Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχει λήξει το συμβόλαιο μου στη Vodafone και θέλω να κάνω αναβάθμιση από 50mbps σε 100/200 που έγιναν πρόσφατα διαθέσιμα στη περιοχή μου. Θέλω να ρωτήσω τι τιμές να περιμένω να πετύχω για τέτοια πακέτα μετά από παζάρια. Τώρα δίνω 23€ περίπου το μήνα για το 50αρι μαζί με απεριόριστα σταθερά και μετά από 5€ έκπτωση λόγω συνδυασμού με κινητού στη Vodafone. Βλέπω αρχικές τιμές στα 100mbps για 40€+ που μου φαίνονται εξωφρενικες... Τι τιμές έχετε πετύχει εσείς σε τέτοια πακέτα;

Δημοσ.

Τα 40€ που βλέπεις για 100άρα δεν είναι για πάντα αλλά για συμβόλαιο 1-2 χρόνια, μετά πρέπει να πηγαίνει γύρω στα 60€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, carolosjk είπε

Καλησπέρα,

Έχει λήξει το συμβόλαιο μου στη Vodafone και θέλω να κάνω αναβάθμιση από 50mbps σε 100/200 που έγιναν πρόσφατα διαθέσιμα στη περιοχή μου. Θέλω να ρωτήσω τι τιμές να περιμένω να πετύχω για τέτοια πακέτα μετά από παζάρια. Τώρα δίνω 23€ περίπου το μήνα για το 50αρι μαζί με απεριόριστα σταθερά και μετά από 5€ έκπτωση λόγω συνδυασμού με κινητού στη Vodafone. Βλέπω αρχικές τιμές στα 100mbps για 40€+ που μου φαίνονται εξωφρενικες... Τι τιμές έχετε πετύχει εσείς σε τέτοια πακέτα;

εχω 100 αρα,με απεριοριστα σταθερα-κινητα και βασικο πακετο τηλεορασης νοβα σινεμα με 48.15

Επεξ/σία από PantKo
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 16/9/2019 στις 5:50 ΜΜ, carolosjk είπε

Καλησπέρα,

Πως το κατάφερες αυτό με τα 23 ευρώ για 50ρι;

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, HateMe είπε

28 είναι πρακτικά (έχει 5 ευρώ έκπτωση επειδή έχει και κινητό Vodafone

• Like 1
Δημοσ.

και εγω cyta ή 24 ή 26 έδινα επειδη ημουν καιρό πελατης μου εκαναν καλη προσφορα για να μεινω (και μαλιστα με 10up) σε συνδιασμο με κινητο που εβαλα στον πατερα μου και -1 μειωση για ηλεκτρνικο λογαριασμο

Δημοσ.

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Είμαι χρόνια στη vodafone και σε συνδυασμό με το -1€ από το e-bill και -5€ από το κινητό βγαίνει 23 και κάτι ο λογαριασμός

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

28 είναι πρακτικά (έχει 5 ευρώ έκπτωση επειδή έχει και κινητό Vodafone

Έστω. Νομίζω τώρα το έχουν στα 33 η στα 34 το vdsl 50.

Παίχτηκε καμιά προσφορά από εκείνους, η το κυνήγησε με κάποιον τρόπο και του το κατέβασαν τόσο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HateMe είπε

Έστω. Νομίζω τώρα το έχουν στα 33 η στα 34 το vdsl 50.

Παίχτηκε καμιά προσφορά από εκείνους, η το κυνήγησε με κάποιον τρόπο και του το κατέβασαν τόσο;

Συνηθώς πετυχαίνω καλύτερες τιμές άμα τους πω οτι πήρα καλύτερη προσφορά από άλλη εταιρία και θα φύγω. Σε γνωστό μου του είχε κάνει δώρο η cosmote πριν κάποια χρόνια το cosmote tv(ή ote tv, όπως λεγόταν τότε) και από 5€ κάρτα στα κινητά της οικογενείας κάθε μήνα για να μη φύγει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, carolosjk είπε

Συνηθώς πετυχαίνω καλύτερες τιμές άμα τους πω οτι πήρα καλύτερη προσφορά από άλλη εταιρία και θα φύγω. Σε γνωστό μου του είχε κάνει δώρο η cosmote πριν κάποια χρόνια το cosmote tv(ή ote tv, όπως λεγόταν τότε) και από 5€ κάρτα στα κινητά της οικογενείας κάθε μήνα για να μη φύγει.

Κλαίω.. Τελειώνει το συμβόλαιο μου τώρα με την vodafone εντωμεταξύ.

Θα προσπαθήσω να κάνω κανα τέτοιο 😜

Δημοσ.

ημουν 15 χρόνια πελάτης στην βοδα και έφυγα πρόσφατα τρεχοντας, αφού έληξε το συμβόλαιο μου, μιλαμε το τμήμα πωλήσεων ή οι συνεργαζόμενοι πωλητές τους είναι επιεικώς ΓΤΠ να μη πω τπτ χειρότερο!!

Ένα μήνα προσπαθούσαν να με πεισουν να αναβαθμίσω με 29.90 στην 50αρα double play και καλά ότι είναι ανεπαναλητη προσφορά τη στιγμή που ανταγωνιστής μου έδωσε 35ευρώ τη κατοστάρα φαιμπερ χωρίς δευτερη κουβέντα προκειμένου να με κάνει πελάτη συν 120 λεπτά σε καρτοκινητα καθε μηνα και άλλες παροχές. Επί μία βδομάδα έχουν λυσάξει στα τηλέφωνα να μου τάζουν λαγους με πετραχήλια να γυρισω βοδα αλλά ηρωικό τέλος με μαύρη πέτρα πιο πολύ για την κοροιδια και το χρόνο μου που ξοδεψα πριν.   

Συμβουλή προς όλους, και το τελευταίο ευρώ που θα σας κόψουν τόσο πιο πολύ θα σας έχουν σε εκτίμηση γιατί σίγουρα έχουν όλο το κόσμο για βόδια. 

• Super Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, jackess said:

Γνωρίζει κανένας πια είναι η φθηνότερη 100ρα αυτη τη στιγμή;

Forthnet.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ThReSh είπε

Forthnet.

μόλις το κοίταξα και η φορθνε μου δινει εως 24... wind/ote δινουν 100ρα, η wind με 45€ αυτη τη στιγμη και ισως τους πισω να το ριξουν κανα ταληρο αν το συνδιασω με το υπαρχον συμβ. κινητης

ποσο την εχει η φορθνε αξιζει αν το κυνηγήσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...