astroman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Πρώτα απ'όλα θέλω να σας πω για ένα αξιόλογο tip που όμως δεν μπορώ να το βγάλω. Πηγαίνετε και ανοίγετε ένα folder και μετά πάτε στο tools, folder options και file types. Εκεί για XP ή 2000 διαλέγετε (ΝΟΝΕ)/folder ή Ν/Α section ενώ σε 98 folder section. Μετά σε 2000/XP διαλέγετε Advanced και σε 98 edit. Μετά select new και στο action γράφετε αυτό που θέλετε να εμφανίζεται στο δεξί κλικ πχ command prompt και στο application cmd.exe για 2000/XP. Μετά σώζετε και αυτό ήταν. Το θέμα είναι ότι μετά είναι γκριζαρισμένα και το edit και το remove και δεν γίνεται τίποτα. Καμιά λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Regedit , και ψάξε για Shell. Πιθανότατα να το βρείς εκεί. Απλά κάνε delete τα keys. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astroman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 περίεργο μεν, αλλά δεν υπάρχει στο registry, το έχω ψάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2004 Εγώ πάλι το βρήκα κανονικά. Έκανα αυτό που είπες και το κλειδί ήταν στο HKEY_CLASSES_ROOT\Folder\shell\command prompt\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astroman Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2004 όντως είναι εκεί thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.