Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω μια κάρτα γραφικών έως 300€. Το σύστημα είναι ένα TR4 1920X, MEG X399, 1200W PSU Corsair, 32GB RAM 3200MHz. Δεν παίζω παιχνίδια εκτός από το DIablo 4 αν και όταν βγεί...

Με ενδιαφέρει Value for Money. Έχω 2 οθόνες 1920Χ1200. Τι θα λέγατε να αγόρασω?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eτσι με τόσο γενική περιγραφή τι ακριβώς περιμένεις να σου γράψει κάποιος

Εχεις X399, είσαι επαγγελματίας, προγραμματιστής, video editor, φωτογράφος, μηχανικός ή απλά το έχεις από χόμπι π.χ.

Μια λύση είναι η 1660Τi στα 285€ https://www.skroutz.gr/s/17546174/Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-OC-GV-N166TOC-6GD.html

Και άλλη μία είναι η quadro p620 στα 220€ https://www.skroutz.gr/s/19090416/Lenovo-Quadro-P620-2GB-4X60R60469.html

Αλλες ανάγκες καλύπτει η μία άλλες η άλλη, το dualview σε δυο monitor μην το αναφέρεις καν το υποστηρίζουν ΟΛΕΣ οι κάρτες γραφικών την τελευταία 10ετία τουλάχιστον

Επεξ/σία από Coppermine
Δημοσ.

Θα κοντεύει να ανέβει 80-100€ για κάποια υλοποίηση της προκοπής για την ψυχική του υγεία για να αποφύγει το blower, 

Btw η πιο οικονομική 5700 είναι η powercolor στα 326€ και από ότι είδα γράφει κατόπιν παραγγελίας που σημαίνει χρόνος παράδοσης άγνωστος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Blower??? σημαίνει??? από εξωτερικό παίζει καμία value for money υλοποίηση?

Επεξ/σία από apollon18
Δημοσ.

Μια χαρά είναι η 1660Τi πάντως και μέσα στο budget..

Δημοσ.

Δεν χρειάζομαι αλλά αυτή τη στιγμή έχω μια ταπεινότατη GT310 και είπα να αναβαθμιστώ....γιατί αν περιμένω τα χρήματα της αναβάθμισης θα γίνουν δεν ξέρω και εγώ τι. Πότε λέτε οι 5700 να κυκλοφορήσουν μαζικά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα Nvidia για την δουλειά που την θες, όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Η 1660Ti είναι κομπλέ. Οι 5700 είναι πάνω από 300, 326 η πιο φθηνή αλλά blower..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τούμπανο αλλά ακριβή. Με λίγα παραπάνω πας σε 2060 φθηνή..

Δημοσ.

Ποια υλοποίηση. Γενικότερα σαν value for money ποια κάρτα θεωρείται αυτή την στιγμή και για 3 χρόνια δεν έχεις θέματα (ανεξάρτητα από εταιρεία)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...