slk200gr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δικηο θα ειχες αν δεν στο ειχαν φερει μια φορα,εμείς ενημερώνουμε κατα την παραγγελία ποτε είμαστε σπιτι
takoulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, safridia είπε Ναι το δεχομαι οτι εχουν πολυ δουλεια αυτον τον καιρο, ελληνικη επιχειρηματικοτητα, για αλλη μια φορα οι γιορτες ηρθαν απροειδοποιητα και δεν το περιμεναν να αυξηθει η δουλεια, δεν ειναι εποχικο γεγονος και δεν ξερουν. ΕΣΤΩ Οχι δεν μπορω να παω να τον παρω εγω, ειναι μεγαλο δεμα και δεν το φανταζομαι οτι θα παει καλα να παω με μεσα μαζικης μεταφορας για ενα αρκετα μεγαλο κουτι 15 κιλων, γιαυτο τον λογο αυτο που αγορασα ειχε αποστολη στο σπιτι. Εχω πληρωσει μεταφορα μεχρι την πορτα του σπιτιου μου, δεν βλεπω τον λογο να κανω την δουλεια αλλου για την οποια εχουν πληρωθει κιολας. Εαν ολοι λεμε ναι σε τετοιες τακτικες, σε λιγα χρονια αφου εισπραξουν την πληρωμη τους θα μας λενε στο τηλεφωνο "Ρε φιλαρακι, επειδη εχουμε μεγαλο φορτο εργασιας δεν πεταγεσαι μεχρι Γερμανια να το παρεις μονος σου;" Ειμαι παραλογος; Απλα παρε τηλεφωνο και πες τους να στο φερουν απο εβδομαδα... Να σε παρουν τηλεφωνο πρωτα...
LouCi4er Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 DHL Standart Delivery ειναι τo Γερμανικο Ταχυδρομειο οπως σωστα ειπατε αλλα δεν εχει σχεση το tracking number.Ουτε οτι επειδη ειναι Ταχυδρομειο θα το φερουν τα ΕΛΤΑ.Εμενα παραγγελια απο Γερμανικο Ebay 4 του μηνα με DHL Standard Delivery,εφτασε Ελλαδα 10 του μηνα και σημερα μου το παρεδωσε η Seedex(Επαρχια ομως).
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 On 12/12/2019 at 20:55, LouCi4er said: DHL Standart Delivery ειναι τo Γερμανικο Ταχυδρομειο οπως σωστα ειπατε αλλα δεν εχει σχεση το tracking number.Ουτε οτι επειδη ειναι Ταχυδρομειο θα το φερουν τα ΕΛΤΑ.Εμενα παραγγελια απο Γερμανικο Ebay 4 του μηνα με DHL Standard Delivery,εφτασε Ελλαδα 10 του μηνα και σημερα μου το παρεδωσε η Seedex(Επαρχια ομως). για αυτο ειπαμε οτι μπορει να παει ολο με dhl μπορει να ξεκινησει με dhl και να δοθει σε αλλη εταιρεια courrier ή να ξεκινησει Dhl και να ερθει με ταχυδρομειο. On 12/12/2019 at 19:46, safridia said: Εχω να παραλαβω δεμα απο Γερμανια, πληρωμενο μαζι με το προιον που αγορασα (ενας 3d εκτυπωτης). Ενω εχει κανονικα tracking number που ειναι καπως ετσι CP123456DE οταν μπηκε Ελλαδα αλλαξε tracking number με σκετα νουμερα. Χθες ειχα δει οτι μπηκε ηδη Ελλαδα απο τις 10 Δεκεμβριου, καλεσα λοιπον και η DHL εβλεπαν και αυτοι οτι το εχουν αλλα δεν ηξεραν ποτε θα το φερουν. Σημερα προσπαθησαν να το φερουν, χωρις φυσικα ποτε να ενημερωθω με οποιοανδηποτε τροπο και ελειπα. Με καλεσε ο ευγενεστατος διανομεας εαν υπαρχει καποιο αλλο διαμερισμα να το αφησει, δεν μπορεσε να κανει ουτε μια μικρη παρακαμψη και εφυγε. Καλεσα εγω την εξυπηρετηση πελατων για να μαθω ποτε θα ξαναερθουν και η κυρια εκει μου ειπε οτι δεν θα το ξαναφερουν και να παω εγω να το παρω. Μιλαμε για ενα μεγαλο πραγμα 15κιλα βαρος. Μου ειπε οτι το συγκεκριμενο ειναι απλο σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ και πρεπει εγω να το παραλαβω και οτι εχουν πολυ μεγαλο φορτο εργασιας και δεν προλαβαινουν. Της απαντησα οτι εαν ηταν απλο σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ τοτε πως προσπαθησαν να το φερουν σημερα και οτι εγω δεν ειμαι μετοχος της εταιριας οποτε δεν μπορω να κανω προσληψεις. Ζητησα να μιλησω με καποιον προισταμενο, εκανε πως κρατησε το τηλεφωνο και κλεισαμε εκει, φυσικα δεν καλεσε κανεις. Τι κανουμε; Πρεπει να γινω ο κακος για να μου φερουν το δεμα; μονο αν ηταν ελτα δεν θα στο εφερναν ή αν ειχε σημειωθει να μεινει στο courrier που σε σενα δεν ισχυει.απλα η αλλη για να γλυτωσει δουλεια σου ειπε ελα να το παρεις. συνηθως τα ξαναφερνουν κα σε πολλες περιπτωσεις μπορεις εσυ να πεις το ποτε.
safridia Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, poulinos είπε μονο αν ηταν ελτα δεν θα στο εφερναν ή αν ειχε σημειωθει να μεινει στο courrier που σε σενα δεν ισχυει.απλα η αλλη για να γλυτωσει δουλεια σου ειπε ελα να το παρεις. συνηθως τα ξαναφερνουν κα σε πολλες περιπτωσεις μπορεις εσυ να πεις το ποτε. Επεμεναν μεχρι αηδιας οτι αλλαξε η πολιτικη τους και πανε στα τυφλα και οποιον βρουνε εχει καλως, αλλιως τους καλεις εσυ για να πας να το παρεις απο οπου τους βολευει αυτους. Καλη φαση. Με την πολυ γκρινια μου καναν "κατ'εξαιρεση" δευτερη αποστολη την οποια απο καθαρα δικια μου βλακεια (με πιασαν απροετοιμαστο και ειπα ναι ενω ο ανθρωπος που ηταν στο σπιτι επρεπει να παει σε προγραμματισμενο ραντεβου σε νοσοκομειο που δεν θυμομουν) και την δευτερη φορα δεν μας βρηκαν ξανα. Για 30 λεπτα μονο. Τελικα το εφεραν καπου εκει κοντα, καθολου βολικο, και πηγα και το πηρα μονος μου. "Γαματη" εξυπηρετηση. Πληρωνεσαι να κανεις το εργο Α και κανεις το εργο Β επειδη "αλλαξε η πολιτικη μας, λογω φορτου εργασιας". Ελλαδαρα yeahhh
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 οτι πανε στα τυφλα ισχυει.δηλαδη δεν θα σε παρουν να σου πουν οτι θα στο φερουμε αυριο εκτος αν το προλαβεις εσυ και μπεις στο site και πεις ποτε να στο φερουν. απλα καμια φορα μπορει να με παρουν πιο νωρις οτι θα περασουν κτλ. αλλα και σε acs λογω μεγαλου φορτου και οχι μονο εχω δει ωραιες καταστασεις. μου το φερνουν (υποτιθεται δεν βρισκουν το σπιτι).παω απογευμα να το παρω μου λενε δεν το εχει φερει ο courrier ακομα πισω περνα αργοτερα.λεω οκ μην περασω αργοτερα ας περασω αυριο.και ο courrier επειδη τον βολευε το αφησε σε αλλο καταστημα.μου στειλαν μυνημα.καλα λεω που δεν πηγα πιο μετα δηλαδη. αλλα ναι ετσι με βολευε στο αφηνω σε αλλο καταστημα.απο χαλανδρι το πηγαν χολαργο. 13 hours ago, safridia said: Επεμεναν μεχρι αηδιας οτι αλλαξε η πολιτικη τους και πανε στα τυφλα και οποιον βρουνε εχει καλως, αλλιως τους καλεις εσυ για να πας να το παρεις απο οπου τους βολευει αυτους. Καλη φαση. Με την πολυ γκρινια μου καναν "κατ'εξαιρεση" δευτερη αποστολη την οποια απο καθαρα δικια μου βλακεια (με πιασαν απροετοιμαστο και ειπα ναι ενω ο ανθρωπος που ηταν στο σπιτι επρεπει να παει σε προγραμματισμενο ραντεβου σε νοσοκομειο που δεν θυμομουν) και την δευτερη φορα δεν μας βρηκαν ξανα. Για 30 λεπτα μονο. Τελικα το εφεραν καπου εκει κοντα, καθολου βολικο, και πηγα και το πηρα μονος μου. "Γαματη" εξυπηρετηση. Πληρωνεσαι να κανεις το εργο Α και κανεις το εργο Β επειδη "αλλαξε η πολιτικη μας, λογω φορτου εργασιας". Ελλαδαρα yeahhh
safridia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, poulinos είπε οτι πανε στα τυφλα ισχυει.δηλαδη δεν θα σε παρουν να σου πουν οτι θα στο φερουμε αυριο εκτος αν το προλαβεις εσυ και μπεις στο site και πεις ποτε να στο φερουν. απλα καμια φορα μπορει να με παρουν πιο νωρις οτι θα περασουν κτλ. αλλα και σε acs λογω μεγαλου φορτου και οχι μονο εχω δει ωραιες καταστασεις. μου το φερνουν (υποτιθεται δεν βρισκουν το σπιτι).παω απογευμα να το παρω μου λενε δεν το εχει φερει ο courrier ακομα πισω περνα αργοτερα.λεω οκ μην περασω αργοτερα ας περασω αυριο.και ο courrier επειδη τον βολευε το αφησε σε αλλο καταστημα.μου στειλαν μυνημα.καλα λεω που δεν πηγα πιο μετα δηλαδη. αλλα ναι ετσι με βολευε στο αφηνω σε αλλο καταστημα.απο χαλανδρι το πηγαν χολαργο. Τους συγκρκειμενους τους ειχα καλεσει την προηγουμενη και δεν ξερανε να μου πουνε ποτε θα το φερουν, μου ειπαν να καλεσω εγω ξανα αυριο, φυσικα επειδη εχω και δουλεια να κανω και οχι να κανω τηλεφωνα ξεχαστηκα και δεν τους καλεσαν, ηρθαν τυφλα. Θυμαμαι καποτε εκανα αγορες απο καταστημα (δεν ειμαι σιγουρος ποιο ομως, ισως το myprotein) το οποιο μου το εφερνε μια εταιρια (πιθανος να ειναι και η ιδια εταιρια) η οποια εστελνε ενα sms που ελεγε θα ερθουμε αυριο, εαν δεν σε βολευει κανε κλικ εδω και αλλαξε ηλεκτρονικα την ημερομηνια. Ποσο βολικο ηταν αυτο, γιατι ενταξει καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να εχουν ατομα να καλουν τους παντες μια ημερα πριν αλλα ειναι και λαθος να μην ενημερωνεις καν.
Arwindan Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 19 ώρες πριν, safridia είπε Τους συγκρκειμενους τους ειχα καλεσει την προηγουμενη και δεν ξερανε να μου πουνε ποτε θα το φερουν, μου ειπαν να καλεσω εγω ξανα αυριο, φυσικα επειδη εχω και δουλεια να κανω και οχι να κανω τηλεφωνα ξεχαστηκα και δεν τους καλεσαν, ηρθαν τυφλα. Θυμαμαι καποτε εκανα αγορες απο καταστημα (δεν ειμαι σιγουρος ποιο ομως, ισως το myprotein) το οποιο μου το εφερνε μια εταιρια (πιθανος να ειναι και η ιδια εταιρια) η οποια εστελνε ενα sms που ελεγε θα ερθουμε αυριο, εαν δεν σε βολευει κανε κλικ εδω και αλλαξε ηλεκτρονικα την ημερομηνια. Ποσο βολικο ηταν αυτο, γιατι ενταξει καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να εχουν ατομα να καλουν τους παντες μια ημερα πριν αλλα ειναι και λαθος να μην ενημερωνεις καν. Στην DHL συμβαίνει σίγουρα αυτό. Παρέλαβα χθες δέμα που είχε φύγει προχθές από Ολλανδία και υπήρχε τέτοια επιλογή.
poulinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2020 On 31/12/2019 at 17:50, safridia said: Τους συγκρκειμενους τους ειχα καλεσει την προηγουμενη και δεν ξερανε να μου πουνε ποτε θα το φερουν, μου ειπαν να καλεσω εγω ξανα αυριο, φυσικα επειδη εχω και δουλεια να κανω και οχι να κανω τηλεφωνα ξεχαστηκα και δεν τους καλεσαν, ηρθαν τυφλα. Θυμαμαι καποτε εκανα αγορες απο καταστημα (δεν ειμαι σιγουρος ποιο ομως, ισως το myprotein) το οποιο μου το εφερνε μια εταιρια (πιθανος να ειναι και η ιδια εταιρια) η οποια εστελνε ενα sms που ελεγε θα ερθουμε αυριο, εαν δεν σε βολευει κανε κλικ εδω και αλλαξε ηλεκτρονικα την ημερομηνια. Ποσο βολικο ηταν αυτο, γιατι ενταξει καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να εχουν ατομα να καλουν τους παντες μια ημερα πριν αλλα ειναι και λαθος να μην ενημερωνεις καν. επειδη εχω παραγγελει απο εκει ναι σε Dhl βγαινει.βεβαια δεν θυμαμαι αν η Myprotein στελνει σε ολες τις περιπτωσεις με dhl.γιατι πλεον εχω 2-3 διαφορετικους τροπους αποστολης.ολοι θυμαμαι οτι ειναι με tracking number βεβαια.
teri23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Στις 30/12/2019 στις 7:42 ΜΜ, safridia είπε Επεμεναν μεχρι αηδιας οτι αλλαξε η πολιτικη τους και πανε στα τυφλα και οποιον βρουνε εχει καλως, αλλιως τους καλεις εσυ για να πας να το παρεις απο οπου τους βολευει αυτους. Καλη φαση. Με την πολυ γκρινια μου καναν "κατ'εξαιρεση" δευτερη αποστολη την οποια απο καθαρα δικια μου βλακεια (με πιασαν απροετοιμαστο και ειπα ναι ενω ο ανθρωπος που ηταν στο σπιτι επρεπει να παει σε προγραμματισμενο ραντεβου σε νοσοκομειο που δεν θυμομουν) και την δευτερη φορα δεν μας βρηκαν ξανα. Για 30 λεπτα μονο. Τελικα το εφεραν καπου εκει κοντα, καθολου βολικο, και πηγα και το πηρα μονος μου. "Γαματη" εξυπηρετηση. Πληρωνεσαι να κανεις το εργο Α και κανεις το εργο Β επειδη "αλλαξε η πολιτικη μας, λογω φορτου εργασιας". Ελλαδαρα yeahhh Μένω Γερμανία και οποτε παραγγέλνω μέσω Ίντερνετ και λέει αποστολή με dhl κάνω τον Σταυρο μου μπάς και το φέρουν. Τις περισσότερες φορές δεν χτυπάν καν κουδούνι και αφήνουν σημείωμα να πάω να το παραλάβω από το ταχυδρομείο. Η Amazon είναι η καλύτερη, αν δεν είσαι σπίτι αφήνουν το πακέτο σε γείτονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα