gwsboca Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Γεια σας! Παρηγγειλα ενα αρωμα απο το site parfumdreams.de το οποιο οχι μονο δεν μου εχει στειλει shipping κ tracking number περα απο το order confirmation (τους εστειλα μηνυμα σχετικα με αυτο ακομη δεν εχω παρει απαντηση, αλλα διαβασα σε reviews σχετικα με το site δυστυχως εκ των υστερων αφου ειχα κανει τη παραγγελια μου οτι ποτε δε στελνουν ενμημερωτικο μηνυμα οτι εκαναν shipping κτλ κ απλα μια καλη πρωια σου ερχονται) και θα σταλθει μεσω του DHL delivery. Ξερετε περιπου πανω κατω ποσες μερες θα κανει να ερθει απο Γερμανια- Ελλαδα?? Ξερω οτι εξαρταται αν ειναι express ή standard ή κατι τετοιο, σιγουρα δεν ειναι express γιατι το εχω παραγγειλει απο τη περασμενη Τεταρτη...ευχαριστω εκ των προτερωννν
SilverVAR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 - 3 μέρες συνήθως με fast και 7 - 10 μέρες απλή Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από SilverVAR 1
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 4 hours ago, gwsboca said: Γεια σας! Παρηγγειλα ενα αρωμα απο το site parfumdreams.de το οποιο οχι μονο δεν μου εχει στειλει shipping κ tracking number περα απο το order confirmation (τους εστειλα μηνυμα σχετικα με αυτο ακομη δεν εχω παρει απαντηση, αλλα διαβασα σε reviews σχετικα με το site δυστυχως εκ των υστερων αφου ειχα κανει τη παραγγελια μου οτι ποτε δε στελνουν ενμημερωτικο μηνυμα οτι εκαναν shipping κτλ κ απλα μια καλη πρωια σου ερχονται) και θα σταλθει μεσω του DHL delivery. Ξερετε περιπου πανω κατω ποσες μερες θα κανει να ερθει απο Γερμανια- Ελλαδα?? Ξερω οτι εξαρταται αν ειναι express ή standard ή κατι τετοιο, σιγουρα δεν ειναι express γιατι το εχω παραγγειλει απο τη περασμενη Τεταρτη...ευχαριστω εκ των προτερωννν Αν είναι standard αποστολή, υπολόγιζε γύρω στο δεκαήμερο η μεταφορά. Στο χρονικό διάστημα αυτό, υπολόγισε επιπλέον τον χρόνο επεξεργασίας της παραγγελίας. 1
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 σβηστηκαν τα ασχετα.ο επομενος που θα πεταξει βλακεια θα παρει αδεια μεχρι τελος σεπτεμβρη 4 hours ago, gwsboca said: Γεια σας! Παρηγγειλα ενα αρωμα απο το site parfumdreams.de το οποιο οχι μονο δεν μου εχει στειλει shipping κ tracking number περα απο το order confirmation (τους εστειλα μηνυμα σχετικα με αυτο ακομη δεν εχω παρει απαντηση, αλλα διαβασα σε reviews σχετικα με το site δυστυχως εκ των υστερων αφου ειχα κανει τη παραγγελια μου οτι ποτε δε στελνουν ενμημερωτικο μηνυμα οτι εκαναν shipping κτλ κ απλα μια καλη πρωια σου ερχονται) και θα σταλθει μεσω του DHL delivery. Ξερετε περιπου πανω κατω ποσες μερες θα κανει να ερθει απο Γερμανια- Ελλαδα?? Ξερω οτι εξαρταται αν ειναι express ή standard ή κατι τετοιο, σιγουρα δεν ειναι express γιατι το εχω παραγγειλει απο τη περασμενη Τεταρτη...ευχαριστω εκ των προτερωννν υπαρχει περιπτωση ελλαδα να μην ερθει με dhl αλλα με αλλη εταιρεια courrier 1
gwsboca Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ :)))) 1
giorgos4ever Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, gwsboca είπε Γεια σας! Παρηγγειλα ενα αρωμα απο το site parfumdreams.de το οποιο οχι μονο δεν μου εχει στειλει shipping κ tracking number περα απο το order confirmation (τους εστειλα μηνυμα σχετικα με αυτο ακομη δεν εχω παρει απαντηση, αλλα διαβασα σε reviews σχετικα με το site δυστυχως εκ των υστερων αφου ειχα κανει τη παραγγελια μου οτι ποτε δε στελνουν ενμημερωτικο μηνυμα οτι εκαναν shipping κτλ κ απλα μια καλη πρωια σου ερχονται) και θα σταλθει μεσω του DHL delivery. Ξερετε περιπου πανω κατω ποσες μερες θα κανει να ερθει απο Γερμανια- Ελλαδα?? Ξερω οτι εξαρταται αν ειναι express ή standard ή κατι τετοιο, σιγουρα δεν ειναι express γιατι το εχω παραγγειλει απο τη περασμενη Τεταρτη...ευχαριστω εκ των προτερωννν DHL εκτός από την γνωστή εταιρία courier είναι και τα γερμανικά ΕΛΤΑ. Με ΕΛΤΑ θα σου έρθει για αυτό δεν έλαβες και tracking number. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos4ever 1 1
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 7 minutes ago, giorgos4ever said: DHL εκτός από την γνωστή εταιρία courier είναι και τα γερμανικά ΕΛΤΑ. Με ΕΛΤΑ θα σου έρθει για αυτό δεν έλαβες και tracking number. λαμβανεις tracking number και μετα ερχεται με αλλο tracking απο την εταιρεια που συνεργαζεται πχ ελτα ή acs σε αλλες περιπτωσεις κτλ.απλα το site δεν της εστειλε tracking
giorgos4ever Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, poulinos είπε λαμβανεις tracking number και μετα ερχεται με αλλο tracking απο την εταιρεια που συνεργαζεται πχ ελτα ή acs σε αλλες περιπτωσεις κτλ.απλα το site δεν της εστειλε tracking Deutsche Post DHL είναι τα γερμανικά ΕΛΤΑ. Αν η αποστολή έγινε με DHL EXPRESS πάω πάσο. Απλά συνήθως βλέπουμε το πρώτο και περιμένουμε να έρθει courier. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgos4ever
christakos07 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, giorgos4ever είπε Deutsche Post DHL είναι τα γερμανικά ΕΛΤΑ. Αν η αποστολή έγινε με DHL EXPRESS πάω πάσο. Απλά συνήθως βλέπουμε το πρώτο και περιμένουμε να έρθει courier. Μπορεί να παραλάβει και η Dhl. Δεν έχει να λέει. Σε αργή αποστολή από hawkers, έτσι έγινε.
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 11 hours ago, giorgos4ever said: Deutsche Post DHL είναι τα γερμανικά ΕΛΤΑ. Αν η αποστολή έγινε με DHL EXPRESS πάω πάσο. Απλά συνήθως βλέπουμε το πρώτο και περιμένουμε να έρθει courier. Υπαρχουν διαφοροι τροποι που μπορει να γινει.κακως δεν το ανεφερα πιο αναλυτικα.μπορει να σου ερθει απο την αρχη μεχρι το τελος με dhl που συνηθως ερχεται γρηγορα και αρκετα μεγαλο κοστος βεβαια. μετα υπαρχει περιπτωση να σου ερθει με tracking number της dhl το οποιο μετα θα παραδοθει στα ελτα ή γενικοτερα σε αλλο courrier και το Tracking number θα αλλαξει.ειναι λιγο μια ιστορια να το βρεις γιατι πρεπει να ξερεις με ποια εταιρεια συνεργαζεται. εκει αργει περισσοτερο αλλα ειναι παλι με tracking number. και μετα υπαρχει και αυτο που λες εσυ που μπορει να ειναι ενα απλο γραμμα χωρις tracking που θα φυγει απο γερμανια και απλα θα ερθει ελλαδα σαν κανονικο γραμμα. συνηθως οι εταιρειες στελνουν με τον πρωτο και τον δευτερο τροπο για να υπαρχει tracking number για ευνοητους λογους.αυτο προυποθετει βεβαια οτι θα μπει στον κοπο ο αποστολεας να σου το στειλει που μαλλον αυτοι δεν ιδρωνουν και πολυ για να το στειλουν.να στελνουν Unregistered το θεωρω δυσκολο διοτι ειναι μεγαλο ρισκο.μπορει ο αλλος να παραλαβει και να σου πει εγω δεν παρελαβα ποτε και το δικιο παει μαζι του.οποτε ολο και περισσοτεροι πανε σε Tracking αποστολη. 10 hours ago, christakos07 said: Μπορεί να παραλάβει και η Dhl. Δεν έχει να λέει. Σε αργή αποστολή από hawkers, έτσι έγινε. ειναι πραγματι τι συνεργασια υπαρχει μεταξυ εταιρειας και Courrier και τι τροπους αποστολης δινει στον πελατη. 2 1
tasanton Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 DHL standard -> γερμανικά ταχυδρομεία. Άρα θα σου έρθουν με ΕΛΤΑ οπότε περιμένεις 7-14 μέρες (και ανάλογα περιοχή, πότε το έστειλαν, κλπ κλπ). Ακόμα και αν σου έδωσαν γερμανικό tracking id δεν ισχύει εδώ. Τα ίδια κάνει και το Amazon.De όταν ψωνίσεις με standard delivery. 1
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 17 hours ago, tasanton said: DHL standard -> γερμανικά ταχυδρομεία. Άρα θα σου έρθουν με ΕΛΤΑ οπότε περιμένεις 7-14 μέρες (και ανάλογα περιοχή, πότε το έστειλαν, κλπ κλπ). Ακόμα και αν σου έδωσαν γερμανικό tracking id δεν ισχύει εδώ. Τα ίδια κάνει και το Amazon.De όταν ψωνίσεις με standard delivery. το κακο ειναι οτι αλλαζει το tracking number και πρεπει να ξερεις με ποια θα ερθει εδω και να τους καλεσεις και να τους δωσεις της dhl το tracking γιανα σου πουν για το εδω tracking number.
safridia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω να παραλαβω δεμα απο Γερμανια, πληρωμενο μαζι με το προιον που αγορασα (ενας 3d εκτυπωτης). Ενω εχει κανονικα tracking number που ειναι καπως ετσι CP123456DE οταν μπηκε Ελλαδα αλλαξε tracking number με σκετα νουμερα. Χθες ειχα δει οτι μπηκε ηδη Ελλαδα απο τις 10 Δεκεμβριου, καλεσα λοιπον και η DHL εβλεπαν και αυτοι οτι το εχουν αλλα δεν ηξεραν ποτε θα το φερουν. Σημερα προσπαθησαν να το φερουν, χωρις φυσικα ποτε να ενημερωθω με οποιοανδηποτε τροπο και ελειπα. Με καλεσε ο ευγενεστατος διανομεας εαν υπαρχει καποιο αλλο διαμερισμα να το αφησει, δεν μπορεσε να κανει ουτε μια μικρη παρακαμψη και εφυγε. Καλεσα εγω την εξυπηρετηση πελατων για να μαθω ποτε θα ξαναερθουν και η κυρια εκει μου ειπε οτι δεν θα το ξαναφερουν και να παω εγω να το παρω. Μιλαμε για ενα μεγαλο πραγμα 15κιλα βαρος. Μου ειπε οτι το συγκεκριμενο ειναι απλο σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ και πρεπει εγω να το παραλαβω και οτι εχουν πολυ μεγαλο φορτο εργασιας και δεν προλαβαινουν. Της απαντησα οτι εαν ηταν απλο σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ τοτε πως προσπαθησαν να το φερουν σημερα και οτι εγω δεν ειμαι μετοχος της εταιριας οποτε δεν μπορω να κανω προσληψεις. Ζητησα να μιλησω με καποιον προισταμενο, εκανε πως κρατησε το τηλεφωνο και κλεισαμε εκει, φυσικα δεν καλεσε κανεις. Τι κανουμε; Πρεπει να γινω ο κακος για να μου φερουν το δεμα; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από safridia
takoulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, safridia είπε Εχω να παραλαβω δεμα απο Γερμανια, πληρωμενο μαζι με το προιον που αγορασα (ενας 3d εκτυπωτης). Ενω εχει κανονικα tracking number που ειναι καπως ετσι CP123456DE οταν μπηκε Ελλαδα αλλαξε tracking number με σκετα νουμερα. Χθες ειχα δει οτι μπηκε ηδη Ελλαδα απο τις 10 Δεκεμβριου, καλεσα λοιπον και η DHL εβλεπαν και αυτοι οτι το εχουν αλλα δεν ηξεραν ποτε θα το φερουν. Σημερα προσπαθησαν να το φερουν, χωρις φυσικα ποτε να ενημερωθω με οποιοανδηποτε τροπο και ελειπα. Με καλεσε ο ευγενεστατος διανομεας εαν υπαρχει καποιο αλλο διαμερισμα να το αφησει, δεν μπορεσε να κανει ουτε μια μικρη παρακαμψη και εφυγε. Καλεσα εγω την εξυπηρετηση πελατων για να μαθω ποτε θα ξαναερθουν και η κυρια εκει μου ειπε οτι δεν θα το ξαναφερουν και να παω εγω να το παρω. Μιλαμε για ενα μεγαλο πραγμα 15κιλα βαρος. Μου ειπε οτι το συγκεκριμενο ειναι απλο σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ και πρεπει εγω να το παραλαβω και οτι εχουν πολυ μεγαλο φορτο εργασιας και δεν προλαβαινουν. Της απαντησα οτι εαν ηταν απλο σαν τα δικα μας ΕΛΤΑ τοτε πως προσπαθησαν να το φερουν σημερα και οτι εγω δεν ειμαι μετοχος της εταιριας οποτε δεν μπορω να κανω προσληψεις. Ζητησα να μιλησω με καποιον προισταμενο, εκανε πως κρατησε το τηλεφωνο και κλεισαμε εκει, φυσικα δεν καλεσε κανεις. Τι κανουμε; Πρεπει να γινω ο κακος για να μου φερουν το δεμα; Καλησπερα...Εσυ δεν μπορεις να πας να το παραλαβεις απο την dhl...Απλα μπορει να στο καθυστερησουν 3-4 μερες.. Γιατι εχουν πολυ δουλεια αυτο τον καιρο....
safridia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Ναι το δεχομαι οτι εχουν πολυ δουλεια αυτον τον καιρο, ελληνικη επιχειρηματικοτητα, για αλλη μια φορα οι γιορτες ηρθαν απροειδοποιητα και δεν το περιμεναν να αυξηθει η δουλεια, δεν ειναι εποχικο γεγονος και δεν ξερουν. ΕΣΤΩ Οχι δεν μπορω να παω να τον παρω εγω, ειναι μεγαλο δεμα και δεν το φανταζομαι οτι θα παει καλα να παω με μεσα μαζικης μεταφορας για ενα αρκετα μεγαλο κουτι 15 κιλων, γιαυτο τον λογο αυτο που αγορασα ειχε αποστολη στο σπιτι. Εχω πληρωσει μεταφορα μεχρι την πορτα του σπιτιου μου, δεν βλεπω τον λογο να κανω την δουλεια αλλου για την οποια εχουν πληρωθει κιολας. Εαν ολοι λεμε ναι σε τετοιες τακτικες, σε λιγα χρονια αφου εισπραξουν την πληρωμη τους θα μας λενε στο τηλεφωνο "Ρε φιλαρακι, επειδη εχουμε μεγαλο φορτο εργασιας δεν πεταγεσαι μεχρι Γερμανια να το παρεις μονος σου;" Ειμαι παραλογος; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα