svartevarg Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 55 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Τώρα αν κάποιος αγοράζει laptop για σοβαρό gaming εντάξει τι να πω.. 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τι περιμεναν? Γινεται η ιδια καρτα να βαραει συνεχως 200+watt σε desktop και να ισχυει το ιδιο και σε laptop με το μηδενικο airflow που εχουν? Τα ιδια και με τα cpu. Γινεται παρτυ απο throttle. Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή τα desktop καταλήξουν να είναι εμφανισιακά πιο κοντά στα laptop, αλλά με τις ίδιες ισχυρές επιδόσεις. Αυτή τη στιγμή είναι βέβαιο ότι άλλο είναι laptop parts και άλλο πράμα τα desktop parts από άποψη ποιότητας και επιδόσεων. Καλύτερα Small Form Factor Desktop με desktop parts, παρά οποιοδήποτε πανάκριβο gaming λαπτοπ. Επίσης, πλέον είναι όλο και πιο σπάνιο, ένας gamer να έχει λάπτοπ ακόμα και για βασική χρήση. Συνήθως, χρησιμοποιεί το smartphone για αυτή τη δουλειά ή κάνει mirroring στο υψηλών δυνατοτήτων gaming monitor όταν είναι σπίτι. 1
bugsbunnie Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, vagosd είπε τροφοδοτικό λάπτοπ 60w . τροφοδοτικό desktop 600+ w . Τι δεν καταλαβαίνετε...? Μήπως εννοείς κάνα ταμπλετ? Γιατί gaming laptop χλωμό το κόβω να έχει τέτοιο τροφοδοτικό... https://www.msi.com/Laptop/GS73VR-6RF-Stealth-Pro/Specification Το συγκεκριμένο που έχω με 6gb κάρτα έχει 180watt τροφοδοτικό! 1
countass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, panoskatos είπε Ρε φίλε την ίδια απορία έχω. Μια ζωή έτσι ήταν τα πράγματα η ίδια σειρά και μοντέλο που εμφανίζεται στα λαπτοπ δεν έχουν επαφή / σχέση με την αντίστοιχη των desktop. Έτσι κουβέντα να γίνεται μου φαίνεται το άρθρο. Ρε σεις, είπαμε,το άρθρο είναι επειδή αυτές οι δύο κάρτες έχουν ακριβώς το ίδιο ονομα,κάτι που δε θα έπρεπε να συμβαίνει,οπότε το καταγγέλλουν. 3
MTX Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 για εμενα χαμηλότερη τον προσδοκιών είναι και η κανονική rtx2060 στο desktop , για 2k δεν κάνει είναι το low για 1080p είναι overkill , δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης τις , όσοι θέλετε 2k από 2070 και πάνω , όσοι πάλι θέλετε 1080p μια 1660τι είναι υπεραρκετή 1
Eragon1996 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ το m18x r2 που έχω έχει 330w τροφοδοτικό πάντως για να παίξει crossfire της 7970m
Phoenix4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Arkin είπε Τι περιμεναν? Γινεται η ιδια καρτα να βαραει συνεχως 200+watt σε desktop και να ισχυει το ιδιο και σε laptop με το μηδενικο airflow που εχουν? Τα ιδια και με τα cpu. Γινεται παρτυ απο throttle. Το θέμα είναι πως με την 1000 γενιά γινόταν γιαυτό το περίμενε ο κόσμος.
Occultist Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Laptop με "κομμένες" υλοποιήσεις και power και thermal throttling της αρκούδας; Πέφτουμε από τα σύννεφα...🤣 2
PsyDude Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 καλά μη τρελαθούμε κιόλας... σε ένα περιορισμένο χώρο που έχει το λαπτοπ δεν μπορείς να χωρέσεις high end desktop gpu... λογικό είναι fanless και έχουν ρίξει τις αποδόσεις. 1
Razor333 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Λίγο πιο λεπτά να τα κάνουν, μετά από μισή ώρα gaming θα φτάσει να έχει επιδόσεις 1050ti.
Agony Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Και οι προηγούμενες που υποτίθεται ηταν σε ιδια αποδοση με τις desktop βαραγαν throttle σε 10 λεπτα οταν δουλευαν πανω απο 70% ο οπότε δεν υπαρχει νοημα αν δεν λυθεί η ψύξη η να παρεις κανα στυλ Alienware που ειναι φορητο desktop
KnightRider Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι η Nvidia κάνει χαζομάρες τον τελευταίο καιρό.... Από τότε που ξεκίνησε η σειρά 1000 βγάζει κάρτες γραφικών με ελάχιστα καλύτερο perfomance σε σχέση με την προηγούμενη γενιά και όσο περνάει ο καιρός και βγάζουν νέα γενιά GPU όλο ακριβαίνουν.... Υποτίθεται μια RTX 2060 θα πρεπε σαν καινούργια κάρτα γραφικών να έχει πολύ πιο υψηλές επιδόσεις σε σχέση με την προηγούμενη σειρά 1000...
andreas84gr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν το περίμενα αυτό να πω την αλήθεια.
chris_g92 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Τώρα αν κάποιος αγοράζει laptop για σοβαρό gaming εντάξει τι να πω.. Εγώ αγόρασα, λόγω δουλειάς θέλω λάπτοπ και κάποιες μέρες πρέπει να μένω εκτός της πόλης μου . Τι ακριβώς θα έπρεπε να αγοράσω για να παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου ? (Έχω και ένα desktop βέβαια αλλά εντάξει )
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, chris_g92 είπε Εγώ αγόρασα, λόγω δουλειάς θέλω λάπτοπ και κάποιες μέρες πρέπει να μένω εκτός της πόλης μου . Τι ακριβώς θα έπρεπε να αγοράσω για να παίζω στον ελεύθερο χρόνο μου ? (Έχω και ένα desktop βέβαια αλλά εντάξει ) Χαλαρό gaming εντάξει. To laptop το πήρες για τη δουλειά σου και το gaming είναι bonus. Αλλά να πάρεις laptop με σκοπό το σοβαρό gaming δεν έχει νόημα..
exor Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικο μου φαινεται Δηλαδη περιμεναν να σηκωνει 2 γιγαχερτζ η τζιπιγιου? Σε 2 ποντους παχος ? Δε γινεται αυτο Προς το παρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα