Nearxos_pap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 καλησπερα σε ολους! εχω σκοπο να παρω ενα note 10+ απο skroutzομαγαζο η best price αναλογα την τιμη αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη παρα τις χαμηλες τιμες! τους. διαβασα αξιολογισεις απο αλλους χρηστες και μαλιστα σε ακριβα κινητα και ελεγαν οτι παραλαβανε κινητο με κομενες ταινιες ασφαλειας με δακτυλικα αποτυπωματα στο εσωτερικο του κουτιου και τετοια κουλα πραγματα που με κανουν να ειμαι δυσπιστος ως προς την αγορα απο εν λογο καταστημα αν εχετε να συστησετε καποιο καταστημα οπου ειχατε πρωσωπικη εμπειρια εσεις και μεινατε ευχαριστημενοι παρακαλω δωστε μα συμβουλη και εσεις...
vargas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Nearxos_pap είπε καλησπερα σε ολους! εχω σκοπο να παρω ενα note 10+ απο skroutzομαγαζο η best price αναλογα την τιμη αλλα δεν εχω εμπιστοσυνη παρα τις χαμηλες τιμες! τους. διαβασα αξιολογισεις απο αλλους χρηστες και μαλιστα σε ακριβα κινητα και ελεγαν οτι παραλαβανε κινητο με κομενες ταινιες ασφαλειας με δακτυλικα αποτυπωματα στο εσωτερικο του κουτιου και τετοια κουλα πραγματα που με κανουν να ειμαι δυσπιστος ως προς την αγορα απο εν λογο καταστημα αν εχετε να συστησετε καποιο καταστημα οπου ειχατε πρωσωπικη εμπειρια εσεις και μεινατε ευχαριστημενοι παρακαλω δωστε μα συμβουλη και εσεις... Πολύ καλό είναι το phone gallery στον Πειραιά με πολύ καλές αξιολόγησεις και από το οποίο έχω αγοράσει πολλά κινητά . Το κινητό επίσης στον Πειραιά είναι πολύ οκ ,κ το just tech it στην Αθήνα από το οποίο αγόρασα πέρσι το poco . Tο τελευταίο καταστήματα που αναφέρω μου άνοιξε το κινητό μπροστά μου το bootare κ περίμενε όση ώρα το σεταρα
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτη την στιγμη μονο το Drele και το MxStore αξιζουν για αγορα του Note10+. Τα αλλα σκρουτζομαγαζα που το εχουν αμεσα διαθεσιμο κιολας,καλυτερα να το αγορασεις απο αλυσιδα(πχ Γερμανο που εχει και 10% επιστροφη). Τωρα στα των συσκευων απαξ και το κινητο δεν εχει εξωτερικες ζελατινες στο κουτι,πολυ απλα ζητας να σου δωσουν καποιο αλλο,και αν σου πουν οτι ολα τα κινητα τους ειναι ετσι,παρε τα λεφτα σου και φυγε.
Nearxos_pap Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, vargas είπε Πολύ καλό είναι το phone gallery στον Πειραιά με πολύ καλές αξιολόγησεις και από το οποίο έχω αγοράσει πολλά κινητά . Το κινητό επίσης στον Πειραιά είναι πολύ οκ ,κ το just tech it στην Αθήνα από το οποίο αγόρασα πέρσι το poco . Tο τελευταίο καταστήματα που αναφέρω μου άνοιξε το κινητό μπροστά μου το bootare κ περίμενε όση ώρα το σεταρα Για phone gallery ξέρω είναι αξιόπιστο αλλά γενικά απο τα ακριβά καταστήματα του μετά έχω προσωπική εμπειρία με το kinito.gr που είχε πάρει ο αδελφός μου ένα nexus 5x και για το abox που πριν ένα μήνα πήρε ένας φίλος μου ένα s10+ 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Αυτη την στιγμη μονο το Drele και το MxStore αξιζουν για αγορα του Note10+. Τα αλλα σκρουτζομαγαζα που το εχουν αμεσα διαθεσιμο κιολας,καλυτερα να το αγορασεις απο αλυσιδα(πχ Γερμανο που εχει και 10% επιστροφη). Τωρα στα των συσκευων απαξ και το κινητο δεν εχει εξωτερικες ζελατινες στο κουτι,πολυ απλα ζητας να σου δωσουν καποιο αλλο,και αν σου πουν οτι ολα τα κινητα τους ειναι ετσι,παρε τα λεφτα σου και φυγε. Η αγορά δεν θα γίνει άμεσα μπορεί να πάει και από την άλλη χρονιά απλά θέλω να ξέρω και από άλλους αν ξέρουν τίποτα γενικά για τα καταστήματα και γενικά τις προσωπικές τους εμπειρίες ευχαριστώ!
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.insomnia.gr/forums/topic/487977-κινητα-απο-skroutz/
Προτεινόμενες αναρτήσεις