Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, baiosss είπε

Μα δεν είναι τα 90Hz που κάνουν την διαφορά μόνο. Τα Oneplus πάντα ήταν εκνευριστικά γρήγορα και smooth απέναντι στον ανταγωνισμό.

και γω ο βλακας....δεν το ξερα....μεχρι που το πηρα ημουν κοροιδο της apple

• Like 3
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

as an (unbiased) iPhone user, OnePlus is the only Android Phone that I would buy. But c'mon every 6 months they are releasing a new phone with a few minor upgrades, that doesn't make sense. Also they should improve their cameras

• Like 2
Δημοσ.

Παιδες και αμα βγαζουν νεο καθε λιγο τι μας πειραζει? Εγω χαζευα τα oneplus απο το 3 και τελικα πηρα το 6T το οποιο δεν σκεφτομαι να αλλαξω κ αμεσα. Οποτε βγει κατι αρκετα διαφορετικο τοτε θα το σκεφτω για αλλαγη. Αμα ηταν ετσι θα επρεπε καθε 9 μηνες να αλλαζουμε αυτοκινητα και μηχανακια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα προτιμουσα να εβγαζε η εταιρια ενα flagship τη χρονιά. Γιατί ο κάθε αγοραστής που δεν παίρνει το Τ μοντέλο θα αισθάνεται περιεργα ακομα δεν πηρε το κινητο εβγαλε αλλο....

Επεξ/σία από insomniaholic
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nikko_ είπε

Eνώ αδαείς και άσχετους βλέπουμε κάθε μέρα.

Για ανέπτυξε την σκέψη σου έτσι για να καταλάβουμε τι θέλει να πει ο ποιητής!

13 ώρες πριν, music_lover είπε

Πως φαίνεται το apple fanboy απο το χιλιόμετρο που δεν εχει δοκιμάσει ποτέ του 90hz display με oxygen os.

Δεν έχω πάρει ποτέ iphone μέχρι τώρα μάστορα, με s10 είμαι προερχόμενος από σειρά συσκευών Galaxy & Sony. Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου το τελευταίο onePlus και μου έκανε εντύπωση το stuttering.! Αφήστε τα 90hz  κατά μέρος, το smoothness του iphone 7 που έχει η κοπελιά μου δεν θα το δείτε ούτε με 120hz display, που μου φάγατε τον τραχανά των 90hz επί τόπου!

12 ώρες πριν, baiosss είπε

Μα δεν είναι τα 90Hz που κάνουν την διαφορά μόνο. Τα Oneplus πάντα ήταν εκνευριστικά γρήγορα και smooth απέναντι στον ανταγωνισμό.

Δε ροκς αρ λαφκινκ!

• Confused 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, JcD είπε

Δεν έχω πάρει ποτέ iphone μέχρι τώρα μάστορα, με s10 είμαι προερχόμενος από σειρά συσκευών Galaxy & Sony. Πρόσφατα έπιασα στα χέρια μου το τελευταίο onePlus και μου έκανε εντύπωση το stuttering.! Αφήστε τα 90hz  κατά μέρος, το smoothness του iphone 7 που έχει η κοπελιά μου δεν θα το δείτε ούτε με 120hz display, που μου φάγατε τον τραχανά των 90hz επί τόπου!

Δε ροκς αρ λαφκινκ!

Το οτι εσύ είδες stuttering σε op7/7pro και σου έκανε και εντύπωση κι όλας είναι απίστευτο.

Συγχαρητήρια.

Να τα αφήσετε για εμάς και να μην πάρετε ποτέ OP

Δημοσ.
2 ώρες πριν, JcD είπε

Δε ροκς αρ λαφκινκ!κλαι

κλαίω οταν δεν έχεις ιδέα αλλα θες ν πεις κάτι

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jackess είπε

Το οτι εσύ είδες stuttering σε op7/7pro και σου έκανε και εντύπωση κι όλας είναι απίστευτο.

Συγχαρητήρια.

Έχω εδώ κ 1.5 χρόνο το op 6 και είναι το ίδιο γρήγορο και smooth όπως την πρώτη μέρα που το πήρα. Πριν από αυτό είχα iphone 7. Δεν έχω δει κανένα stuttering με το op. Είναι με διάφορα το πιο γρήγορο android κινητό που έχω δουλέψει ποτέ μου. Εννοείται στα ίδια επίπεδα με τα iphone, όσο κ αν δεν ήθελα να το πιστέψω κ εγώ στην αρχή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreas84gr είπε

Έχω εδώ κ 1.5 χρόνο το op 6 και είναι το ίδιο γρήγορο και smooth όπως την πρώτη μέρα που το πήρα. Πριν από αυτό είχα iphone 7. Δεν έχω δει κανένα stuttering με το op. Είναι με διάφορα το πιο γρήγορο android κινητό που έχω δουλέψει ποτέ μου. Εννοείται στα ίδια επίπεδα με τα iphone, όσο κ αν δεν ήθελα να το πιστέψω κ εγώ στην αρχή.

Συγχαρητήρια για την εμπειρία σου, η δική μου είναι άλλη, έχω πιάσει και το 6άρι στα χέρια μου, δεν το είχα πολύ καιρό αλλά αυτό που είδα αυτό λέω, stuttering.

2 ώρες πριν, jackess είπε

Συγχαρητήρια.

Θα πάρω αν βγει σε μέγεθος που να με βολεύει, δεν έχω κόλλημα με καμία εταιρία, 4-5 κινητά το χρόνο αλλάζω από χόμπι, είμαι ανοιχτός να δοκιμάσω όλες τις μάρκες.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, andreas84gr είπε

Και εγώ πριν το OP5 ένα SE ειχα (και για λίγο καιρό ένα 7plus) μέχρι που μου καρφώθηκε η ιδέα να δοκιμάσω op και από τότε δεν γυρίζω πίσω. Τουλάχιστον όχι μέχρι να βγει κάτι σοβαρό. Ήμουν άτομο που ανά 6μηνο περίπου άλλαζα τηλ. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαι με το op5 και εκτός από ένα restore αναγκαστικά όταν το έστειλα για την δωρεάν ανανέωση μπαταρίας δεν έχει κάνει ούτε καθαρισμό της cache.

5 λεπτά πριν, JcD είπε

Συγχαρητήρια για την εμπειρία σου, η δική μου είναι άλλη, έχω πιάσει και το 6άρι στα χέρια μου, δεν το είχα πολύ καιρό αλλά αυτό που είδα αυτό λέω, stuttering.

Συγχαρητήρια και πάλι, σε κάποιους αρέσουν οι chubby σε κάποιους οι petite. Να τα αφήσετε τα Op για εμάς που είμαστε τυφλοί και δε βλέπουμε κολλήματα.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, JcD είπε

Δώσε μας παραπάνω στοιχεία. Με ποια έκδοση android ήσουν στο OP6; Με ποιό Oxygen OS ήσουν; Που το παρατηρούσες το stuttering; Σε εφαρμογές τυπου facebook, Chrome κλπ, η και στα μενού των ρυθμίσεων για παράδειγμα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Θα πάρω αν βγει σε μέγεθος που να με βολεύει, δεν έχω κόλλημα με καμία εταιρία, 4-5 κινητά το χρόνο αλλάζω από χόμπι, είμαι ανοιχτός να δοκιμάσω όλες τις μάρκες.

μπορει να έπιασες κανένα που ειχε πέσει σε καμια φωτια λιωμένο δεν εξηγείται αλλιώς ειναι το πιο γρήγορο android κ τ Πίο smooth κινητο ξαναλέω ειχα δεκα χρονια iPhone πιστός σαν σκύλος με το μονο που ίσως θα άλλαζα η θα δοκίμαζα το OnePlus απο εδω κ πέρα ειναι με κανεναν google pixel

Δημοσ.
1 ώρα πριν, baiosss είπε

Δώσε μας παραπάνω στοιχεία. Με ποια έκδοση android ήσουν στο OP6; Με ποιό Oxygen OS ήσουν; Που το παρατηρούσες το stuttering; Σε εφαρμογές τυπου facebook, Chrome κλπ, η και στα μενού των ρυθμίσεων για παράδειγμα; 

Δεν ξέρω δεν τα κοίταξα αυτά... στο scrolling και στις εναλλαγές στο μενού, αυτό φαίνεται συνήθως σε εναλλαγές μεταξύ της κάμερας και του κυρίως μενού, σε άνοιγμα κλείσιμο εφαρμογών κλπ. Κοληματάρες έτρωγαν, κι ούτε λιωμένα ήταν ούτε κάτι είχαν, καινούργια τηλέφωνα ήταν, δύο είδα τα ίδια κολλήματα είδα.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...