Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Χαλαρό gaming εντάξει. To laptop το πήρες για τη δουλειά σου και το gaming είναι bonus. Αλλά να πάρεις laptop με σκοπό το σοβαρό gaming δεν έχει νόημα..

Η πιο σωστή προσέγγιση είναι ότι τα gaming laptops είναι για πολύ συγκεκριμένες κατηγορίες ατόμων. Τώρα αν είσαι σπιτάκι σου και θες να παίζεις δεν υπάρχει σύγκριση το desktop είναι καλύτερη επιλογή. Να σημειωθεί ότι το laptop μου έχει καλύτερα specs από το desktop . Όμως όταν είμαι σπίτι κάθομαι πάντα στο desktop.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Στις 16/9/2019 στις 10:39 ΜΜ, panoskatos είπε

Ρε φίλε την ίδια απορία έχω. Μια ζωή έτσι ήταν τα πράγματα η ίδια σειρά και μοντέλο που εμφανίζεται στα λαπτοπ δεν έχουν επαφή / σχέση με την αντίστοιχη των desktop. 

Έτσι κουβέντα να γίνεται μου φαίνεται το άρθρο. 

μα δεν διαβαζεις τι λεει, στα προηγουμενα μοντελα οι αποδοσεις ηταν ιδιες, 1050ti, 1060 k 1070 ολες σε λαπτοπ παρομοιες με των desktop, τι κουβεντα να γινεται μας λες...

Δημοσ.

Ειπαν οι γεροντες : Ιδιο το ονομα, λιγα τα watt, ιδια η τιμη ,λιγο η αποδοση , πολλα τα προβατα , πολυ το μαλλι ,λιγο ο μισθος , πολυ η γκρινια ,περασε ο καιρος ,καινουργια τα προβατα και Ειπαν οι γεροντες ....

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chandra είπε

μα δεν διαβαζεις τι λεει, στα προηγουμενα μοντελα οι αποδοσεις ηταν ιδιες, 1050ti, 1060 k 1070 ολες σε λαπτοπ παρομοιες με των desktop, τι κουβεντα να γινεται μας λες...

Αφού στο προηγούμενο μοντέλο οι επιδόσεις ήταν ίδιες κάνε μήνυση στην nvidia που δεν είναι και σε αυτό! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, panoskatos είπε

Αφού στο προηγούμενο μοντέλο οι επιδόσεις ήταν ίδιες κάνε μήνυση στην nvidia που δεν είναι και σε αυτό! 

Ότι ναναι, το άρθρο έχει να κάνει με το ότι έχουν το ίδιο όνομα. Απο τη στιγμή που δεν έχουν την ίδια απόδοση είναι παραπλανητικό. Όταν αγόρασα πριν χρόνια το laptop μου, είχε πάνω την nvidia 560m, όχι την 560.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...