~Joker~ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, JcD είπε Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου το τελευταίο onePlus και μου έκανε εντύπωση το stuttering.! Λογικά μετα κατέβηκαν και εξωγήινοι.... Το τελευταιο 2μηνο εχω φύγει απο s9 plus πηγα σε xs max που το ειχα αχτι και κατέληξα σε note 10 plus.. στη διαδρομή πειραματίστηκα πολυ με το op 7 pro του κολλητού μου.. ο λόγος που δε το κράτησα ειναι ειναι η χειρότερη αποδοση της καμερας απο τα αλλα ακομα και με gcam πανω.. Πιστεψε με το op7pro ηταν πιο smooth απο το xs max και το note 10 plus μου... το οποίο (xs max) για καποιο ανεξηγητο λογο ηταν πιο laggy ακομα και απο το iPhone X του αδερφου μου... Δοκιμασα τα παντα soft reset/hard reset/restore σε διαφορες εκδοσεις ios που υπογραφονται ακοκα... μεχρι και ios 13 beta δοκιμασα... εχουν κανει πατατα με το a12 cpu και γινεται του stutter το κάγκελο ειδικα σε εφαρμογές οπως YouTube κάνοντας σκρολ στα σχόλια για παραδειγμα χανονται ολοκληρες σειρες pixel της πηδαει κανονικα....
JcD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, ~Joker~ είπε το οποίο (xs max) για καποιο ανεξηγητο λογο ηταν πιο laggy ακομα και απο το iPhone X του αδερφου μου... ...και μετά κατέβηκαν εξωγήινοι, θα σου απαντούσε τώρα κάποιος φανμπου της apple. Αλλά δεν βλέπω ρε παιδιά τον λόγο που πιστεύετε ότι θα έρθει κάποιος εδώ να θάψει την μία ή την άλλη εταιρία χωρίς λόγο. Δλδ εγώ ήρθα τώρα να πω ότι έχει stuttering το android διότι... 1. Είμαι φανμπου της apple 2. Μισώ την συγκεκριμένη εταιρία για κάποιο ανεξήγητο λόγο 3. Δεν έχω δουλειά να κάνω και μπήκα να θάψω την oneplus 4. Βάλτε εσείς κανένα λόγο μπας και μάθω κι εγώ δλδ! Σάμυ έχω τώρα, την κράζω για τα κακός κείμενα, sony είχα πριν, το έκραζα για τα κακός κείμενα, android έχω απ'όταν άρχισαν τα smartphone να υπάρχουν, ε ποτέ δεν ήταν smooth!
music_lover Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, JcD είπε Για ανέπτυξε την σκέψη σου έτσι για να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής! Δεν έχω πάρει ποτέ iphone μέχρι τώρα μάστορα, με s10 είμαι προερχόμενος από σειρά συσκευών Galaxy & Sony. Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου το τελευταίο onePlus και μου έκανε εντύπωση το stuttering.! Αφήστε τα 90hz κατά μέρος, το smoothness του iphone 7 που έχει η κοπελιά μου δεν θα το δείτε ούτε με 120hz display, που μου φάγατε τον τραχανά των 90hz επί τόπου! Δε ροκς αρ λαφκινκ! Παίζει να είσαι ο μοναδικός παγκοσμίως χρήστης OnePlus 7 Pro που βλέπει stuttering στο κινητό του..όταν πρωτοκυκλοφόρησε ίσως αντιμετώπισε κάποια minor θέματα τα οποία λύθηκαν όλα με μελλοντικά updates..οπότε πάμε παρακάτω γιατί το παραμύθι με το smoothness των iphone πάλιωσε και δεν έχει πλέον δράκο.
JcD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 39 λεπτά πριν, music_lover είπε Παίζει να είσαι ο μοναδικός παγκοσμίως χρήστης OnePlus 7 Pro που βλέπει stuttering στο κινητό του..όταν πρωτοκυκλοφόρησε ίσως αντιμετώπισε κάποια minor θέματα τα οποία λύθηκαν όλα με μελλοντικά updates..οπότε πάμε παρακάτω γιατί το παραμύθι με το smoothness των iphone πάλιωσε και δεν έχει πλέον δράκο. Υπάρχει και το google ε! Σοβαρευτείτε μερικοί εδώ μέσα που θα μας βγάλετε τρελούς! 2
jackess Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, JcD είπε Υπάρχει και το google ε! Σοβαρευτείτε μερικοί εδώ μέσα που θα μας βγάλετε τρελούς! Με λογική apple fanboys στο insomnia : Τα iphone δεν παλευονται, ειναι γεματα stuttering και lag. Απαραδεκτο..
baiosss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, JcD είπε Δεν ξέρω δεν τα κοίταξα αυτά... στο scrolling και στις εναλλαγές στο μενού, αυτό φαίνεται συνήθως σε εναλλαγές μεταξύ της κάμερας και του κυρίως μενού, σε άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών κλπ. Κοληματάρες έτρωγαν, κι ούτε λιωμένα ήταν ούτε κάτι είχαν, καινούργια τηλέφωνα ήταν, δύο είδα τα ίδια κολλήματα είδα.! Τότε λες ψέματα. Είμαι κάτοχος συσκευών της Oneplus από το OnePlus 3 και δεν συνάντησα ποτέ τέτοια προβλήματα και τέτοια κολλήματα στον βαθμό που περιγράφεις. Μόνο στο Oneplus 5, στις αρχικές εκδόσεις της Pie υπήρχε ένα σχετικό stutter και αυτό διορθώθηκε αργότερα. Όχι όμως και πάλι στον τραγικό βαθμό που γράφεις πιο πάνω. Και τα αποτελέσματα της Google που παραθέτεις, δεν λένε τίποτα σαν αποδείξεις. Τα μισά τουλάχιστον είναι από τεχνολογικά αναλφάβητους ινδούς του community της OnePlus, που δεν ξέρουν ούτε πως να βγάλουν φωτογραφίες η να κάνουν κλήσεις και spammαρουν διαρκώς με χαζές ερωτήσεις. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να έπεσαν σε ελαττωματικές παρτίδες, που αμφιβάλλω, μιας και το software λίγο πολύ είναι ίδιο για όλους. Οπότε η λες ψέματα η έπεσες σε κάτι ελαττωματικό. Χωριά το γεγονός φυσικά ότι ακόμα και εδώ, είσαι ο μοναδικός που περιγράφεις όλα αυτά. 2
music_lover Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, JcD είπε Υπάρχει και το google ε! Σοβαρευτείτε μερικοί εδώ μέσα που θα μας βγάλετε τρελούς! Spoiler Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2019 από music_lover
hiimFred Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Τα "Τ" γίνανε διαφορετική σειρά πλέον? Να τα περιμένουμε και κοντά στο 1000άρικο?
JcD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, baiosss είπε Τότε λες ψέματα. Είμαι κάτοχος συσκευών της Oneplus από το OnePlus 3 και δεν συνάντησα ποτέ τέτοια προβλήματα και τέτοια κολλήματα στον βαθμό που περιγράφεις. Μόνο στο Oneplus 5, στις αρχικές εκδόσεις της Pie υπήρχε ένα σχετικό stutter και αυτό διορθώθηκε αργότερα. Όχι όμως και πάλι στον τραγικό βαθμό που γράφεις πιο πάνω. Και τα αποτελέσματα της Google που παραθέτεις, δεν λένε τίποτα σαν αποδείξεις. Τα μισά τουλάχιστον είναι από τεχνολογικά αναλφάβητους ινδούς του community της OnePlus, που δεν ξέρουν ούτε πως να βγάλουν φωτογραφίες η να κάνουν κλήσεις και spammαρουν διαρκώς με χαζές ερωτήσεις. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό που μπορεί να έπεσαν σε ελαττωματικές παρτίδες, που αμφιβάλλω, μιας και το software λίγο πολύ είναι ίδιο για όλους. Οπότε η λες ψέματα η έπεσες σε κάτι ελαττωματικό. Χωριά το γεγονός φυσικά ότι ακόμα και εδώ, είσαι ο μοναδικός που περιγράφεις όλα αυτά. Ψέματα θα έλεγα αν googlara το λειτουργικό και σου έλεγα ότι είχε το τάδε πάνω. Αλλά εντάξει, πάσο, δεν έχω λόγο να συνεχίσω την κουβέντα!
baiosss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, JcD είπε Αλλά εντάξει, πάσο, δεν έχω λόγο να συνεχίσω την κουβέντα! Λογικό. Εφόσον γράφεις αερολογιες και μη αποδείξιμα πράγματα.
JcD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, baiosss είπε Λογικό. Εφόσον γράφεις αερολογιες και μη αποδείξιμα πράγματα. Φοβερή πλάκα 😂Έχεις βγάλει τρελούς αυτούς που μιλάνε για stuttering, έχεις βγάλει εμένα ψεύτη ή χαλασμένες τις συσκευές που χρησιμοποίησα...εγώ λέω τις αερολογίες? 😂 Δεν είναι αποδείξιμα αυτά που διαβάζουμε με ένα απλό google search διότι πρέπει ο άλλος να είναι τεχνολογικά "αλφαβητισμένος" για να καταλάβει το stuttering? Ρε'συ γράφει ο κόσμος την εμπειρία του με τις συγκεκριμένες συσκευές κι επειδή η δική σου εμπειρία είναι διαφορετική όλοι οι άλλοι είναι τρελοί-ψέυτες-άσχετοι με την τεχνολογία? 🤣Καληνύχτα !!! 😂
winmac Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, insomniaholic είπε θα προτιμουσα να εβγαζε η εταιρια ενα flagship τη χρονιά. Γιατί ο κάθε αγοραστής που δεν παίρνει το Τ μοντέλο θα αισθάνεται περιεργα ακομα δεν πηρε το κινητο εβγαλε αλλο.... one+ ή iphone όμως μιας και έχεις και τα 2? Ρωτάω μιας και είμαι σε δίλημμα
baiosss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 8 ώρες πριν, JcD είπε Φοβερή πλάκα 😂Έχεις βγάλει τρελούς αυτούς που μιλάνε για stuttering, έχεις βγάλει εμένα ψεύτη ή χαλασμένες τις συσκευές που χρησιμοποίησα...εγώ λέω τις αερολογίες? 😂 Δεν είναι αποδείξιμα αυτά που διαβάζουμε με ένα απλό google search διότι πρέπει ο άλλος να είναι τεχνολογικά "αλφαβητισμένος" για να καταλάβει το stuttering? Ρε'συ γράφει ο κόσμος την εμπειρία του με τις συγκεκριμένες συσκευές κι επειδή η δική σου εμπειρία είναι διαφορετική όλοι οι άλλοι είναι τρελοί-ψέυτες-άσχετοι με την τεχνολογία? 🤣Καληνύχτα !!! 😂 Συνεχίζεις και εκτιθεσαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 16/9/2019 στις 6:44 ΜΜ, lawlezz είπε μας τα χαλας OnePlus με ουτε 10% upgrade....αλλα περιμενουμε να δουμε Στις 16/9/2019 στις 6:45 ΜΜ, TechnoState είπε ..... από τότε που έφτιαξε όνομα, έχει μπει σε path κανονικού αρμέγματος. Το καλό είναι ότι έχουν ήδη αρχίσει τα απανωτά flash sales στα 7/7pro κ πλέον με κουπονάκια, κυκλοφορούν σε "σωστές τιμές". Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάτι. Δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη ημερομηνία που όλοι η ανθρωπότητα είμαστε έτοιμη να αλλάξουμε την συσκευή. Ούτε καν αναγνωρίζουμε ως καταναλωτές την ίδια διάρκεια σχεδόν σε οποιοδήποτε προϊόν. Πολύ καλώς οι εταιρείες μειώνουν τον χρόνο ανανέωσης των μοντέλων, καθώς κάποια χαρακτηριστικά μπορεί να μην εφικτό να συμπεριληφθούν σε ένα δεδομένο μέγιστο κόστος (π.χ. 90hz οθόνη). Οπότε όποιος οπαδός της OnePlus θα χρειαστεί τώρα νέα συσκευή θα έχει αυτό το πλεονέκτημα. Και αντίθετα, ένας οπαδός της OnePlus δεν θα προτιμήσει τελικά άλλη εταιρεία επειδή την δεδομένη στιγμή οι ανταγωνιστές έχουν σαφές πολύ καλύτερο πακέτο. Προσωπικά, περιμένω πως και πως την στιγμή όπου μια εταιρεία θα συντηρεί ένα μοντέλο χωρίς αριθμούς, και αντίθετα μικροαλλαγές μπορούν να υπάρξουν οποιαδήποτε μέρα, χωρίς βαρύγδουπα event και press-release.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα