Προς το περιεχόμενο

Roborock S50/Xiaomi Mi Roborock 2 Robot Vacuum αντιπροσωπεία?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια

Είμαι έτοιμος να αγοράσω το ροπμποτικό σκουπάκι

https://www.skroutz.gr/s/14119490/Roborock-S50-White.html

Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ βρίσκω κάποια αντιπροσωπια

Πηρα κάποια καταστήματα και μου είπαν ότι ΔΕΝ υπάρχει!

Στο ερώτημα πέρι εγγύησης μου είπαν 1 χρόνο από κατάστημα.

Αυτό όμως δεν μου λέει τίποτα, διότι αν πχ την επόμενη μέρα κλείσει ρολά και μου χαλάσει τότε τι κανω? Μου απάντησαν ότι σε αυτό το ενδεχόμενο ΔΕΝ έχουν απάντηση!!!!.

Ξέρει κανεις τίποτα παραπάνω ? Ειναι δυνατον να σκάσω περίπου 400.- και να μην υπάρχει επίσημη εγγύηση ! Πες ότι μετά από 1,5 χρόνο θέλω κάποιο εξάρτημα , τι κάνω τοτε?

Δημοσ.

Μόνο η Xiaomi Mi Robot, η πρώτη γενιά δηλαδή της σκούπας (χωρίς το σφουγγάρισμα) εισάγετε από την από επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

Όσον αφορά την Roborock S50 - S55, την εισάγουν τα καταστήματα από την Κίνα και για οπουδήποτε πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν θα πρέπει να την στείλουν πίσω, για αυτό και έχει 1 χρόνο εγγύηση καταστήματος.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ πήρα αυτή με το σφουγγάρισμα αλλά δεν έχω μείνει ευχαριστημένος γιατί τα φιλτρακια νερού βουλώνουν γρήγορα και θέλει συνέχεια ανταλλακτικό 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα σήμερα που την έβαλα σε λειτουργία κάνει πολύ θόρυβο και μέσα σε 2 λεπτά άρχισε να μυρίζει σαν να καίγεται κάτι. Μου φαίνεται ότι το μοτέρ τα έχει παίξει. Την αγόρασα Γενάρη του 2019. Είχε κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο προβλημα;;; τι κάνουμε;;; 

Δημοσ.

Εγω ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος παιδια.

Ανταλακτικα υπαρχουν αφθονα σε eBay, Ali, κτλ 

Ναι, η XIAOMI Greece ΔΕΝ το φερνει οποτε και δεν εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα επισημα.

ΑΛΛΑ, αν χαλασει μεσα στον 1 χρονο απο την αγορα, το αναλαμβανει το μαγαζι που το πηρες (δεν αξιζει να το παρεις απ' εξω, μικρη διαφορα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...