Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΩ 24ΡΑ ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΝ NOVA. ΠΡΙΝ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΚΟΜΠΛΕ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ MY NOVA ACCOUNT ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ? ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΟΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ 50ΡΑΣ Η 100ΡΑΣ. ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ( ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ) ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΟΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ( ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ). ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΑΖΩ ΕΛΕΓΧΟ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΟΔΟ, ΑΡΙΘΜΟ ΚΤΛ ) ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ 100ΡΑ ΓΡΑΜΜΗ.

69924472_557615171443928_9200034735051505664_n.png

Δημοσ.

Αν κόλησες σε συστημικο πρόβλημα πρέπει να περιμένεις 

εγώ με τη vodafone που έκανα μετακόμιση 1/7/19 έστειλα την αίτηση 24/7/19 ενεργοποιήθηκα και το 50 ακόμα περιμένω λόγω συστημικού προβλήματος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bill2015 είπε

Αν κόλησες σε συστημικο πρόβλημα πρέπει να περιμένεις 

εγώ με τη vodafone που έκανα μετακόμιση 1/7/19 έστειλα την αίτηση 24/7/19 ενεργοποιήθηκα και το 50 ακόμα περιμένω λόγω συστημικού προβλήματος 

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ, Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΟΣ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ 100ΡΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 50ΡΑ ΚΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΟΔΟΣ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΤΛ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

Επεξ/σία από Pavlos Antonioudakis
Δημοσ.
9 hours ago, Pavlos Antonioudakis said:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ, Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΔΟΣ ΠΕΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ 100ΡΑ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 50ΡΑ ΚΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ? ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΟΔΟΣ, Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΤΛ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

δεν γραφουμε με κεφαλαια σε κανενα  forum.αν εχεις δει νεα kv κοντα σου τοτε υπαρχει διαθεσιμοτητα κατα 99 τις 100

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 16/9/2019 στις 9:04 ΜΜ, poulinos είπε

δεν γραφουμε με κεφαλαια σε κανενα  forum.αν εχεις δει νεα kv κοντα σου τοτε υπαρχει διαθεσιμοτητα κατα 99 τις 100

Έχεις δίκιο, συγγνώμη για τα κεφαλαία. Κν εννοείς καμπίνα? Έχει ακριβώς έξω απ'το σπίτι μου, στα 5 μέτρα. Και εγώ αυτό πιστεύω, οτι θα υπάρχει υποστήριξη. Χθές έκανα αιτήση στην nova και η υπαλληλος μου ειπε οτι εχει προσβαση στην οδό που της υπέδειξα. Απλά μου είπε να περιμένω τηλέφωνο απ'τους τεχνικούς.

Δημοσ.
6 hours ago, Pavlos Antonioudakis said:

Έχεις δίκιο, συγγνώμη για τα κεφαλαία. Κν εννοείς καμπίνα? Έχει ακριβώς έξω απ'το σπίτι μου, στα 5 μέτρα. Και εγώ αυτό πιστεύω, οτι θα υπάρχει υποστήριξη. Χθές έκανα αιτήση στην nova και η υπαλληλος μου ειπε οτι εχει προσβαση στην οδό που της υπέδειξα. Απλά μου είπε να περιμένω τηλέφωνο απ'τους τεχνικούς.

αν υπαρχει καμπινα και εχει ετοιμαστει δηλαδη εχει δοθει ρευμα τοτε απο εκει θα παρεις.αν στο shop σου ειπαν οτι δινουν εκει τοτε λογικα δινουν αφου το shop συνηθως ξερει διαθεσιμοτητα αφου ασχολειται με την περιοχη και πιθανοτατα θα εχει δωσει και σε αλλους.αν το εχεις στα 5 μετρα και 200 αρι θα μπορεις να παιξεις που λεει ο λογος.μια χαρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 16/9/2019 στις 11:43 ΠΜ, Pavlos Antonioudakis είπε

Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει τη συζήτηση αλλά και σε μένα το κάνει αυτό στο site τους. Βάζοντας τα στοιχεία ένα - ένα μου λέει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου. Βάζοντας το τηλέφωνο (είμαι πελάτης Nova 3play) μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο το vdsl. Φυσικά έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους και ποτέ δεν μου έχουν δώσει σαφή απάντηση γιατί γίνεται αυτό. Αλλά από την στιγμή που στο είπανε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα, τότε θα υπάρχει. Απλά μην υπολογίζεις το site τους.

Επεξ/σία από -WISE-
Δημοσ.
6 minutes ago, -WISE- said:

Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει τη συζήτηση αλλά και σε μένα το κάνει αυτό στο site τους. Βάζοντας τα στοιχεία ένα - ένα μου λέει ότι υπάρχει διαθεσιμότητα στην περιοχή μου. Βάζοντας το τηλέφωνο (είμαι πελάτης Nova 3play) μου λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο το vdsl. Φυσικά έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους και ποτέ δεν μου έχουν δώσει σαφή απάντηση γιατί γίνεται αυτό. Αλλά από την στιγμή που στο είπανε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα, τότε θα υπάρχει. Απλά μην υπολογίζεις το site τους.

το μονο που θα μπορουσα να σκεφτω θα ηταν αν το τηλεφωνο ηταν απο μεταφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...