοδοτικό απόδοσης 65w (yikes)... Κατάλαβα! Δεκτές και οι 2 απαντήσεις! Σ' ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα