Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, G.bar είπε

Είναι πάνω στις υπέργειες  πράσινες ταμπέλες που λένε τις κατευθυνσεις. Μολις περάσεις μία συνήθως αν γυρίσεις και κοιταξεις απο την πίσω μεριά θα δεις κάτι σωλήνες σαν κανόνια κάπως.. Αυτές είναι οι κάμερες (ρανταρ) και ούτε αποκεφαλισμός τις πιάνει, ούτε μαυρο σπρέϊ...

Δεν έχω δει κάποια αναφορά παντως για τετοιες καμερες που λες στις λιστες.

Δημοσ.

Αυτή η φωτό είναι απ' το 2014. Πιθανόν να έχει αλλάξει κάτι από τότε. Αλλά πάλι μπορεί και όχι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Xacti είπε

Αυτή η φωτό είναι απ' το 2014. Πιθανόν να έχει αλλάξει κάτι από τότε. Αλλά πάλι μπορεί και όχι

Οι καμερες ειναι ακριβως οι ιδιες... Στη φωτο, στο σημειο που βρισκεται η αριστερα καμερα οπως κοιτας την φωτογραφια, εχει φυγει η πινακιδα.

Συνηθως, οπως οδηγουμε δεν μπορουμε να δουμε την καμερα. Ενω στην φωτογραφια θα φαινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Παλιοτερα   2   φορες   στην   αττικη   οδο   με   ασπρομαυρη   φωτογραφια   και   184   την  πρωτη  και  192   την  δευτερη....

350   ευρω   την   φορα   αλλα   τους   ειχα   πιασει   κοροιδο   και   πληρωσα   τα   μισα...:mrgreen:

Απο   το   γειτονικο   μου   τμημα   μου  κρατησαν   2χ2   μηνες   το  διπλωμα   με χρονο   αντιδρασης    4-6  μηνες...

Αλλες   2   φορες   στην   ευθεια   της   παχης   αλλα   οταν  εβαλαν   την  νεα   γεφυρα   ξεχασαν  να   βαλουν  καμερες.

Ευρω   και   χιλιομετρο   μου   πηγαινε   συν   οριακο   ποιντ  συστεμ   οποτε   το  εκοψα   το  σπορ.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 19/9/2019 στις 11:08 ΜΜ, tigergreg είπε

Παλιοτερα   2   φορες   στην   αττικη   οδο   με   ασπρομαυρη   φωτογραφια   και   184   την  πρωτη  και  192   την  δευτερη....

350   ευρω   την   φορα   αλλα   τους   ειχα   πιασει   κοροιδο   και   πληρωσα   τα   μισα...:mrgreen:

Απο   το   γειτονικο   μου   τμημα   μου  κρατησαν   2χ2   μηνες   το  διπλωμα   με χρονο   αντιδρασης    4-6  μηνες...

Αλλες   2   φορες   στην   ευθεια   της   παχης   αλλα   οταν  εβαλαν   την  νεα   γεφυρα   ξεχασαν  να   βαλουν  καμερες.

Ευρω   και   χιλιομετρο   μου   πηγαινε   συν   οριακο   ποιντ  συστεμ   οποτε   το  εκοψα   το  σπορ.

Μιας και επεσα πανω στο thread.. πλεων εχει να ξερεις! και στο υψος του μεγαλου πευκου! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...