Προς το περιεχόμενο

PC από το overclockers.co.uk.

Jaco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα pc από το overclockers... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι γίνεται με τα μεταφορικά, γιατί το site τους δεν μπορεί να υπολογίσει τα έξοδα αυτά... Τους έστειλα ένα e-mail που τους ζητάω αν γίνεται να μου το συναρμολογήσουν εκεί και να μου στείλουν μόνο το case με αυτά που περιέχει... Περιμένω απάντηση, αλλά μάλλον θα είναι αρνητική καθώς δεν αναφέρουν κάτι τέτοιο στο site τους...

Απόρια μου λοιπόν είναι αν έχει παραγγείλει κανείς μεγάλη ποσότητα από εκεί, όπως ένα ολοκληρωμένο PC και αν μπορεί να μου πει τι έξοδα είχε για την μεταφορά και τον τρόπο που έγινε η πληρωμή...

Δημοσ.

Deathstar, ευχαριστώ για την απάντηση...

(α) Αν μου το στείλει κάποιος άλλος από εκεί, ασφαλισμένο, ισχύει η εγγύηση του...???

(β) Γιατί σε αυτήν την ριμάδα την Ελλάδα, όλα είναι πανάκριβα...???

(γ) Γιατί αυτοί οι μαμάκες οι Άγγλοι δεν στέλνουν και σε μας τίποτα...??? Δεν ζήτησα και τα μάρμαρα του Παρθενώνα...!!!

Δημοσ.

Den tha sou sinistousa na sou to sinarmologisoune ekei kai na sou to stiloune giati otan ftasei den nomizw na uparxei periptwsi na brisketai se kalh katastasi.

Exw metaferei polles fores pragmata agglia-elada me metaforikes kai ta misa apo auta ftasane se kalh katastasi...ta upolupa htane les kai ta klotsousane...Genika den tous endiaferi.. ta petane ta demata kai an doune kati pou na leei fragile tote einai pou den tous kegetai karfi..... malista mia fora eftase mono to kouti apo to scanner mou xwris to scanner mesa.

To na ta asfalisei kapoios kai na sou ta stilei den aksizei giati tha sou kostisei pio akriba kai apo to na to agoraseis elada.

Me liga logia ksexase to ektos kai an theleis na exeis istories me tis metaforikes.

BTW egw akoma perimenw apozimiwsi apo to scanner mou. Exei perasei enamisi xronos. Plus an kati den to stileis asfalismeno tote sou apozimiwnoune tin aksia tou simfona me to baros tou... Diladi h apozimiwsi gia to scanner mou ante na epiane me to zori 10 euro...

Δημοσ.

a) Tha isxii kanonikotata

B) giati i ellada einai mikroteri agora opote alo kapio magazi na pai 1000 komatia Corsair mnimi kai alo na pari 40 komatia

c) Giati tha plirosis pola stin metaoforiki kai den kseroun kai se ti katastasi tha ftasi opote tha exoun pola returns pou den to theloun

Ego oses fores exo stili to PC agglia -elada- agglia pote den epathe tipota ala apo tin ali panda to estelna me DHL mpori na plirona kati parapano ala exo to kefali mou isixo

Δημοσ.

Toufas, thanx για την προσφορά, αλλά τα παιδιά έχουν δίκιο... και εγώ το pc μου όταν το κατέβασα από Γερμανία το είχα σε κομμάτια μέσα σε τσάντα μαζί μου... Αν το στείλουν courrier κανείς δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα φτάσει... Δεν είναι ακόμα ώριμη η αγορά από άλλες χώρες, ούτε της Ε.Ε... Τελικά η μόνη λύση είναι να το φέρνει κανείς μόνος του σε τσάντα...

Δημοσ.

Τα άξοδα αποστολής για κάθε πακέτο ξεχωριστά υπερβαίνουν κατά πολύ του να στείσω το pc εδώ Ελλάδα... άσε που η πιθανότητα να χαθούν κάποια από αυτά στον δρόμο υπάρχει ακόμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...