rose from hell Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) εχω ενα μπρικαρισμένο bitmore LineTab 701QD δεν μπορω να βρω με τιποτα την δική του rom εχω ψαξει αρκετα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα ξερω δυσκολα τα πραγματα και οτι δεν συμφερει να ασχοληθώ! οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από rose from hell
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Ηξερες να ανεβασεις φωτο της μητρικης αλλα δεν ηξερες να ψαχτεις με τον κωδικο που αναγραφει.... https://www.google.com/search?q=et_q8_v2.0+firmwate&source=lmns&client=ms-android-om-lge&safe=off&hl=el&ved=2ahUKEwimkZaWmdXkAhWWelAKHTxjBN0Q_AUoAHoECAAQAw Διαλεξε και παρε... Εχει και βιντεο
rose from hell Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Ηξερες να ανεβασεις φωτο της μητρικης αλλα δεν ηξερες να ψαχτεις με τον κωδικο που αναγραφει.... https://www.google.com/search?q=et_q8_v2.0+firmwate&source=lmns&client=ms-android-om-lge&safe=off&hl=el&ved=2ahUKEwimkZaWmdXkAhWWelAKHTxjBN0Q_AUoAHoECAAQAw Διαλεξε και παρε... Εχει και βιντεο κι ομως φιλε μου δεν είμαι τόσο χαζός οσο νομιζεις αυτα που ανεβαζεις τα δοκιμασα δεν βρισκω ομως et_q8_v2.0 160723 rom
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, rose from hell είπε κι ομως φιλε μου δεν είμαι τόσο χαζός οσο νομιζεις αυτα που ανεβαζεις τα δοκιμασα δεν βρισκω ομως et_q8_v2.0 160723 rom Εγραψα καπου οτι εισαι χαζος;;;. Αν ναι,παραθεσε το. Απλα εγραψα οτι ειχες την ιδεα να βαλεις φωτο της μητρικης με το revision αλλα δεν ηξερες οτι ειναι το κλειδι. Το 160723 ή ο.τι αλλο συνηθως δηλωνει ημερομηνία(το '23 δεν ηρθε ακομα αλλα μιλαμε για κινεζους). Απο εμενα φλασαρεις αφοβα οποια ρομ με το revision της μητρικης σου... Τα δοκιμασες και τι εγινε;.. Δεν ξεμπρικαρε;;. Δωσε αν θες πιο πολυ ινφο. Ουτε εχθρος ειμαι ουτε να σε μειωσω θελω
rose from hell Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Εγραψα καπου οτι εισαι χαζος;;;. Αν ναι,παραθεσε το. Απλα εγραψα οτι ειχες την ιδεα να βαλεις φωτο της μητρικης με το revision αλλα δεν ηξερες οτι ειναι το κλειδι. Το 160723 ή ο.τι αλλο συνηθως δηλωνει ημερομηνία(το '23 δεν ηρθε ακομα αλλα μιλαμε για κινεζους). Απο εμενα φλασαρεις αφοβα οποια ρομ με το revision της μητρικης σου... Τα δοκιμασες και τι εγινε;.. Δεν ξεμπρικαρε;;. Δωσε αν θες πιο πολυ ινφο. Ουτε εχθρος ειμαι ουτε να σε μειωσω θελω καλησπερα δοκιμασα φιλε μου δυο τρεις ρομ με το revision της μητρικης αλλα τα πραγματα εγιναν χειροτερα
tsilitheo1 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Οχι... Απλα νομιζω ειναι ρομ αλλου ταμπλετ με ανάλυση οθονης διαφορετικη... Αν θες γραψε ραμ ρομ και αναλυση
rose from hell Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Οχι... Απλα νομιζω ειναι ρομ αλλου ταμπλετ με ανάλυση οθονης διαφορετικη... Αν θες γραψε ραμ ρομ και αναλυση 512 ram 4.2 8gb 1024 x 600 θα δοκιμασω και άλλες rom Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από rose from hell
rose from hell Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 φλασαρα αρκετές rom δυστυχως καμια δεν ηταν δικια του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα