liberis tsabras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μου εγινε μια πρόταση να συνδυασω την κατοστάρα vdsl γραμμή μου (στην πραξη βεβαια στο "κουτι" φτανουν περιπου 75 Mbps) με Wind vision και δωρο το netflix και την σκεφτομαι σοβαρα. Εχω ομως 1-2 βασικες αποριες. 1) Εξακολουθώ να διατηρω λογαριασμό "δικο μου" netflix οπως τωρα? Αρα μπορω να συνδεθώ με μια "αλλη" τηλεοραση του σπιτιου που εχει εφαρμογη netflix στο smart μενου της (του υπονοδωματιου εν προκειμενω). Η πλεον το "περιοριζω" μονο στον αποκωδικοποιητη της NOVA και αρα στην τηλεοραση που ειναι συνδεδεμενος? 2) Μπορώ να δω τον αποκωδικοποιητή της NOVA ασύρματα (αρα λυνω και το παραπανω προβλημα)? Διοτι προς το παρων το ρουτερ μου ειναι σε αλλο δωματιο απο τις τηλεορασεις και γνωριζω οτι ο αποκωδικοποιητης πρεπει να συνδεθει με το ρουτερ..... 3) Ποσο μπορει η συγκεκριμενη λειτουργια, αν τρεχει παραλληλα με αλλη (πχ ιντερνετ gaming) να επηρεασει την γενικοτερη ταχυτητα και να εχω κοψιματα ειτε στην θεαση, ειτε στο Gaming ειτε σε αμφοτερα? γενικα δηλαδη, μπας και επιβαρυνει αρκετα το δικτυο μου?
gdal73 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, liberis tsabras είπε Μου εγινε μια πρόταση να συνδυασω την κατοστάρα vdsl γραμμή μου (στην πραξη βεβαια στο "κουτι" φτανουν περιπου 75 Mbps) με Wind vision και δωρο το netflix και την σκεφτομαι σοβαρα. Εχω ομως 1-2 βασικες αποριες. 1) Εξακολουθώ να διατηρω λογαριασμό "δικο μου" netflix οπως τωρα? Αρα μπορω να συνδεθώ με μια "αλλη" τηλεοραση του σπιτιου που εχει εφαρμογη netflix στο smart μενου της (του υπονοδωματιου εν προκειμενω). Η πλεον το "περιοριζω" μονο στον αποκωδικοποιητη της NOVA και αρα στην τηλεοραση που ειναι συνδεδεμενος? 2) Μπορώ να δω τον αποκωδικοποιητή της NOVA ασύρματα (αρα λυνω και το παραπανω προβλημα)? Διοτι προς το παρων το ρουτερ μου ειναι σε αλλο δωματιο απο τις τηλεορασεις και γνωριζω οτι ο αποκωδικοποιητης πρεπει να συνδεθει με το ρουτερ..... 3) Ποσο μπορει η συγκεκριμενη λειτουργια, αν τρεχει παραλληλα με αλλη (πχ ιντερνετ gaming) να επηρεασει την γενικοτερη ταχυτητα και να εχω κοψιματα ειτε στην θεαση, ειτε στο Gaming ειτε σε αμφοτερα? γενικα δηλαδη, μπας και επιβαρυνει αρκετα το δικτυο μου? 1. Υπάρχει πρόβλημα αν κάνεις καινούργιο; Εγώ που πήρα την περσινή προσφορά, έκανα την ενεργοποίηση στο μηχάνημα της wind, αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω την συνδρομή netflix σε οποιαδήποτε συσκευή θέλω. 2. Ο αποκοδικοποιητής nova δεν έχει καμία σχέση με το wind vision. To wind vision είναι ένα adroid tv player, το οποίο έχει προεγκατεστημένη την εφαρμογή wind vision . Aνάλογα με την συνδρομή σου μπορείς να δείς και τα novasports (με χρονοκαθυστέρηση σε σχέση με τα δορυφορικά novasports 1 με 2 λεπτά). 3. Έχω 50αρα vdsl δεν είδα τεράστια διαφορά στην ταχύτητα στο on line gaming (στα περισότερρα παιχνίδα), αλλά όλες οι συσκευές μου συνδέονται με powerlines και δίκτυο ethernet στο σπίτι και έχω άλλο router για το δίκτυο αυτό και άλλο για το internet. To wind vision έχει και wifi αλλά θα σου πρότεινα powerlines για καλύτερο streaming, τα έχω δοκιμάσει και τα δυο και είναι σαφώς καλλίτερo το ethernet.... Ελπίζω να βοήθησα...
liberis tsabras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Βοηθησες πολυ.....απλα εκανα ΛΑΘΟΣ οταν ειπα την φραση "αποκωδικοποιητης ΝΟΒΑ"....εννοούσα προφανώς το tv player τoy Vision. H αληθεια ειναι οτι και εγω εχω tp link για να συνδεω την κεντρικη τηλεοραση με το Modem (που ειναι σε αλλο σημεια), απλα για τις τηλεορασεις στα υπνοδωματια δεν εχω και κυριως δεν ξερω αν ετσι και βαλω και εκει tp link αν θα ειναι στην ιδια γραμμη για να γινεται (τριφασικο γαρ). Μεχρι σημερα παντως για να βλεπω νετφλιχ, απλα η τηλεοραση μου εβλεπε ασυρματα το μοδεμ και δεν ειναι κανενα προβλημα...για αυτο ρωτησα αν θα μπορει τωρα να βλεπει το tv box της wind vision. Eκτος και αν μπορω μεσω της τηλεορασης να δω την εφαρμογη wind vision....σωστα? Αλλα φανταζομαι οτι εξαρταται απο το τι λογισμικο εχει αυτη (πχ αν εχει android)..... τελος δεν ξερω ποιο απο τα δυο πακετα του Netflix θα δινουν δωρο, λογικα το standart.....οπως και δεν καταλαβα τι ισχυει για την "παραλληλη χρηση"¨...
gdal73 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, liberis tsabras είπε Βοηθησες πολυ.....απλα εκανα ΛΑΘΟΣ οταν ειπα την φραση "αποκωδικοποιητης ΝΟΒΑ"....εννοούσα προφανώς το tv player τoy Vision. H αληθεια ειναι οτι και εγω εχω tp link για να συνδεω την κεντρικη τηλεοραση με το Modem (που ειναι σε αλλο σημεια), απλα για τις τηλεορασεις στα υπνοδωματια δεν εχω και κυριως δεν ξερω αν ετσι και βαλω και εκει tp link αν θα ειναι στην ιδια γραμμη για να γινεται (τριφασικο γαρ). Μεχρι σημερα παντως για να βλεπω νετφλιχ, απλα η τηλεοραση μου εβλεπε ασυρματα το μοδεμ και δεν ειναι κανενα προβλημα...για αυτο ρωτησα αν θα μπορει τωρα να βλεπει το tv box της wind vision. Eκτος και αν μπορω μεσω της τηλεορασης να δω την εφαρμογη wind vision....σωστα? Αλλα φανταζομαι οτι εξαρταται απο το τι λογισμικο εχει αυτη (πχ αν εχει android)..... τελος δεν ξερω ποιο απο τα δυο πακετα του Netflix θα δινουν δωρο, λογικα το standart.....οπως και δεν καταλαβα τι ισχυει για την "παραλληλη χρηση"¨... Aν βλέπουν ασύρματα το router οι τηλεοράσεις, το ίδιο μπορεί να κάνει και το wind vision στο χώρο των τηλεοράσεων. Δεν έχει σχέση η εφορμογή netflix της wind vision με την εφαρμογή netflix στην τηλεορασή σου, δεν χρειάζεται να δει η τηλεόραση το wind vision για να λειτουργήσει το netflix, απλά στην υπάρχουσα εφαρμογή της τηλεοόρασης θα δώσεις τα καινούργια στοιχεια χρήστη του netflix (εφόσον κάνεις νέο λογαριασμό). Ως προς το τελευταίο, αυτό που έκανε πέρυσι η wind είναι να σου δίνει ένα πιστωτικό ποσό για το netflix, το οποίο αντιστοιχούσε σε 12 μήνες στην μεσαία συνδρομή. Αν επιθυμούσες την απλή έπαιρνες δώρο περισότερους μήνες από 12, αν ήθελες την UHD λιγότερους από 12. Δηλαδη σου έδινε η wind πχ 140 ευρώ και κάθε μήνα αφαιρουνταν από το ποσό, το μηνιαίο ποσό της συνδομής που έχεις. Κατά την διάρκεια του 12μηνου μπορούσες να αλλάξεις το τύπο συνδρομής, αντιστοιχα αφαιρούνταν μεγαλύτερο ή μικρότερο ποσό. Τώρα με την αυξηση στης συνδρομής που έκανε το netflix, τελικά βγάινουν λιγότεροι από 12 οι μήνες σε εμένα για την ΗD συνδρομή. Όταν μηδενίσει το ποσό, πληρώνεις πλεον το netflix με το λογ/σμό σου ή διακόπτεις....Επλίζω να μη σε μπέρδεψα, οι όροι νομίζω ότι υπαρχουν στο site της wind... 1
liberis tsabras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΠΟΛΥ κατατοπιστικος. Εγω απλα προσπαθω να καταλαβω αν οι τηλεορασεις θα βλεπουν ασυρματα το android box (τον "εξοπλισμο" τελος παντων) που θα μου δωσει η wind. με λιγα λογια αν θα μπορω να βλεπω Wind vision KAI απο τις δυο τηλεορασεις του σπιτιου ΧΩΡΙΣ καποια απο τις δυο να ειναι συνδεδεμενη με τον "εξοπλισμο" τους. Ασυρματα δηλαδη.....λογικα ναι.... Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από liberis tsabras
gdal73 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Όχι, νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται εύκολα, αν εννοείς να βλέπεις την εικόνα του andoid tv box ασύρματα σε κάποια τηλεόραση. Βαζεις το tv box κοντά στην μια και συνδέεις το HDMI του, στην είσοδο HDMI της τηλεόρασης, είναι σαν να κάνεις την τηλεορασή σου android smart tv με τη χρήση του αποκωδ/τη της wind vision Δεν έχω δοκιμάσει να κανω screen mirror την εικόνα του wind vision σε άλλη tv που το υποστηρίζει (δεν ξέρω αν γίνεται καν....). 1
liberis tsabras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, gdal73 είπε Όχι, νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται εύκολα, αν εννοείς να βλέπεις την εικόνα του andoid tv box ασύρματα σε κάποια τηλεόραση. Βαζεις το tv box κοντά στην μια και συνδέεις το HDMI του, στην είσοδο HDMI της τηλεόρασης, είναι σαν να κάνεις την τηλεορασή σου android smart tv με τη χρήση του αποκωδ/τη της wind vision Δεν έχω δοκιμάσει να κανω screen mirror την εικόνα του wind vision σε άλλη tv που το υποστηρίζει (δεν ξέρω αν γίνεται καν....). Μπορω ομως να "μεταφερω" τo android box απο tv σε tv σωστα? Και αυτο να συνδεεται με το Modem ειτε απευθειας, ειτε με μπριζακι ειτε ασυρματα? Γενικα εισαι ευχαριστημενος απο το wind vision? Πέρα απο τα nova sports καναλια, το υπολοιπο "εξτρα" υλικο λεει τιποτα? Εμενα με ενδιαφερουν κυριως ταινιες και σειρες (που να μην εχει και το netflix βεβαιως). Λεει οτι δινει υλικο σε HD και ultra HD...σε τι αναφερεται? Επισης....μπορω να δω σε καναλια οπως το FOX παλιοτερα επεισοδια? Η ειναι σαν τηλεοραση.....οτι προλαβεις να δεις απο το προγραμμα +7 ημερες μετα?
gdal73 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι μπορείς να το μεταφέρεις και το συνδέεις όπως θες. Απο περιεχόμενο το wind vision δεν εχει κάτι ιδιαίτερο, η απλή συνδρομή έχει κανα δυό κανάλια με σειρές, 5-6 με ντοκιμαντέρ 4-5 παιδικά. Αν είχες πριν nova, πάνω κάτω τα ίδια κανάλια έχει με το βασικό πακέτο της nova. UHD νομίζω έχει κάποια κανάλια αλλά είναι αδιάφορα, ΗD ότι ισχύει και με nova. Τέλος δεν έχει ακόμα υπηρεσίες που μπορείς να δεις ολόκληρες σειρές ή ταινίες εκτός προγράμματος, αλλά έχουν πει ότι κάποια στιγμή στο μελλον θα το κάνουν...
liberis tsabras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, gdal73 είπε Ναι μπορείς να το μεταφέρεις και το συνδέεις όπως θες. Απο περιεχόμενο το wind vision δεν εχει κάτι ιδιαίτερο, η απλή συνδρομή έχει κανα δυό κανάλια με σειρές, 5-6 με ντοκιμαντέρ 4-5 παιδικά. Αν είχες πριν nova, πάνω κάτω τα ίδια κανάλια έχει με το βασικό πακέτο της nova. UHD νομίζω έχει κάποια κανάλια αλλά είναι αδιάφορα, ΗD ότι ισχύει και με nova. Τέλος δεν έχει ακόμα υπηρεσίες που μπορείς να δεις ολόκληρες σειρές ή ταινίες εκτός προγράμματος, αλλά έχουν πει ότι κάποια στιγμή στο μελλον θα το κάνουν... Οκ...σαφεστατος....αρα στην πραξη πρεπει να σκεφτω αν με ενδιαφερει το πακετο κυριως για το NOVA sports...υπο την εννοια οτι ειχα netflix μεχρι προσφατως και αρα απλα θα μου βγαινει μια διαφορα για να εχω την συνδρομη που ειχα (μεσαια) μαζι με την "διαφορα" για το wind vision...... Για τον πρωτο χρονο (που θα μου παρεχουν το βασικο πακετο νετφλιχ δωρεαν) η διαφορα ειναι γυρω στα 7 ευρω το μηνα.....δεν ειναι πολλα. Μετα τον χρονο ομως, θα πρεπει να σκεφτω τι θα κανω.....το ζητημα ειναι αν μπορω να ΔΙΑΚΟΨΩ χωρις προστιμο γενικα το vision οποτε το αποφασισω ή οχι....μαλλον θα πρεπει να τους ρωτησω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα