EuaLou Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά κ συγγνώμη αν ανοίγω ήδη υπάρχον θέμα. Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο ρούτερ γιατί αυτο που δίνουν απ τη Nova είναι τελείως χρεπι κ έχω βαρεθεί να τους παίρνω τηλέφωνο. Επιπλεον με εχουν επιβεβαιωσει οτι η ταχυτητα μου φαινεται καλη κ φταιει καθαρα το ρουτερ. Στο σπίτι συνδέονται ασύρματα η smart TV, ο εκτυπωτής, 2 smartphone, iPad και macbook. Η θέση του ρούτερ κ του τηλεφώνου μας αυτή τη στιγμή καλύπτει σαλόνι κ τραπεζαρία οπότε στα άλλα δωμάτια παλεύουμε πάρα πολύ για το σήμα. Ψάχνω για ένα ρούτερ μέχρι 100€. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει για να με καλύψει; Σας ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από EuaLou
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 On 16/09/2019 at 11:51, EuaLou said: Καλησπέρα παιδιά κ συγγνώμη αν ανοίγω ήδη υπάρχον θέμα. Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο ρούτερ γιατί αυτο που δίνουν απ τη Nova είναι τελείως χρεπι κ έχω βαρεθεί να τους παίρνω τηλέφωνο. Επιπλεον με εχουν επιβεβαιωσει οτι η ταχυτητα μου φαινεται καλη κ φταιει καθαρα το ρουτερ. Στο σπίτι συνδέονται ασύρματα η smart TV, ο εκτυπωτής, 2 smartphone, iPad και macbook. Η θέση του ρούτερ κ του τηλεφώνου μας αυτή τη στιγμή καλύπτει σαλόνι κ τραπεζαρία οπότε στα άλλα δωμάτια παλεύουμε πάρα πολύ για το σήμα. Ψάχνω για ένα ρούτερ μέχρι 100€. Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει για να με καλύψει; Σας ευχαριστώ πολύ! εχεις voip ή οχι? σε αυτα τα λεφτα μπορεις να παρεις ειτε το tp link vr400 ή μπορεις να δωσεις 20-30 ακομα και να παρεις το fritz 7530
ilion10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, χρειάζομαι την βοήθεια σας. Είχα cosmote vdsl και έκανα μετάβαση σε forthnet vdsl. Οταν έκανα την μετάβαση δεν ζήτησα καινούργιο router από την forthnet γτ όταν έγινε η ενεργοποίηση, το ρουτερ της cosmote δούλευε μια χαρά και λέω δεν υπάρχει λόγος. Όμως όπως εσείς θα γνωρίζετε, η cosmote μου ζήτησε πίσω το ρουτερ και σαν άσχετος που είμαι, παράγγειλα το xiaomi mi 4 router, το οποίο όμως δεν είναι modem router. ΘΑ μπορούσε να με συμβουλευεσει κάποιος τι να κάνω; αγορά καινούργιο modem router 3rd party; αγορά modem router απο τον παροχο forthnet με 20 ευρώ περίπου; αγορά κάτι άλλο σε συνδυασμό με xiaomi mi 4 router ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 On 20/10/2019 at 00:05, ilion10 said: Παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, χρειάζομαι την βοήθεια σας. Είχα cosmote vdsl και έκανα μετάβαση σε forthnet vdsl. Οταν έκανα την μετάβαση δεν ζήτησα καινούργιο router από την forthnet γτ όταν έγινε η ενεργοποίηση, το ρουτερ της cosmote δούλευε μια χαρά και λέω δεν υπάρχει λόγος. Όμως όπως εσείς θα γνωρίζετε, η cosmote μου ζήτησε πίσω το ρουτερ και σαν άσχετος που είμαι, παράγγειλα το xiaomi mi 4 router, το οποίο όμως δεν είναι modem router. ΘΑ μπορούσε να με συμβουλευεσει κάποιος τι να κάνω; αγορά καινούργιο modem router 3rd party; αγορά modem router απο τον παροχο forthnet με 20 ευρώ περίπου; αγορά κάτι άλλο σε συνδυασμό με xiaomi mi 4 router ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων το xiaomi το πηρες τζαμπα εκτος αν βρειςκανα απλο vdsl modem router και κρατησεις το xiaomi για το Dual band.αν τωρα ειναι να παρεις κατι αγοραζεις απευθειας καποιο vdsl dual band modem router πχ tp link vr400,fritz 7530 ,asus κτλ και κανεις την δουλεια σου ολα σε ενα. καλυτερα αποφυγε το 20 ευρω router ειδικα αμα ειναι κανα Zte 168.εκτος αν το θες μονο για το Internet Και μετα για το wifi ριξεις το xiaomi. ολα εχουν να κανουν με τα ποσα λεφτα θες να δωσεις.
ilion10 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, poulinos είπε το xiaomi το πηρες τζαμπα εκτος αν βρειςκανα απλο vdsl modem router και κρατησεις το xiaomi για το Dual band.αν τωρα ειναι να παρεις κατι αγοραζεις απευθειας καποιο vdsl dual band modem router πχ tp link vr400,fritz 7530 ,asus κτλ και κανεις την δουλεια σου ολα σε ενα. καλυτερα αποφυγε το 20 ευρω router ειδικα αμα ειναι κανα Zte 168.εκτος αν το θες μονο για το Internet Και μετα για το wifi ριξεις το xiaomi. ολα εχουν να κανουν με τα ποσα λεφτα θες να δωσεις. Σε ευχαριστω πολυ Της technicolor δίνουν με 20 ευρώ, έλεγα να πάρω αυτό και να δουλέψω το xiaomi για WiFi κλπ. Τι λες; νομίζω αν πάω από αρχή θα πρέπει να πάρω κάποιο με 100 και
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 16 hours ago, ilion10 said: Σε ευχαριστω πολυ Της technicolor δίνουν με 20 ευρώ, έλεγα να πάρω αυτό και να δουλέψω το xiaomi για WiFi κλπ. Τι λες; νομίζω αν πάω από αρχή θα πρέπει να πάρω κάποιο με 100 και μπορεις να το κανεις και αυτο διοτι δεν παιζει να εχει dual band το technicolor. σε vdsl/adsl modem router και dual band θα πας σιγουρα πανω απο 60.εναλλακτικα αν δεν θες το technicolor υπαρχει και το tp link 9970. το v3 το 788 technicolor ειναι σταθερο.εχει ενα θεματακι το Web interface αλλα λιγο σε νοιαζει αφου το υπολοιπο κομματι θα το κανει το xiaomi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα