Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ολοι εχουμε κανει ακομα και αν δεν το παραδεχομαστε. Αρα εφτιαξα αυτο το thread για να μοιραστουμε τις καλυτερες μας :D . Θα επιστρεψω συντομα και με δικες μου.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 2
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Comic maniak είπε

Ολοι εχουμε κανει ακομα και αν δεν το παραδεχομαστε.

Έγω δεν έχω κάνει...

Επεξ/σία από bromiaris
  • Like 2
Δημοσ.

Έκανα τηλεφωνικό πωλητή της forthnet,  να πιστέψει ότι είμαι εκπρόσωπος του netflix για την Ελλάδα στην προσπάθεια του να μου πουλήσει συνδρομή στη nova.

Του έλεγα ατάκες του τύπου 'γνωρίζετε το netflix?" 'δεν το γνωρίζετε? κακώς!" για να κερδίσω χρόνο προκειμένου να σκεφτώ τι θα του πω παρακάτω. Δεν το κράτησα πολύ γιατί μου ήρθε αυθόρμητα η ατάκα και προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο για να σκεφτώ τι να του πω. Το έκλεισα όμως γρήγορα επειδή δεν μπορούσα να κρατηθώ από τα γέλια, καθώς ο τηλεφωνητής είχε ψαρώσει πολύ. 

Προσπάθησα και μια δεύτερη φορά να την επαναλάβω, αλλά ο τηλεφωνητής ήταν πιο υποψιασμένος αυτή τη φορά (ίσως να τον είχαν ενημερώσει). Μου έλεγε ' α σοβαρά? εμείς έχουμε την τελευταία σεζόν how to get away with murder' και εγώ να του απαντώ "ναι αλλά δεν έχετε breaking bad και την δυνατότητα να δεις όποτε θέλεις την σειρά" 'Κάνετε λάθος, έχουμε game of thrones στην υπηρεσία on demand΄ και άλλα τέτοια

Την καλύτερη φάρσα την έκανε φίλος μου. Εμπνευσμένος από το μόνος στο σπίτι 2, την σκηνή όπου είχε ηχογραφήσει ο Culkin τις ατάκες από την αγαπημένη του γκανγκστερική noir ταινία , πήρε απόσπασμα από μια Ελληνική cult ταινία. Αντί για κασετόφωνο, χρησιμοποίησε ένα midi keyboard . Μέσω του προγράμματος pro tools , πήρε samples από τις ατάκες και τις αντιστοίχησε σε ένα πλήκτρο . 

Έπεσε το γέλιο της αρκούδας καθώς καλούσαμε κόσμο όχι και τόσο συμπαθή, αργά το βράδυ ...

Δημοσ.

Πήρα να παραγγείλω σουβλάκια , έκανα τη παραγγελια κανονικά. Η παραγγελια δεν ήρθε ποτε γιατί ανακάλυψα ότι είχα καλέσει λάθος αριθμό. Το τυπακι μου την έφερε ωραία ! 

• Like 3
Δημοσ.

Αυτόματη τηλεφωνική  φάρσα με εφαρμογή στον προϊστάμενο μου. Ήταν που ήταν αρπαγμενος έγινε ακομα χειρότερα. Εγώ γέλασα πολύ παντως..

• Like 1
Δημοσ.

Ποιο γάλα ρε κατσικοπόδαρε; Εκείνος ο φουσεκης που να βρίσκεται άραγε; Πολλά έχουν ακουστεί, αλλά ποιο είναι φήμες και ποιο όχι κανείς δεν ξέρει. 

• Like 5
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, dj_takis είπε

Έχει ακουστεί ότι δούλευε στον ΟΤΕ και έκανε παρεμβάσεις στις γραμμές. Και τον ανακάλυψαν κάποια στιγμή. 

Ναι και ότι πήγε φυλακή γιατί έκανε φάρσα στο πλοίο του ΠΝ. Ποιος ξέρει...

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο του Φουσεκη πρεπει να ηταν εκεινο με την πιτσα και τα σκορδοψωμα. Ηταν δεν ηταν αληθινη εγω πεθανα 😂.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...