ParhsG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, G.bar είπε Είναι πάνω στις υπέργειες πράσινες ταμπέλες που λένε τις κατευθυνσεις. Μολις περάσεις μία συνήθως αν γυρίσεις και κοιταξεις απο την πίσω μεριά θα δεις κάτι σωλήνες σαν κανόνια κάπως.. Αυτές είναι οι κάμερες (ρανταρ) και ούτε αποκεφαλισμός τις πιάνει, ούτε μαυρο σπρέϊ... Δεν έχω δει κάποια αναφορά παντως για τετοιες καμερες που λες στις λιστες.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτή η φωτό είναι απ' το 2014. Πιθανόν να έχει αλλάξει κάτι από τότε. Αλλά πάλι μπορεί και όχι
gasgounis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Xacti είπε Αυτή η φωτό είναι απ' το 2014. Πιθανόν να έχει αλλάξει κάτι από τότε. Αλλά πάλι μπορεί και όχι Οι καμερες ειναι ακριβως οι ιδιες... Στη φωτο, στο σημειο που βρισκεται η αριστερα καμερα οπως κοιτας την φωτογραφια, εχει φυγει η πινακιδα. Συνηθως, οπως οδηγουμε δεν μπορουμε να δουμε την καμερα. Ενω στην φωτογραφια θα φαινεται. 1
tigergreg Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2019 Παλιοτερα 2 φορες στην αττικη οδο με ασπρομαυρη φωτογραφια και 184 την πρωτη και 192 την δευτερη.... 350 ευρω την φορα αλλα τους ειχα πιασει κοροιδο και πληρωσα τα μισα... Απο το γειτονικο μου τμημα μου κρατησαν 2χ2 μηνες το διπλωμα με χρονο αντιδρασης 4-6 μηνες... Αλλες 2 φορες στην ευθεια της παχης αλλα οταν εβαλαν την νεα γεφυρα ξεχασαν να βαλουν καμερες. Ευρω και χιλιομετρο μου πηγαινε συν οριακο ποιντ συστεμ οποτε το εκοψα το σπορ.
Greece165 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Να ρωτήσω κάτι ; Σας έχουν γράψει ποτέ στην Κηφισίας από ραντάρ ταχύτητας;
nick#18 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Στις 19/9/2019 στις 11:08 ΜΜ, tigergreg είπε Παλιοτερα 2 φορες στην αττικη οδο με ασπρομαυρη φωτογραφια και 184 την πρωτη και 192 την δευτερη.... 350 ευρω την φορα αλλα τους ειχα πιασει κοροιδο και πληρωσα τα μισα... Απο το γειτονικο μου τμημα μου κρατησαν 2χ2 μηνες το διπλωμα με χρονο αντιδρασης 4-6 μηνες... Αλλες 2 φορες στην ευθεια της παχης αλλα οταν εβαλαν την νεα γεφυρα ξεχασαν να βαλουν καμερες. Ευρω και χιλιομετρο μου πηγαινε συν οριακο ποιντ συστεμ οποτε το εκοψα το σπορ. Μιας και επεσα πανω στο thread.. πλεων εχει να ξερεις! και στο υψος του μεγαλου πευκου! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα