Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω ενα  μπρικαρισμένο  bitmore LineTab 701QD

δεν μπορω να βρω με τιποτα την δική του rom  εχω ψαξει αρκετα στο google αλλα δεν βρηκα τιποτα

ξερω δυσκολα τα πραγματα και οτι δεν συμφερει να ασχοληθώ! 

20190912-132250.jpg

οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη :)

Επεξ/σία από rose from hell
Δημοσ.

Ηξερες να ανεβασεις φωτο της μητρικης αλλα δεν ηξερες να ψαχτεις με τον κωδικο που αναγραφει....

https://www.google.com/search?q=et_q8_v2.0+firmwate&source=lmns&client=ms-android-om-lge&safe=off&hl=el&ved=2ahUKEwimkZaWmdXkAhWWelAKHTxjBN0Q_AUoAHoECAAQAw

Διαλεξε και παρε... Εχει και βιντεο

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Ηξερες να ανεβασεις φωτο της μητρικης αλλα δεν ηξερες να ψαχτεις με τον κωδικο που αναγραφει....

https://www.google.com/search?q=et_q8_v2.0+firmwate&source=lmns&client=ms-android-om-lge&safe=off&hl=el&ved=2ahUKEwimkZaWmdXkAhWWelAKHTxjBN0Q_AUoAHoECAAQAw

Διαλεξε και παρε... Εχει και βιντεο

κι ομως φιλε μου δεν είμαι τόσο χαζός οσο νομιζεις

αυτα που ανεβαζεις τα δοκιμασα   δεν βρισκω ομως      et_q8_v2.0 160723 rom

Δημοσ.
7 ώρες πριν, rose from hell είπε

κι ομως φιλε μου δεν είμαι τόσο χαζός οσο νομιζεις

αυτα που ανεβαζεις τα δοκιμασα   δεν βρισκω ομως      et_q8_v2.0 160723 rom

Εγραψα καπου οτι εισαι χαζος;;;. Αν ναι,παραθεσε το. Απλα εγραψα οτι ειχες την ιδεα να βαλεις φωτο της μητρικης με το revision αλλα δεν ηξερες οτι ειναι το κλειδι. Το 160723 ή ο.τι αλλο συνηθως δηλωνει ημερομηνία(το  '23 δεν ηρθε ακομα αλλα μιλαμε για κινεζους). Απο εμενα φλασαρεις αφοβα οποια ρομ με το revision της μητρικης σου... Τα δοκιμασες και τι εγινε;.. Δεν ξεμπρικαρε;;. Δωσε αν θες πιο πολυ ινφο. Ουτε εχθρος ειμαι ουτε να σε μειωσω θελω

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Εγραψα καπου οτι εισαι χαζος;;;. Αν ναι,παραθεσε το. Απλα εγραψα οτι ειχες την ιδεα να βαλεις φωτο της μητρικης με το revision αλλα δεν ηξερες οτι ειναι το κλειδι. Το 160723 ή ο.τι αλλο συνηθως δηλωνει ημερομηνία(το  '23 δεν ηρθε ακομα αλλα μιλαμε για κινεζους). Απο εμενα φλασαρεις αφοβα οποια ρομ με το revision της μητρικης σου... Τα δοκιμασες και τι εγινε;.. Δεν ξεμπρικαρε;;. Δωσε αν θες πιο πολυ ινφο. Ουτε εχθρος ειμαι ουτε να σε μειωσω θελω

καλησπερα 

δοκιμασα φιλε μου  δυο τρεις ρομ   με το revision της μητρικης   αλλα τα πραγματα εγιναν χειροτερα

20190916-224729.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε

Οχι... Απλα νομιζω ειναι ρομ αλλου ταμπλετ με ανάλυση οθονης διαφορετικη... Αν θες γραψε ραμ ρομ και αναλυση

512 ram     4.2      8gb     1024 x 600  

θα δοκιμασω και άλλες rom

Επεξ/σία από rose from hell

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...