Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, GiannaKouts. είπε

Η δοκιμή που αναφέρεις έγινε με τον παλιό φούρνο, αλλά τον άλλαξαν.

οι ατμοί από που έβγαιναν ?  Βρείτε  τρόπο να τους οδηγήσεις εκτός ντουλαπιού Η TEKA μόνο τον δικό σου φούρνο πούλησε στην Ελλάδα ? Ζήτα να μάθεις τι γίνεται με τους άλλους Δοκίμασε  αν γίνεται να βγάλεις την μπάζα μήπως εμποδίζει την  ροή αέρα εδώ στα τεχνικά χαρακτηριστικα   αναφέρει για  :  Mοτέρ εξαερισμού τοιχωμάτων , 18  (W) Υπάρχει ? δουλεύει ? που οδηγεί τον αέρα που βγάζει ?

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν έχει μοτέρ εξαερισμού τοιχωμάτων, ούτε αυτά τα τεχνικά που με ρωτάτε. Αυτό που έχω να σας πως ότι δεν βρέθηκε να υπάρχει κάτι λάθος στην εγκατάσταση και τη δεύτερη φορά εγκαταστάθηκε από την ίδια την ΤΕΚΑ και με την επιβεβαίωση της σωστής τοποθέτησης. Ούτε έχει καλυφθεί από την επάνω πλευρά η έξοδος αέρα. Από κάτω αρνούμε σε καινούρια κουζίνα  να βγάλω τη μπάζα και να είναι ένα χάλι.

Ωστόσο διάβασα όλα τα προσπέκτους που μου έχουν δώσει, δεν γράφει τίποτα από αυτά που αναφέρει στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Π.χ. Δεν έχει ασφάλεια για παιδιά, ούτε νομίζω ότι έχει τη λειτουργία  surroundtemp. Δεν είμαι σίγουρη ότι το μοντελο που έχω είναι το ίδιο με αυτό του site γιατί πριν το μοντέλο το δικό μου έγραφε wish και αυτό γράφει maestro!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...