Προς το περιεχόμενο

xiaomi mi wifi router 4c στα αγγλικά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω αγοράζει ένα xiaomi mi wifi router 4c και το έχω μετανιώσει. όλα είναι στα κινεζικά ψάχνω πολλές ώρες για κάτι στα αγγλικά δεν μπορώ να βρω τίποτα. καμιά βοήθεια σας παρακαλώ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

Μήπως υπάρχει εφαρμογή στα αγγλικά?

δεν ξέρω τι να πω το έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα

Δημοσ.
On 16/09/2019 at 11:03, kinhthra said:

έχω αγοράζει ένα xiaomi mi wifi router 4c και το έχω μετανιώσει. όλα είναι στα κινεζικά ψάχνω πολλές ώρες για κάτι στα αγγλικά δεν μπορώ να βρω τίποτα. καμιά βοήθεια σας παρακαλώ

αγγλικο Firmware?η να το σεταρεις απο την εφαρμογη? για μενα κακη επιλογη αν και μαρεσει η xiaomi.

Δημοσ.

σου προτείνω να το ρυθμίσεις από την εφαρμογή μια φορά θα κάνεις τις ρυθμίσεις και μετά το ξεχνάς , αλλιώς με chrome και translate, νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν βγαίνει με αγγλικό firmware προορίζετε για την κινεζική αγορά

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
On 18/09/2019 at 19:30, chios said:

σου προτείνω να το ρυθμίσεις από την εφαρμογή μια φορά θα κάνεις τις ρυθμίσεις και μετά το ξεχνάς , αλλιώς με chrome και translate, νομίζω ότι το συγκεκριμένο δεν βγαίνει με αγγλικό firmware προορίζετε για την κινεζική αγορά

ελπιζω να το βγαλουν γιατι ειναι βλακεια αφου απειροι το αγοραζουν και απο αλλες χωρες.ενα translate ειναι δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.μπορει το app να ειναι στα αγγλικα αλλα καποιος μπορει να θελει να το σεταρει απο το web interface. σε custom firmware εχουν βαλει αγγλικα οσο ξερω αν εχει βγει κατι για αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω το ιδιο (4A) με me gigabit ethernet και έχει και αγγλικα στο interface. Ρυθμισε το απο το app στο κινητο. ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

Επεξ/σία από tssotiris
Δημοσ.
On 27/10/2019 at 02:02, tssotiris said:

εχω το ιδιο (4A) με me gigabit ethernet και έχει και αγγλικα στο interface. Ρυθμισε το απο το app στο κινητο. ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα.

απο οτι φαινεται στο xiaomi 4 το εφτιαξαν.μεχρι το 3 οπως ειχα διαβασει και εδω στο Forum ηταν κινεζικα απο το Web interface ενω το app ηταν κανονικα αγγλικα.ειχαν φτιαξει καποια firmware Με αγγλικα αλλα δεν το εψαξα παραπανω.καιρος ηταν να μπει αγγλικο interface αφου παρα πολλα ατομα το αγοραζουν απο διαφορες χωρες αφου το κοστος του ειναι μικρο.και να ηταν τιποτα γαλλικο βγαζεις καμια ακρη.αλλα κινεζικα..?? μονο google translate εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...