asa213 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Εχθές το βράδυ έκλεισα το PC με ένα USB port λειτουργικό. Πάνω σε αυτό έχω ένα USB hub στο οποίο έχω ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Σήμερα το πρωί δεν λειτουργεί το usb. Έχετε καμία ιδέα ή πάω για άλλη μητρική? Ευχαριστώ
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δοκιμάσατε σε άλλη θήρα το hub ή το πληκτρολόγιο; Ποια μητρική είναι;
asa213 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχει συνολικά 5 USB (4 πίσω 1 μπροστά) Τα πίσω δεν λειτουργούν εδώ και καιρό. Το μπροστά δίνει ρεύμα δηλαδή φορτίζει συσκευές αλλά δεν αναγνωρίζει ούτε το hub ούτε κάποια συσκευή ξεχωριστά. Η ΜΗΤΡΙΚΗ ονομάζεται H61Mk είναι αρκετά Παλιά.
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 17/9/2019 στις 10:46 ΠΜ, asa213 είπε Τα έχω δοκιμάσει όλα. Έχει συνολικά 5 USB (4 πίσω 1 μπροστά) Τα πίσω δεν λειτουργούν εδώ και καιρό. Το μπροστά δίνει ρεύμα δηλαδή φορτίζει συσκευές αλλά δεν αναγνωρίζει ούτε το hub ούτε κάποια συσκευή ξεχωριστά. Η ΜΗΤΡΙΚΗ ονομάζεται H61Mk είναι αρκετά Παλιά. Τελικά τι έγινε; Αυτό το έχετε υπ΄ όψιν; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από Τέρης Α.
hp8 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 16/9/2019 στις 7:15 ΜΜ, asa213 είπε Καλησπέρα. Εχθές το βράδυ έκλεισα το PC με ένα USB port λειτουργικό. Πάνω σε αυτό έχω ένα USB hub στο οποίο έχω ένα πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Σήμερα το πρωί δεν λειτουργεί το usb. Έχετε καμία ιδέα ή πάω για άλλη μητρική? Ευχαριστώ στις προδιαγραφές της μητρικής https://www.asus.com/gr/Motherboards/H61MK/specifications/ στο Back I/O Ports έχει θέσεις 2 θύρες ps/2 για πληκτρολόγιο και ποντίκι Αν λειτουργούν τα βάζεις εκεί Τώρα για usb υπάρχουν κάρτες pci-e 1 όπως αναφέρεται και παραπάνω Ίσως και sata σε usb ανταπτορες
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, hp8 είπε στις προδιαγραφές της μητρικής https://www.asus.com/gr/Motherboards/H61MK/specifications/ στο Back I/O Ports έχει θέσεις 2 θύρες ps/2 για πληκτρολόγιο και ποντίκι Αν λειτουργούν τα βάζεις εκεί Τώρα για usb υπάρχουν κάρτες pci-e 1 όπως αναφέρεται και παραπάνω Ίσως και sata σε usb ανταπτορες Ναι, πράγματι. Ξέχασα τελείως τις ps/2 θύρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα